Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Cinsellik elbette önemli, özellikle sevgililiği zaten diğer ilişkilerden ayıran fark da o iki kişinin arasında yaşanabilecek özel zamanlar.
Fakat insanın tek ihtiyacı veya tek istediği şey de o değil. Bu yüzden cinsellik olmadan da bir ilişki yaşanabilir.
Hele cinsellik harici aklıyla, zekasıyla, karakteriyle de tahrik edebiliyorsa miss 😂
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
97Cevap
- 1 ay
insan önce duygulara dokunmasını bilmeli, sevdiğim hiç bir insanda aksini düşünmedim, aklımdan onun bedenine sahip olma isteğide geçmedi, duygular ilişkiler arasında kaybolmamalı, birini sevmeye çalışmak güzel yanlarına alışmak aşık olmak benim sevgiliğin içinde arandığım şey..
11 Yorumla- 1 ay
Uuuff üst seviyesin kanka jfjskdkdjdj
- 1 ay
Kısa sürede evlilik olacaksa kabul ederim ama uzun sürede bir evlilik olacaksa kabul etmem sonuçta cinsellik bir ihtiyaç bunu bir şekilde karşılamak gerek tam bir birleşme olmasa bile yüzeysel olması gerekir sevgiliyede dokunamayacaksak kime dokunalım değil mi gidip başkası ile ilişkiye girmek olmaz zaten bu kabul edilebilir bir şey değil
00 Yorumla - Gizli Üye(18-24)1 ay
evliligi bekliyorum zaten knk ben kendim de istemem oncesinde. Hee istemem derken elbette bizde de istek var libido diye bir sey var ama cinsellik olarak degil tek basimiza gideriyoz mecbur evleneseye kadar yoksa illa ki ister insan sevdigini falan ama evlilige kadar mecbur bekleyip sabredecen..
30 Yorumla - Gizli Üye(25-29)1 ay
Oysa ki etmem diyenlere bunun kız kardeşi versiyonunu sorsak hepsi başımıza namus bekçisi kesilir. Evlenirken de namuslu bakire kız arar. Sevgililikte cinselliğe karşıyım.
80 Yorumla Gerçek sevgide cinsellik, yalnızca yaratılışın hizmetindedir; haz için değil, hayat için vardır. Ve evet, cinselliksiz bir sevgiliyi kabul etmek, aşkın ruhunu anlamaktır.
10 Yorumla- 1 ay
Dünyaya bir kere geliyoruz kaldı ki o sevglilik olmaz arksdaşlık gibi bişey fizikselimi de paylaşmicakdam dont olmaz
10 Yorumla - 1 ay
Max 1 sene , erkek için söylüyorum, yani cinsellik olmadan tat tuz heyecan sıradanlaşacaktır, ayrıca olmazsa olmazımdır ilişkide.
00 Yorumla - 1 ay
Mümkünse zaten bir tek öyle bir sevgililik olsun. Bana göre sevgililikte cinsellik olmamalı. Aksi hâlde evlilikten bir farkı kalmaz.
00 Yorumla - 1 ay
Herkes ana karnında öğrenmiyor...
Partneri cahil olduğuna inanıyorsa gerekli bilgilendirmeyi yapa bilir diğer partner.00 Yorumla - 1 ay
Öyle bir sevgililik olmaz ki. Onun adı sevgililik değil arkadaşlık olur.
10 Yorumla - 1 ay
evlenene kadar beklenir ne var bunda edilir tabi ki
10 Yorumla Cinsellik olmayacaksa gidip amca oğlumuzla sevgili olalım
10 YorumlaEderim neden sevgilimle sevişeyim cok gereksiz
00 Yorumla- 1 ay
benım bu zamana kadar olmadı evlenene kadarda olamzsa sasırmam
00 Yorumla Hayır be öyle aşk sevgi mi olur öper koklar sarılır onla bedenlerin bir olmasını istersinn
00 YorumlaEvet sevgili olunca illa cinsellik olacak diye bir yasa kanun yok
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 612 cevap paylaştı. Aslında tam tersi olcak. Cinsellik evek sevgililik hayır. Gerek yok
00 Yorumla- 1 ay
Zor Olurdu Cinsellik olmadan Tadı Olmaz..
00 Yorumla - 1 ay
Bı ilişkide az çok oluyo çiftler en başta olmıcak diye kararlaştırsa da çekim ile mutlaka oluyo
00 Yorumla - 1 ay
Sevgilim istemiyorsa teklif ermezdim baskı yapmazdım
00 Yorumla u
1 ayevet ederim tabi ki d ebenim için aşk daha önemli
00 YorumlaÖyle bir Kadın yoktur. Geçmişte yaşayıp illaki şimdi test için bu durumu ister
00 Yorumla- Gizli Üye(18-24)1 ay
eskiden ilişkiler öyleydi zaten şimdi 3,4 aylık ilişkilerde bile aynı yatakta yatan var
00 Yorumla - 1 ay
sevgililigi kabul ederim, evliliği etmem
61 Yorumla - Gizli Üye(25-29)1 ay
Hayır cinsellik hayatın kendisidir
92 Yorumla - 1 ay
Ne kadar hiç? Sevişme olur seks olmaza okeyim mesela
00 Yorumla - Gizli Üye(30-35)1 ay
Olmaz ama işte hanıma söylemek gerekiyor... Bırakmıyor başkası ile ilişki yaşayalım 😂
00 Yorumla İnsanlar çok garip, kimi çok istekli diye istemez kimide hiç istek yok diye
00 YorumlaEtmezdim dogrusu cinsellik olmadan ask olmaz kavga bile cinsellikle bitebilir
00 Yorumla- 1 ay
Olabilir bu karışılıklı alınabilecek bir karar kabul ederdim.
00 Yorumla - 1 ay
Ederim zaten evlenene kadar yapmak istemiyorum
30 Yorumla - 1 ay
Etmem
90 Yorumla - Gizli Üye(18-24)1 ay
Bunu çoğu erkek kabul etmez ama kızların da en az yarısı artık cinsellik yaşıyor bakire olmuyor evlenene kadar
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Sevgililkte cinsellik mi oluyormuş
00 Yorumla- 1 ay
Niye etmeyelim o olcak diye bişe mi var
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 381 cevap paylaştı. Cinsellik olmadan dayanamam
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 402 cevap paylaştı. sevgililik olabilir ama evlilik olmaz
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 28,2b cevap paylaştı. Hayir yaa biraz cinsellik sart
00 YorumlaBırak cinselligi kiz dışarı bile gelmedi
00 Yorumla- 1 ay
hayır tabıkı yoksa neden evlensınkı
00 Yorumla - 1 ay
Üzgünüm ama hayır
00 Yorumla - 1 ay
Ben tecrübeli seviyorum
00 Yorumla Bırak cinselliği sevgili bile kabul etmiyorum😄
00 YorumlaEvlenmeden olmaz tabiki
00 Yorumla- 1 ay
Zevksiz v3 mutsuz bir ilişki olur
00 Yorumla - 1 ay
Bence zaten olmayan ilişki güzeldir
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 750 cevap paylaştı. Evliliği bekliyorum zaten
00 Yorumla- 1 ay
Asla kabul etmem.
02 Yorumla- 1 ay
Öyle bir sevgililik ilişkisi isterim diyen kadın kezbandır, kabul ederim diyen erkeğin de ya yan cebinde fakbadisi olur, ya da arada sırada eskorta gider.
- 1 ay
Sevgililik ilişkisinde cinsellik olmaz diyenlerin de hepsi beyinsiz, muhafazakar, geri kafalı, yobaz...
Cinsel Yaşam konusunda 383 cevap paylaştı. Belli bir yere kadar belki
00 Yorumla- 1 ay
İstediğim sevgili
50 Yorumla - Gizli Üye(30-35)1 ay
şu an yok gibi bişey zaten ayda 2 defa
00 Yorumla Evet ederim
30 Yorumla- 1 ay
Edemem
21 Yorumla- 1 ay
Senin göğüsler guzelmis benim fbnin goguslerine bakar mısın atsam
- 1 ay
Ederim ama evlilik için sevgilim oluyorsa
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. Bende öyle istiyorum zatenb
00 Yorumla- Gizli Üye(18-24)1 ay
Evet
51 Yorumla- 1 ay
Göğüsten anlar misin
Yep ☺️
10 Yorumla- 29 gü
Evet ederim her şey cinsellik mi
00 Yorumla - 1 ay
Hayır
00 Yorumla ay hayır be
00 Yorumla- Devamını Gör (51)
Detaylı bilgi