Cinsel Yaşam Netten cinsellik konuştuğum kişi kıskandın mı diyor, bu nasıl bir fantezi? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Başka bir kızla konuşuyormuş. Kıskanma diyo. Hoşlanmıyordur dimi mallığından söylemiştir. Netten cinsellik konuştuğum kişi kıskandın mı diyor, bu nasıl bir fantezi? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
asuasuasuman Takip Et Master Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl Kızlar tarafından kıskanıldiginda egosunu tatmin eden eleman tipi oluyor.. diğer tüm kızlara da aynı şeyi soruyordur 😊 hangi kafayı yaşıyorsa artık.. 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Ahahhaha Yorumla
Ugrmstfa077 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 68% +1 yıl Ne amaçla konuşuyorsun burada insanlarla yani bişey sorabilir miyim sana 0 0 Yorumla
TayyarRA Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Hoşlanan insan zaten neden başka bir kızla konuşsun ki 0 9 Yorumla Soran +1 yıl Dimi asdasfasOh Yorumla TayyarRA +1 yıl Ama cinsellik konuştuğum diyorsun. Biraz garip değil mi bunun için soru açman 🤔 Yorumla Soran +1 yıl Ruhum okşanıcaktı hoşlanıyor olsaydı 😍ego tatmini yani nkhjjh öylesine işte amaann Yorumla TayyarRA +1 yıl Ego tatmini reelde daha güzel. Onu dene. Yorumla Soran +1 yıl Benden hoşlanan kimse yok Yorumla TayyarRA +1 yıl Vardır illa ki. Sanal da revaçta olan birisiysen eğer reelde de kesin öylesindir emin ol Yorumla Soran +1 yıl Hımm teşekkür ederim yapıcam:) Yorumla TayyarRA +1 yıl Rica ederim iyi geceler Yorumla Soran +1 yıl İyi geceler 🎇✨ Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Böyle canım nerden buluyorsunuz trentyoldanmı sipariş ediyorsunuz 0 0 Yorumla
_Justimagineit_ Takip Et Master Yaş: 27 , eic 96% +1 yıl Sen onun sanal f*ck buddysisin hoşlanmaz 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Sanki o benim değil mk. Yorumla _Justimagineit_ +1 yıl Tamam karşılıklı işte anla ne kiziyon Yorumla Soran +1 yıl Ok Yorumla
mnays Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 88% +1 yıl Kıskanman anormal yalnız. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Kıskandığımı kim söyledi? Yorumla
Diyarbakirli_mavis21 Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 94% +1 yıl Sende de bende başkasıyla başkalarıyla konuşuyorum 0 0 Yorumla
Sıradan33 Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 412 cevap paylaştı. Tepki koy aq 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Koydum gitti Yorumla Sıradan33 +1 yıl Şimdi beni ekle Yorumla Sıradan33 +1 yıl 😅😅😅 Yorumla
Adartmnskc Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 417 cevap paylaştı. Kıskanmışsın 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Çoooook. Asdfdfsasff Yorumla Adartmnskc +1 yıl Sorunda son cümleni oku Yorumla Soran +1 yıl Hayır ya.. Hoşuma gidecekti hoşlansaydı sadece ben ondan hoşlanmıyorum... Ego tatmini yni aghfnvj Yorumla Adartmnskc +1 yıl Bence bu iş tersine dönebilir Yorumla Soran +1 yıl Nası Yorumla
pilasoo Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Kıskandın mı🤣 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Çok afssffadvv Yorumla pilasoo +1 yıl Sen yaz bana😁 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Kızlar tarafından kıskanıldiginda egosunu tatmin eden eleman tipi oluyor.. diğer tüm kızlara da aynı şeyi soruyordur 😊 hangi kafayı yaşıyorsa artık..
Ahahhaha
Ne amaçla konuşuyorsun burada insanlarla yani bişey sorabilir miyim sana
Hoşlanan insan zaten neden başka bir kızla konuşsun ki
Dimi asdasfas
Oh
Ama cinsellik konuştuğum diyorsun. Biraz garip değil mi bunun için soru açman 🤔
Ruhum okşanıcaktı hoşlanıyor olsaydı 😍ego tatmini yani nkhjjh öylesine işte amaann
Ego tatmini reelde daha güzel. Onu dene.
Benden hoşlanan kimse yok
Vardır illa ki. Sanal da revaçta olan birisiysen eğer reelde de kesin öylesindir emin ol
Hımm teşekkür ederim yapıcam:)
Rica ederim iyi geceler
İyi geceler 🎇✨
Böyle canım nerden buluyorsunuz trentyoldanmı sipariş ediyorsunuz
Sen onun sanal f*ck buddysisin hoşlanmaz
Sanki o benim değil mk.
Tamam karşılıklı işte anla ne kiziyon
Ok
Kıskanman anormal yalnız.
Kıskandığımı kim söyledi?
Mallıktandır inşallah
Sende de bende başkasıyla başkalarıyla konuşuyorum
İyimiş nasıl tanıştın
Gel bide benle dene delirirsin
Tepki koy aq
Koydum gitti
Şimdi beni ekle
😅😅😅
Kıskanmışsın
Çoooook. Asdfdfsasff
Sorunda son cümleni oku
Hayır ya.. Hoşuma gidecekti hoşlansaydı sadece ben ondan hoşlanmıyorum... Ego tatmini yni aghfnvj
Bence bu iş tersine dönebilir
Nası
Djkskekeks iyimiş
mallık evet😅
Ne alaka kffkkf
Kıskandın mı🤣
Çok afssffadvv
Sen yaz bana😁