Cinsel Yaşam 2 ay Sanaldan cinsellik konuştuğunuz kızı kıskanır mısınız başkasından? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Güncellemeler2 ay Sahiplenirmisiniz Sanaldan cinsellik konuştuğunuz kızı kıskanır mısınız başkasından? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
EskişehirBeyefensi26 Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 100% 2 ay Cinsel Yaşam konusunda 593 cevap paylaştı. orada bağın ne kadar gerçek hissedildiğiyle ilgili gibi duruyor bazıları sahiplenir bazıları hiç önemsemez senin yerin net değilse kıskançlık da net olmaz ❤️ 0 0 Yorumla
HarddFB92 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% 2 ay Cinsel Yaşam konusunda 412 cevap paylaştı. Ne alaka FB gibi sadece sanal seks ise neden kiskanicak 0 0 Yorumla
DELİKANLIPRENSSSS Takip Et Master Yaş: 27 2 ay Cinsel Yaşam konusunda 698 cevap paylaştı. Sanaldan cinsellik pek tarzım değil fakat kıskanç birisiyim 0 0 Yorumla
JohnCoffeyy Takip Et Guru Yaş: 34 2 ay Sanal seks yapacak kadar düştüyse, iletişim dahi kurmam. 0 0 Yorumla
Skisedüzelcek Takip Et Xper 4 Yaş: 24 2 ay Kız gelip bugün şöyle biriyle tanıştım falan diyince baya ayar oluyor insan 0 0 Yorumla
Dedective Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% 2 ay Cinsel Yaşam konusunda 521 cevap paylaştı. kıskanırım sanal da olsa benim olan benimdir 0 3 Yorumla Soran 2 ay Dimi karın olur hemen hdhss Yorumla Dedective 2 ay Ya benim ya kara topragın demesim en azından🙄 Yorumla Soran 2 ay Abartt 😂 Yorumla
Sadeüye Takip Et Bilge Yaş: 41 , eic 100% 2 ay Neyini kıskanacağım gerçekte kıskanmıyorum ki 0 0 Yorumla
Kertenkele0706 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 100% 2 ay Hayır, kime veriyorsa versin umrumda değil 0 0 Yorumla
masummpic Takip Et Xper 5 Yaş: 26 2 ay Evet. Sadece benim olcak 0 2 Yorumla Soran 2 ay Karın olck dimi hsshhd Yorumla masummpic 2 ay Dediğimi yapcak mesela Yorumla
TuruncuAdana357 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 2 ay Evet karım olur o kişi 0 6 Yorumla Soran 2 ay Hrmen karı yaptı bak jxjddjdh Yorumla TuruncuAdana357 2 ay Öyle daha zevkli Yorumla Soran 2 ay Aynn Yorumla TuruncuAdana357 2 ay Karım olsana benim birkaç günlüğüne Yorumla Soran 2 ay Neden bir kaç gün? Yorumla TuruncuAdana357 2 ay Tm istiyosan birkac ay ol Yorumla
Yeninesilciftci Takip Et Xper 7 Yaş: 30 2 ay Aramızdaki bağa bagli 0 4 Yorumla Soran 2 ay Evet samimiyet önemli Yorumla Yeninesilciftci 2 ay İster istemez duygusal bağ da oluyor onun icin kıskanırım Yorumla Soran 2 ay Evet bende öyleyim Yorumla Yeninesilciftci 2 ay Olması gereken Yorumla
ᴅiʏᴇᴛisʏᴇɴ-ᴀʟᴘ Takip Et Bilge Yaş: 33 2 ay Cinsel Yaşam konusunda 473 cevap paylaştı. Bilmem hiç konuşmadım 😅 0 0 Yorumla
Bravenight Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 79% 2 ay Cinsel Yaşam konusunda 390 cevap paylaştı. Yazsanaa 0 0 Yorumla
Byteknisyen Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% 2 ay Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Yok kıskanmam 0 0 Yorumla
AfterAllThisTimee Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 2 ay Cinsel Yaşam konusunda 434 cevap paylaştı. Kıskanmam 0 0 Yorumla
pyschologist Takip Et Xper 6 Yaş: 27 2 ay Cinsel Yaşam konusunda 316 cevap paylaştı. Kadının zeka ve aidiyetine gore degisir 0 0 Yorumla
sıkıntıdanhepbunlar Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 2 ay Cinsel Yaşam konusunda 636 cevap paylaştı. Kıskansan ne fayda? 0 0 Yorumla
cansıkıntısıonline Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 2 ay Cinsel Yaşam konusunda 489 cevap paylaştı. İlla oluyor 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 2 ay Evet 0 6 Yorumla Soran 2 ay Çok mu az mı Cevap sahibi 2 ay çok çünkü sıradan rasgele tercih etmiyorum Soran 2 ay Evet bende öyleyim Cevap sahibi 2 ay tanışma şansı verirmisin Soran 2 ay Veririm istersen Cevap sahibi 2 ay tanımak isterim
Gizli Üye (30-35) 2 ay Evet... 0 4 Yorumla Soran 2 ay Çok mu az mı Yorumla Cevap sahibi 2 ay Çok, sadece bana ait olmalı sanalda bile ;) Yorumla Soran 2 ay Evet bencede bende aynı fikirdeyim Yorumla Cevap sahibi 2 ay Aklın yolu bir ;) Yorumla
Gizli Üye (25-29) 2 ay Tabikii 0 22 Yorumla Cevap sahibi 2 ay Merhaba dedigimi bile sahiplenirim Yorumla Cevap sahibi 2 ay şu an seni de sahiplendimm fhgfddf Yorumla Soran 2 ay Puahaha yaaaa Yorumla Cevap sahibi 2 ay Cideen ôyleyim Yorumla Cevap sahibi 2 ay Aşırı sahipleniciyim Yorumla Cevap sahibi 2 ay Benim olur musun ☺️☺️ Yorumla Cevap sahibi 2 ay Cidden diyorum Yorumla Soran 2 ay Ya tanımadan görmeden etmeden nasıl sahiplendn tövbe tövbe jdjshd Yorumla Cevap sahibi 2 ay Yaaa biliyorum da ne yapim sahipleniciyim☺️☺️ Yorumla Cevap sahibi 2 ay Sana gül vermeyim 🌹 olur mu Yorumla Soran 2 ay Sen beni tanısan görsen kimseyle konuştuttmazsn 😄😅😂 Yorumla Soran 2 ay Ver neden vermeyesn hshd Yorumla Cevap sahibi 2 ay Çok güzelsin değil mi dnwnjq Yorumla Soran 2 ay Evet vallahi öyle jdhdh Yorumla Cevap sahibi 2 ay Eğer öyleyse yanimda olsan hiçbir erkek sana bakamaz Yorumla Soran 2 ay Evet bakarlarsa ya😅😅 Yorumla Cevap sahibi 2 ay Yaaa bana bi şans ver ne olur jdkqkq Yorumla Soran 2 ay Gizliden çıkablrmsnnn Yorumla Cevap sahibi 2 ay Dişini koruyan kaplan gibi olurum djwkkq Yorumla Cevap sahibi 2 ay Çıktım Yorumla Soran 2 ay Takip attm Yorumla Cevap sahibi 2 ay Ok Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
32Cevap
orada bağın ne kadar gerçek hissedildiğiyle ilgili gibi duruyor bazıları sahiplenir bazıları hiç önemsemez senin yerin net değilse kıskançlık da net olmaz ❤️
Ne alaka FB gibi sadece sanal seks ise neden kiskanicak
Sanaldan cinsellik pek tarzım değil fakat kıskanç birisiyim
Sanal seks yapacak kadar düştüyse, iletişim dahi kurmam.
Kız gelip bugün şöyle biriyle tanıştım falan diyince baya ayar oluyor insan
kıskanırım sanal da olsa benim olan benimdir
Dimi karın olur hemen hdhss
Ya benim ya kara topragın demesim en azından🙄
Abartt 😂
İster istemez bir sahiplenme olabiliyor
Neyini kıskanacağım gerçekte kıskanmıyorum ki
Hayır niye kıskanayım
Hayır, kime veriyorsa versin umrumda değil
Evet. Sadece benim olcak
Karın olck dimi hsshhd
Dediğimi yapcak mesela
Evet karım olur o kişi
Hrmen karı yaptı bak jxjddjdh
Öyle daha zevkli
Aynn
Karım olsana benim birkaç günlüğüne
Neden bir kaç gün?
Tm istiyosan birkac ay ol
Aramızdaki bağa bagli
Evet samimiyet önemli
İster istemez duygusal bağ da oluyor onun icin kıskanırım
Evet bende öyleyim
Olması gereken
Ee yani
kesinlikle evet
Bilmem hiç konuşmadım 😅
Yazsanaa
Evett
Yok kıskanmam
Kıskanmam.
Kıskanmam
Kadının zeka ve aidiyetine gore degisir
Kıskansan ne fayda?
İlla oluyor
Evet
Çok mu az mı
çok çünkü sıradan rasgele tercih etmiyorum
Evet bende öyleyim
tanışma şansı verirmisin
Veririm istersen
tanımak isterim
Evet...
Çok mu az mı
Çok, sadece bana ait olmalı sanalda bile ;)
Evet bencede bende aynı fikirdeyim
Aklın yolu bir ;)
Tabikii
Merhaba dedigimi bile sahiplenirim
şu an seni de sahiplendimm fhgfddf
Puahaha yaaaa
Cideen ôyleyim
Aşırı sahipleniciyim
Benim olur musun ☺️☺️
Cidden diyorum
Ya tanımadan görmeden etmeden nasıl sahiplendn tövbe tövbe jdjshd
Yaaa biliyorum da ne yapim sahipleniciyim☺️☺️