Arkadaşlar yani ben şunu demeye çalışıyorum adamın cinsel organına dokunmaktan bahsetmiyorum bu cok ileri bir hareket ve ben niyetimi bu kadar çok anlamasını istemiyorum. Bu arada niyetim onunla beraber olmak değil sadece kendime çekmek. Yani mesela erkekler güzel kokuya düşerler mi? Geçen mesela biraz sevgilimin morali bozuktu yanağını okşarken biraz boynuna dokundum. Bu tarz alttan alttan hareketler istiyorum. Boyle deli gibi onu bana çeksin ama yine de aşırı abartı olmasın yardııııımmmm
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
askim bence kiyafetlerinle firikik verebilrisin bende ayni senin gibiydim simdi evlendik cok mutluyuz sana tavisye verebilirism istersende mutluluklar dilerim
Friirklemi evlendirdin jdjdjdjd
tabii ki sadece frikikle degil cilve olucak biraz o seni surekli arzulicak sanrafa mis gibi evlendik iste
Bence sne bunları yspsanda evelenecekti seni sevşyor sonuçta
tabi o da olabilri
Azdırmak sadece o an seni istemesine nrdrn olur evlenmeyi bence etkilemez
Öpüyormuş gibi yap dudağından sonr ayanağında öp
Uu iyi fikir ama bu sefer opuseceğimi dusunup kendi tutup opebilir
Öperse fena olmaz işte
Yok ben opsun istemem. Gosterip vermemek mantığıyla hareket ediyorum 😅
En sevmedim kız o zaman nşye tahrik ediyorsun
Ya biz kızlar birini sevince evlenmek istiyoruz ama erkekler nedense evlilik konusunda çok rahat biz kızlar bizimle eglenilsin istemeyiz. Mesela ailemle tanıştırdım ama başımıza o kadar iş açıldı ki bir turlu isteme aşamasına gelemedik durumu biraz hızlandırmak için 😅 boyle şeyler yapıyoruz. Ona ne sakladığımı bilsin diye. Ama aynı zaman da evlenmeden de veremediğimiz için durum boyle
Ver dşyen yokta öpüşün da gençisiniz tadını çıkarın bu arada biz erkeklerde sorumluluğu kaldırabşlceğimizde evlenmek şsteriz
Ya evlenme teklifini eden oydu sonra kız kardeşi falan boşandı araya kız kardeşinin sıkıntıları girdi bir ara kız kardeşim boşanmışken başımızda kırk sorun varken seni istemeye nasıl geleyim sonra kız kardeşi kocasına geri dondu ama hala çıt yok ondan
Valla opusmem bile
Evlenene kadar kendime dokundurmam kimseyi
Ooo evlenşncede aynı isen işi zor sözlünün
Ya evlenince kocam olur artık ne isterse yaparım ama bu kız kardeşinin boşanması yuzunden baya sıkıntıya girdim ben
İstesinler ne olucak bende birşni bulsam şsteyecem ama yok
Dizine yatarken karnını okşa
Fiziğin iyi ise kolay
Açık giyim etkileyici olur knk
Giyim davranış bakış
O seni bulur.
Hiçbir şey yapma nefes al yeter 😅😂
Mıknatısla.
Nefes al yeter