Cinsel Yaşam Bir erkeği cinsellikte nasıl kendime bağımlı hale getirebilirim? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 10 aydır görüşüyoruz her şey iyi gidiyor ama doysun ve sıkılsın istemiyorum bağımlılık alışkanlık yapsın istiyorum. Yatakta sınırsızım. Bir erkeği cinsellikte nasıl kendime bağımlı hale getirebilirim? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
etafile Takip Et Xper 6 Yaş: 39 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 604 cevap paylaştı. Yatakta sınırsızım demişsin. bunu sana anlatırım senden vazgeçemez fakat burada açık açık yazılmaz kusura bakma 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Yzıyorum anlat ordan Yorumla etafile +1 yıl merhaba Yorumla etafile +1 yıl müsait olunca mesaj yaz anlatayım Yorumla
Oluştur Takip Et Master Yaş: 30 , eic 74% +1 yıl Seksi kız arkadaşlarını davet et, üçlü her zaman güçlüdür yavrum 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Böyle bir isteğinin olduğunu defalarca dile getiriyor ama ben bu konuda onu paylasamam.. prensibime de ayrıca ters.. tek ben olmalıyım Yorumla Oluştur +1 yıl Yatakta sınırsız değilmişsin. Haliyle kendine bağlama şansın çok düşük Yorumla
criollo Takip Et Master Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı. istediklerini yaparak yatakta madem sınırın da yokmuş 1 0 Yorumla
zamansız003 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Yatakta sınırsız olman zaten sıkıcılığı ve monotonlugu zaten ortadan kaldıracak 0 0 Yorumla
Brkmerall Takip Et Xper 6 Yaş: 33 +1 yıl O akıllıysa doymaz zaten merak etme tabi yeni heyecanlar aramazsa 0 0 Yorumla
Selcuk0634 Takip Et Yoda Yaş: 47 , eic 100% +1 yıl Evlenene kadar sana bağımlı kalır 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Evli Yorumla Selcuk0634 +1 yıl Metresliğe devam ediyorsun o halde. Yorumla Soran +1 yıl Maalesef Yorumla Selcuk0634 +1 yıl Kendi geleceğini yok ediyorsun Yorumla Soran +1 yıl Biliyorum Yorumla
sedomania2 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,9b cevap paylaştı. farklı şeyler dene ;) 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Mesela Yorumla sedomania2 +1 yıl farklı mekanda yapmak. fantezi kıyafetleri giymek ilişkiye başka birini almak gibi :) Yorumla Soran +1 yıl İlişkiye başka birini alamam. Prensibime ters. Yorumla sedomania2 +1 yıl bana da terste sınırsızım dedin ya o yüzden dedim :) Yorumla Soran +1 yıl O olmaz tek ben olmalıyım Yorumla sedomania2 +1 yıl o halde diğer dediklerimi deneyin :) Yorumla
guzelseverim34 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl NE yapsan da bitecek. 0 11 Yorumla Soran +1 yıl Bağımlı hale gelen hiç kimse bitirme istese de bitiremez hele de bu kişi evliyse Yorumla guzelseverim34 +1 yıl :) he o zaman böyle devam edersiniz. canı isteyince gelip züker seni. ama bağımlı olacağını sanmıyorum Yorumla Soran +1 yıl Niye olmasın Yorumla guzelseverim34 +1 yıl yaptıkça bağımlı olunmaz , istediğinde yapıyor herşeyi yaşıyor seninle. sınırsın tadını çıkarıyor senin Yorumla Soran +1 yıl İstediği zaman yaptığı için mi bağımlı olmaz demek istedin Yorumla guzelseverim34 +1 yıl Evet doğru. ve zamanla da sıradanlaşır. Yorumla Soran +1 yıl Ne yapmam gerekiyor bir tavsiyen var mı? Yorumla guzelseverim34 +1 yıl yanında cinsellikten daha çok huzur bulsun. güleryüzlü tatlı dilli ol. hiç tartışma. sen nasıl istersen de . zükerken öv onu. erkeğim harika yapıyorsun falan de Yorumla Soran +1 yıl Huzur mu.. bu arada bu kişi evli. Yorumla guzelseverim34 +1 yıl evet biliyorum. ancak bu söylediklerime bağımlı olur. kendimden biliyorum :) Yorumla Soran +1 yıl Anladım teşekkür ederim Yorumla
Şirinbaba8787 Takip Et Guru Yaş: 38 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 383 cevap paylaştı. Aha gel ben sana kitabını yazayım 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Yzıyorm özlden Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Yatakta sınırsızım demişsin. bunu sana anlatırım senden vazgeçemez fakat burada açık açık yazılmaz kusura bakma
Yzıyorum anlat ordan
merhaba
müsait olunca mesaj yaz anlatayım
Seksi kız arkadaşlarını davet et, üçlü her zaman güçlüdür yavrum
Böyle bir isteğinin olduğunu defalarca dile getiriyor ama ben bu konuda onu paylasamam.. prensibime de ayrıca ters.. tek ben olmalıyım
Yatakta sınırsız değilmişsin. Haliyle kendine bağlama şansın çok düşük
istediklerini yaparak yatakta madem sınırın da yokmuş
Yatakta sınırsız olman zaten sıkıcılığı ve monotonlugu zaten ortadan kaldıracak
O akıllıysa doymaz zaten merak etme tabi yeni heyecanlar aramazsa
Evlenene kadar sana bağımlı kalır
Evli
Metresliğe devam ediyorsun o halde.
Maalesef
Kendi geleceğini yok ediyorsun
Biliyorum
farklı şeyler dene ;)
Mesela
farklı mekanda yapmak. fantezi kıyafetleri giymek ilişkiye başka birini almak gibi :)
İlişkiye başka birini alamam. Prensibime ters.
bana da terste sınırsızım dedin ya o yüzden dedim :)
O olmaz tek ben olmalıyım
o halde diğer dediklerimi deneyin :)
NE yapsan da bitecek.
Bağımlı hale gelen hiç kimse bitirme istese de bitiremez hele de bu kişi evliyse
:) he o zaman böyle devam edersiniz. canı isteyince gelip züker seni. ama bağımlı olacağını sanmıyorum
Niye olmasın
yaptıkça bağımlı olunmaz , istediğinde yapıyor herşeyi yaşıyor seninle. sınırsın tadını çıkarıyor senin
İstediği zaman yaptığı için mi bağımlı olmaz demek istedin
Evet doğru. ve zamanla da sıradanlaşır.
Ne yapmam gerekiyor bir tavsiyen var mı?
yanında cinsellikten daha çok huzur bulsun. güleryüzlü tatlı dilli ol. hiç tartışma. sen nasıl istersen de . zükerken öv onu. erkeğim harika yapıyorsun falan de
Huzur mu.. bu arada bu kişi evli.
evet biliyorum. ancak bu söylediklerime bağımlı olur. kendimden biliyorum :)
Anladım teşekkür ederim
Anal yapsın sana
Fantezilerle heyecan katabilirsiniz
Sende o kabiliyet yok.
Köle olma kölen olsun bağımlın olur bence
Aha gel ben sana kitabını yazayım
Yzıyorm özlden
Sevgilin mj
Vay be hatuna bak