Her yolu denedım ama olmuyor asırı ısteksız ve ben artık bu durumdan sıkıldım
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Henüz yeni evliyken bile bu durumu yaşıyorsanız ilerde çok daha fazlasını yaşayacaksınız demektir. Maalesef libidosu aseksüel derecesine yakın insanlarda libidoyu arttıracak bir çözüm mümkün değil.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
3Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılMuhtemelen canı acıyor bunun için en iyisi enfeksiyon var mı bakmak. Bol tensel temas ve kesinlikle kayganlaştırıcı kullanmak
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılTerapiste gitmeye ikna et başka çaresi yok ilerde çocuk olunca hepten isteksiz olacaktır.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılÇok üstüne gidip ısrarcı davranırsan senden soğur. Herkes olgun ve anlayışlı bir adamla olmak ister kimse aceleciliği sevmez.
212 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBirde vücut temizliğine dikkat et belki ondan olmuyordur
Soran+1 yıl4 ay oldu
Cevap sahibi+1 yılDaha önce yapmışmıydınız yani evlilikten önce? Belki onu kıracak bir şey yaptın veya seninle evlilik yürür mü yürümez mi diye test de ediyor olabilir seni sevdiği için. Acaba sırf cinsellik yok diye bana bişey der mi aldatır mı diye düşünüyor olabilir
Soran+1 yılEvlılıkten oncce olmadı hıjyene çok onem veren bırısıyım açıkcası sıkıldım bu durumdan
Cevap sahibi+1 yılOnunla konuşmayı denediniz mi bazı kişiler travmadan kaynaklı da böyle oluyor küçükken cinsel tacize uğrayan ve bunu kimseye anlatmayan ya da daha kötüsünü yaşayan içine atan kişiler cinsellikten soğuyabiliyor
Cevap sahibi+1 yılVeya eşinizin cinsellik hakkında yanlış düşünceleri var belki bu dinsel olaraktır ya da başka bir şey
Cevap sahibi+1 yılEğer iletişiminiz iyi olursa o da size açılacaktır
Soran+1 yılKonustum tabı carsa anlat dedım terapıste gıdelım dedım yok yok ben de bısey yok dırıp duruyor
Cevap sahibi+1 yılAcaba aseksüellik olabilir mi
Soran+1 yılSen evlımısın
Cevap sahibi+1 yılHayır 20 yaşındayım evlilik için çok erken
Soran+1 yılAnladım
Gizli Üye(30-35)+1 yılKiz bakiremiydu
225 Yorumla
Soran+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılOndan olabilir belki korkuyordur
Soran+1 yılEvlımısınız sız
Cevap sahibi+1 yılHayir 29 yasim :D bakireyim ve analdan yasadim. Bi an oncr evlenip cinsellik yasamak istiyorum. Ben karininin zittiyim. Ama var oyle arkadaşlarım karakter meselesi biraz ondan istemiyor konus ikna et
Soran+1 yılIkna etmek ıcın çok ugrastım ama yok olmuyor artık sıkmaya basladı bu durum
Soran+1 yılTavaıyeler için teşekkür ederim
Cevap sahibi+1 yıl@Kızççie kizligimi bilerek vermiyorum kizligim duruyor ona bakire denmiyor my
- +1 yıl
@Fetih2024 tamam siz öyle düşünün gerçegi bu aslında. Her halti yapip tek önden yapmadim diyenlerle aynı kefede olamayiz
Cevap sahibi+1 yıl@Fetih2024 benim için bakirelik her şekilde kizligi korumak.
Cevap sahibi+1 yıl@Fetih2024 anal sekse her kiz dayanamaz Buda not
- +1 yıl
Anal zor olmuyor mu zevk alıyor musunuz
Cevap sahibi+1 yılBakirelik veremediğim için mecbur Anal ama evlensem nadir olur
- +1 yıl
Şanslı erkekmis
- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılsx koçu deneyin
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı. Terapiste gitmemizi öneririm
00 Yorumla
+1 yılevlilik öncesi niye konuşulmuyor bu konular?
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİsteksiz biri ile zor dostum
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam