Böyle bi ilişkiyi yürütür müsünüz duygusal tatmin sizin için yeterli mi
Cinsellik olmadan beraber olmam
Sevgi yeter benim icin
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Böyle bi ilişkiyi yürütür müsünüz duygusal tatmin sizin için yeterli mi
Hem bedensel hem ruhen tamamlamaktır aşk. Yani sevgili olup o kısmı atlamak, kendine ve karşı tarafa hakarettir.
Önemli olan sevdiğin kadını arzulamak ile sevmek ve ondan başkasını görmemektir.
Yani bedensel zevk uğruna ruhuna iyi gelen kadını harcamamaktır.
Ben yarabandi olarak kullanildim onunla da nisanlandi
Üstelik bej ona aşık olmuştum.
Cinsellik yqsamadim sadece konuştum
Bende yarabandı olarak kullanıldım. Eski sevgilim duygusal olarak benden faydalanıp başkasıyla yattı. Bilirim o duyguyu.
Gerçekten mi. Benim ki başkasını seviyormuş tahminimce
Çünkü gecem sene mayısta sonu ayrıldık Haziran başı sevgili yaptı. Haziran sonu kizi watsapta pp yapti. bana gizledi. Bu sene haziranda da o kızla nisanlandi. Üstelik daha Nisan ayında benibsozumona yanlışlıkla aradi
Bisey soracağım mutlu mi peki
Çok uzun zaman oldu 2013 senesiydi. 20.11.2013'te bitti. Bir ara bana Wp'den yazdı, ben Aslı, hatırladın mı diye. Muhtelemen oğlandan yedi darbeyi de birkaç ay sonra yazdı. Soğuk cevap verince bir daha da yazmadı. Yani şu an ne yapıyor ne ediyor bilmiyorum ama beni aşka küstüren bir kadın diyebilirim. Reelde başka sevgili yapamadım, beni fobi sahibi dahi yaptı. Sanaldan sevgilim oldu birkaç kişi ama yürütemedik. Hepsinde bir eksiklik vardı ya da hata bendeydi bilemiyorum. En son 2018'den sonra duygusal olarak tükenmişlik sendromu yaşıyorum.
Cevap
17Cevap
Sen bu konuda nasil dusuyorsun bence opusme ya da el ele olabilir ama fazla olmaz sonra baska seyler oluyor
Ben olmamalı dersim hiç ama sevgilim oldu sevdim aşık oldum bo amda gelişti hersey ve se. xting yaptım hani sadece nide meme attim. Ama o her yerini attı kamera acti.
Tabi sonrasında ayrıldık. Meğerse beni yarabamdi olarak kullabmis
Hayir canom. Öpüşme bile olmadı gerçekte. Sadece nude meme attim bi kez onda da kafam gorunmuyordu
Ya sevgilimdi zaten bulusmustuk
Reelde sevgilimdi yqni
Evet
Evlenene kadar olabilir
Ama bir iki öpüp ellesebilirim
O konuda söz vermiyorum
Bı zahmet seks istiyorlarsa nikah kiysinlar, yok öyle iki yatıp kalkıp bay bay demek. Geri adım atıyorlar da zaten niyet baştan bellidir.
Bir iliskinin yüzde 50 si sevgi saygı sadakat ise diğer yüzde 50 si cinsellik yani ten çekimi dir hepsi dozunda düzgünce yaşanmalı bir tanesi olmazsa ilişki hasar alır
Yani olabilir herhalde büyük konuşmak istemiyorum
insan sevdigini skmk ister hissetmk ister
Hayır kabul etmem
Asla kabul etmem. Seks yapmayacaksa ayrılırım.
Sevgi yeter benim icin
2 side gerek amasyada
Ben kabul etmem çok çok seviyor olmam lazım
Sevgi yeter benim icin
Hiç yoksa zor biraz
Sadece konuşmak yetmez mi
Olmaz
Senın wagına bozukmu
İnan bana yetmez
Etmem.
Sevgi yetrrli
Kabul etmem