Sadece cinsel olarak birlikte siniz size başka kimseyle görüşmediğini söylüyor konuşmadığını soyluyor bulusuyorsunuz yanınızda telefonu caliyo ve de kızla vıcık vıcık konuşuyor askimli canımli cicimli sonra sizden özür diliyor
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılÖyle Bi durumum yok ama kıskanmaya da hakkın yok amaç karşılıklı bir şeyler yaşamak yaşıyorsunuz sana aşığım dememiş sana söz vermemiş sevgililik yok herkes işine bakıyor
01 Yorumla
Soran+1 yılSevgilim değil evet ama o neden peki ben başkasıyla tanıştım deyince kıyameti kopariyo
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılSadece sevişmek için buluştuğun adamı kıskanır mısın? Kadınlar az da olsa his yoksa öpüşmeyi bile düşünmez. Demekki adam sana çekici gelmiş ve etkilemiş.
13 Yorumla
Soran+1 yılYa şöyle bı gorustugumuzde beni arayan oldu elimden telefonu alıp baktı kim arıyor diye bugün de onun telefonunu arayan oldu ve bı kızdı bunla samimi konusuyo falan çok sinirlendim bıraktım çıktım öyle yalvariyo bana
- +1 yıl
Sadece flört etmek için mi buluştunuz yoksa günün sonunda seks olacak mıydı. Planlı mıydı hepsi?
Soran+1 yılPlansız şekilde bulusuldu gün sonunda seks oldu
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
15Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılilişkinin sıfatına göre değişir ama bunu hayır demek için o kişiyle fb olmak lazım ama bir sürü fb'si olan kızla da fb olunmaz :D
10 Yorumla
+1 yıl3 yıldır sadece cinsellik yaşadığım bi kadın var benden 8 yaş büyük. O kadar kıskanmıyorum ki sen kıskançlık duygularını mı aldırdın diyor
10 Yorumla
+1 yılSeninle işibitene kadar. Ama ondada yalan söylemeye gerek yok.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİnsanın kendisine saygısı olmalı adam gibi sevgili oluyorsa olur olmuyorsa boş işler
00 YorumlaEvet kıskanırım
12 Yorumla
Soran+1 yılYa bugün oldu olay yanımda kızla konuştu çok sinirlendim
+1 yılKiskanilabilir
06 Yorumla
Soran+1 yılHaklı olarak
- +1 yıl
Bı sevgili didismelerini ben hiç sevmem yamuk yapanın gözünün yaşına bakmam isterse gözümün bebeği olsun
Soran+1 yılÖyle hemşerim ☺️
- +1 yıl
Nerelisin
Soran+1 yılKayseri
- +1 yıl
Vayy topraaam bende kayseriliyim bende KS de tek Kayserili benim zannediyordum eklesene
+1 yılBen ga. qt değilim ortak istemem
10 Yorumlaİnsan değer verdiği kişiyi kıskanır
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBirden çok fb yapmış bunlar da üzülüyor kıskanıyor kafayı yemiş herkes
00 YorumlaBen erkek olarak yine kiskanirim
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılEvet kiskanirdimm
09 Yorumla
Soran+1 yılHaklıyım o zaman ☺️☺️
- +1 yıl
Benimle yatiyorsa baskasiyla olamaz busuru hastalık var bankada bulastirir ve ben yetmiyosam benden ayrılır kimle istiyosa onla olur FB güvenilir ilişki demek
Soran+1 yılÖyle tabi ki ama şöyle bı şey var ya beni biri arasa kim o diye sorar bana biri yazsa sorar gostermemi bekler... hatta ben bunu denemek için evleneceğim biriyle dedim çocukla konuşup konuşmadığını görüşüp gorusmedigimi soruyor bana bunu sorana benim de sormaya hakkım yokmu
- +1 yıl
Yani doğru diyorsun da aranızda duygusallikta var galiba
Soran+1 yılBilmiyorum benim ona karşı hissim var ama onun bana karşı var mı yok mu bı cizemedim
- +1 yıl
Oda kiskaniyor onunda hissi olduğu çok açık bir birinize basit gozukursunuzdiye itiraf edemiyonuz
Soran+1 yılYa işte hisleri var galiba da kız arayınca renkten renge girdi yanımda ne diyeceğini bilemedi bana ama napsam bilemiyorum
- +1 yıl
Senin hislerin olduğunu oda biliyor ve bukadar panik yapmışsa o an hicde boş değil seni kaybetmekten korkuyor
Soran+1 yılHiç sanmıyorum beni sevdiğini bugün konuştuk tekrar telefonu acmasam ayıp olurdu dedi bana ayıp olmadı mi
+1 yılEvet, kıskanırım.
01 Yorumla
Soran+1 yılHaklı olarak
Ayyy ne iğrenç
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
u +1 yılEgo.
00 Yorumla hayır umrumda olmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılKıskanırım
11 Yorumla
Soran+1 yılHaklı olarak kisjaniyorum
- Cinsel Yaşam konusunda 510 cevap paylaştı.
+1 yılHayır
10 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım