Biriyle arkadassiniz ama cekum var aranizda bazen se*ksting yapiyorsunuz, ayda bir mesela, bazen dertlesiyorsunuz, pilatonik askinizi biliyor, bir gun biriyle iliski yasadiginizi soylediginizde kiyameti kopariyor sebep soylemiyor, ve engelliyor , bu adam neyin kafasinda? Anlamadim. neden diyorum dogru durust cevap yok. herseyimizi anlatirdik birbirimize boyle bisey olmamisti yani bi iliskiyi anlatmak.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
evetv kiskanirim sunan okdugu gibi devamlı yaptığım kıza yazdım yaoalimmi diye ben yaptım bugün sen başının çaresine bak dedi acaba kimle yaotin
Oyle biaey olmari ben dedim ki bisey yasadim ve cok pismn oldum ilk kez sevgi olmadan tanirigim biriyle biseyler oldu biseyper yasadik dedim. Ve cok pismnim dedim kotu hiss ettim dedum falan boyle oldu
olabilir ya gayet normal bu
bende şu an boşta kaldım mesela ne yapcam bilmiyom
ya ben onu dislamadim ki tam terai en son bana demisti ki kotu his ediyorum sanki seks icin seninle konusuyorum gibi oluyir boyle sekwting yqpinca sen normal konus ben dinliyim
himmm
Yaani yaptığım birileri var, bana değilde başkasına yazıp bana yazmasa sanıtım kıskanırım. şu an da yapacak birileri gerekiyor aslında
Yerine göre
Benim hikayemde?
Sana aşık galiba
Kıskanmam
Neden boyle yapiyor o yuzden
O kıskanıyor olabilir
Aranızda belkide bir bağ oluştu
Kiskqndimi yani? Baskasini sevdigimi biliyirdu
Kıskanmış olabilir
Duygusumu varmis yoksa cinsel iliskimi mi kiskanmis
Bence duygusu var
Bilmiyorum cok ofkeli
Naptın bu çocuğa bu kadar bağlanmış sana
Yaa cidrimisin? Ama sık sık gorusuyorduk. sadece ilk zamanlarda her gun her gece sonra is basladi falan okulalr falan sonra son zamanlarda da neden yoksun derdim is guc derdi biseferde dedi ki kotu hiss ediyorum sadece seksting icin sanki konusuykruz gibi. normal konusuyirduk bi kac kez. bende diyirum ki belki de bana doymus mu artik? Ama belkide seksting yapmamasinin sebebi de baglqnmak istemediginden. birde baska sehirde defalarca gel yakindan goruselim dedim seni arzuykrum dedim iw guc dedi gelmedi bilmiyorum neden istemediginden mi yoksa baglabmaktan korktugundanmi
Bencede bağlanmak istemiyor
Asikmi oldu acaba sen ne hissediyorsun ona karşı
Ben baska birine asigim, ama o baska biri ilk zamanlarda asik degildim hoslaniyordum az sadece ve bununla yeni arkadas olduk dedi ki bana sevgili olalum falan ben dedim ki cok kucuksun benden sana ben asik olurum cunku cok begeniyirum sonra ilmqz uzulurum. oda anladi daha sonra ben dedim ok im ben sonucsuz sonuc dusunmeden sadece yasayalim biseyler o kabul etmedi benim soylefigimi savunfu dedi uzuluruz sonra arkadas olarak devam ettik gercekten ama artik benim bi hissim falan yoktu sadece cekim vardi. ve iyi bi arkadas o hoslandigim adami falan anlatirdim oda bir iki sey anlatmiati falan. arada da seksting. Ve sonra busefer tanirigim biriyle biseyler ildu geldim dert yqndim ona dedim ki boype ildu pisman oldum ilk kez sevgi olmadan bisey taptim ve boyle oldu
Takip atarmisin sohbetten konuşalım dertlesiriz
Tesekur ederim aram bu arkadasimla bizulursa zaten KS i kapatirim. kendi kendime diyirdum ki bitane guvenebilecegim adam cikti icinden efendi kqrqkterli. ida beni engellerse artik kimseye guvenmem
Ama okqdar yqsmisim keske bi yorum yapsayrin
Sen kimseye güvenme zaten
Guvenmiyorum da ama soru sordun okadar anlattim uorum yapsan sevinirim
Anlaştığın hikaye enteresan çocuk büyük ihtimalle seni gerçekte istiyor bence
Neden engelliyor? Ben defalarca gel dedim ona
Gelmedi.
Ondan hiç akıl yok
Onun ilişkisi olabilirmi
Iste anlam eremiyorum bunlar benimde aklima geldi ama diyorum ki ya yorulmus bemden bahane ediyor ama cok begeniyordu beni , ya da baglanmis ve delirmis bilmiyorum ya yine erkekler daha iyi bilir ben hic bu erkek kafawini cozemedim
Valla o canım onu bilirim
Ney?
Yanlış yazmışim o çocuk slkmis
Bunu simdi gordum. bilmiyorum woylemezmiyri? Biz herseyi anltiuorduk birbirimiE. hatta bende bikere demiwtim sevdigim adama kavusursam aetik boyle konusqmqyacagiz hafi gel İstanbul'a falan yani soylerei. belkide gizlemis ne bilim. ama sabah aksam burada KS de takiliyor. benimle konusmak iliskisine engelse KS de engel. dm fwlan
Daha yapmicam diyip bırakmıştır cano
Kime demis sevgilisine mi? Bu gece birine yazmisti gel dm e diye.😄 bu simdi 2 haftadie benimle kus bu gece de laf etti bana ama sacma sapan biaeyler dedi boş ver falan dedi ve baktim engellemis.
Keşke onun yerinde ben olsaydım 😊
Ne demek bu kim kimi sikmis 🤣🤣🤣 yazduklarin anlasilmiyor
Burası düzeltiyor yazdiklarimi
Takip atsana orada yazım
Evren mi daha geniş siz mi acaba
Sende bu platformdq olduguna gore ve cinsel sorulati okuduguna gore aende genissin canim
Soru okumakla geniş mi olunuyor?
Benim bu soruyu okuyup yanıtlamak genişlik oluyorsa sizinki genişlik olamaz, farklı bir isim şart.
Yaptığının genişlik olduğunun sen de farkındasın ama yediremiyorsun
Sen tqnimadigin bir insan hakkinda konusuyorwun ya bu ayda seni allqha havale ediyorum baska biaey demiyirum sqnki sutten cikmis ak kasukmis gibi. ben kendimi biliyorum sende bilsen iyi edersin. hayatimda ilk seksting yaptigim adam ve ilk kez hayatimda sevgi olmadan bi iliskiye girmiwim. suvum buysa ik ben senin dediginim. zaten yqpanlar hergun nirmal biseymis gibi yapip da burada soru haline getiemiyorlar. benim gibi eline yuzune bulastiranlarda senin gibiler tarafindan yadirganiyorlar. git kendi amellerine bak sonra konus. dedigim gibi qllqha havale ettim
Ben senin yazdığına binaen konuşuyorum arkadaşım, bilip bilmeden değil.
Benim hakkımda tek kelime bilmeyip kendi amellerine bak, sütten çıkmış ak kaşıksın sanki vs demen boş sallamak olur ama benim dediğimin delili senin yazdıkların :)
İlk defa yapınca çok mu masum oluyor olay? Neticede yapıp yapmadığın seni geniş yapıyor.
Sevgilisi varken başkası ile belaltı muhabbete giren birine yapılacak en masum yorum genişlik olur bu arada.
Ve en kısa sürede Türkçe dersi almalısın.
Allah bile yazamıyorsun bir de havale mi edeceksin
Yuru git be klavyede sorun olumca allah krlumesi yalnos yazilmis diye havale edemezmiyim , nezaman sevgilim var dedim sana. iui oku anla istersen. bemim sevgilim falan yok, biriyle arkadasligim var seksuhabbeti yapmisiz sevgili degiliz gormedik birbirimizi bile hoslandigimiz insanlari falan anlatmisiz dertlesmisiz.. bu arada baskasiyla beraber olmak ostrmisim ve olmamis histana ugramisim adam okuz cikmis. burada genislik nerde. bu dunyada herkesin iliskisi var yapmadinmi sanli. bakirmisin sen? Yuru git belani baeka yerde bul
Hz ali demis ki kinadigin seyi yasamadan olmezwin. burada birisi bi yalnis yapmissa bole boulr ustten konisuyorsun ya basina oule bir bela gelsin ki isallah ne yapacagini sasirasin. manysk sey. sana ne benim grnisligimden sen vok muasumsun soyle de ki soylr iyiyim sunlari yapmadim kizlara baadim seks aramadim. delimisin nesin
Rp// I) Furacin %0,2 56 Gr
S:3x1
D:IB (Bir)
birbirinizin yedegisinizdir
Duygusql bisey yoktu ki nasil yani. neden kiskanclik ya da neden bozul. us
sonucu ogrenince senin hayatinda ne degisecek
Neyin sonucunu , nedenini mi kast ediyorsun
evet sebep ogrendikten sonra?
Bisey degismez ona cok deger veriyordum. cok severdim. gercekten nedenini anlamadim saskinim
anladim
Benim başımada geldi maalesef
Çünkü seni seviyor ve o s. k. meden başkasına s. k. tirmişsin
Kıskanmış seni
Insan sevdigini kiskanir ama
Sadece sevdiğini kıskanmaz
Biraz qciklarmiwin masil ya? Ben umrunda bile olmaz dedim. keske benmi yapsaydim mi demis yani cinsel ilarak mi kiskanmis ama oyoe durmuyor cok ofkeli
Cinsel olarak kıskanmıştır. Kendi yapmak istemiş
Çok az bir kuple kadar
Neden ama sevmezsen neden kiskancluk? Benim sevdigim adami kiskanmiyor ama cinsellik yasadigimu mi kiskqnir
Sevmek normal ama cinsellik yaşaman bütünüylü o kişinin olduğun anlamını veriyo bunu kıskanıyo
Yani benimle cinsellil yasamayi kendisine mahsus bilmis diyorwun oyle mi
Evet ve kendini çok kaptırmış
Duygusal boşlukta o bence
Nawil yani arqmizda duygusal bisey yoktu sadece iyi birbirimizi seven arkqdaslardik saygi duyardik ama ben guzelim oda yqkisikli birbirimize cekim duyduk seksting oldu
İşte o olur da çocuk sevgi ihtiyacı hissetmiş ondan
Nasil yani benim onu sevdigimi bilirdi deger versigimi
Hayır hayatım ya o sevmek başka bu sevmek başka
Acsana birax. sen sevmis mi diyorsun
Sana gönlü kaymış evet
Offf bilmiyorum cok ilgisiz duruyordu
Garibim o öyle olması gerektiğini sana duyduğu aşkın yasak aşk olduğunu düşünüyordu
Neeen yasak olsun ya. sevse asik olsa soylemezmi? Hep yqzmazmi okqdar sık yqzisamiyirduk ki zaten bqzen. ilk zamanlarda sık girusurduk wonra is guc dedi az gorustuk ama son zamanlardada sekting ivin yqzmak istemiyorum diyirdu konusalim dedi iki 3 defa falqn ne bimiyim belki baglandigini mi hiss etmiw
boş ver artık uzaklaş ondan
Benim icin cok iyo arkadasti, cok degerli birisi zoruma giditor beni suclayip uxaklasmasi
Zamanla hatasını anlayıp en azından bir özür dilemek için gelir tasalanma sen
Senin ve onun yaşlar kaç peki
Ben 38 o 29 ya ben 25 falan gosteririm , ida az buyuk
Yeni arkadaşlar edinebilirsinn
Istemem. ben KS den arkadas cikmaz dersim hep. nu inancimi o kirmisti simdi 7,8 aydi arkadastik ama bak nasil oldu. artil asla
Sen bilirsin ben yalnızca bir öneri sundum takdir senin
Değişik biriymiş
Demek ki ilgisi var ayni ben 😀
Nasil ya? Ama hic oyle demiyordu. bir qy belki 2 ay haber qlmiyorduk belki birbirimizden
Bilmem sizinki değişik bir ilişki demeki
hayır niye kıskanıyım sırdaş olurum
Neden boype yapmis
bilmiyorum çıldırmış mesaj atsana bana
Burdan yorum tqp lutfen hic iyi degilim ve ozelden de konusmam
Cekum kim?
Çekim
Hayır kıskanmam
Neden bu davranis
Sahiplenme iç güdüsü beraber birşeyler yaşadığınız kişinin artık olmayacak olması bilincinde çünkü
Neden artik olmayacak? Ben sevgili bulmadim ki bi kerelik benim hata adlandirdigim biaeydi kendi acimdan hata cunku kotu bir insanmis beraber oldugjm adam. kotu hiss ettim bana ait olmayan bi seydi bu yaptigim sey.
Kıslanmam
evett
kıskanırım
insan sewdiğini kıskanır ben annemi bile kıdkanıyom
Nawil sevmezsen nasil kiskqnirsin? Deliligi bunun yuzunden mi
ewet bu yuzden
Sen seviyor mu diyoraun
Seviyor