Bir yıllık ilişkim var, ben 27 yaşındayım erkek arkadaşım 44. Sekse hiç düşkünlüğü yok, yanında fantezi iç çamaşırı giyip karşısına çıksam bile wow tepkiler vermiyor. Uzak ilişki yaşıyoruz birlikteyken de günde en fazla 2 kez birlikte oluyoruz, ön sevişme süresi de çok kısa. Bir dönem gay olduğunu düşünmüştüm ama değil aseksüel gibi davranıyor. Ama ben seviyorum onun için ne yapabilirim?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. O yaş için günde iki iyi ama anlaşılan genelde bir isteksizlik var. Sen onun libidosunu senin yüksekteceğin algısını değiştir. Onun kendisini değiştirmesi gerek. Güçlü olmalı spor yapmalı hormonları tavan olmalı harcayacak yer araması gerek. İyi beslenmesi kendine bakması gerekiyorsa doktora gitmesi gerek. Kilo sorunu ya da stres vb var mı?
010 Yorumla
Soran7 ayStres çok var hep drama melankolik işten dolayı
Soran7 ayİş insanı inşaat
Soran7 ayOlamaz çevresine ne yaptığına falan hakimim, öyle düşkünlüğü de yok sekse, yanında çıplak yatıyom bişe yapmıyor
Soran7 ayGece 12den sonra ya da sabah ilk uyanınca falan geçer tabii ki ama gün içerisinde hiç aklına gelmiyor, arabada giderken elliyorum umrunda olmuyor oral istemiyor yaptırmıyor hiç
- 7 ay
Oral sevmeye bilir bişe diyemem. Ama elleyince kudurması ormana filan çekmesi gerek. Libido hormondan kaynaklanır birazda demekki dolmuyor depo stresten dolayı
Onu tatile götür bir hafta on beş gün hep aynıysa asla düzelmez (işten uzak kalınca) yok eğer düzelirse olur.
Doktora da görünse iyi olur o iş stresini atması gerek. Evde arabada filan ellemez taciz etmezmi
Soran7 ayBir ara gay sandım depresyona girdim, ama şu an aseksüele yakın olduğunu düşünüyorum
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı.
7 ay“Cinselliğe düşkün olmaması seni yetersiz yapmaz. Yaş, stres, sağlık, geçmiş hepsi etkiler. Onu bağlamanın yolu fanteziden çok anlayışla konuşmaktan geçer; arzuyu kışkırtmak değil, güveni hissettirmek.”
02 Yorumla
Soran7 ayYani evet ama mantıken bu yaşlarda erkek genç sevgili yapınca üstümden inmemesi lazım gibi geliyor
- 7 ay
Ni tekim netice husranmi yani
- Cinsel Yaşam konusunda 756 cevap paylaştı.
7 aySen daha bir şey yapmayı mı düşünüyorsun gerçekten, uzak mesafe ilişkisi, yanına arada sırada gelip iki kez birlikte olup gidiyor, sen ona bakımlı yaklaşırken bile
04 Yorumla
Soran7 ayBen birlikte olmayalım desem yapmaz bile
- 7 ay
İşte öyle biri için neden hala kendinden birşeyler vermeye çalışıyorsun, sen istemesen ilişkiye girneyecek bir adamla ne isin var
Soran7 ayBeni seviyor sorun yok belki ama bu konuyu çözemiyoruz bir erkek nasıl böyle olur
- 7 ay
Sevebilir, bundan şüphe duy demiyorum, ama ilişkiye girmek istemeyen biriyle sevse nereye kadar devam edebilirsin
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
22Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 717 cevap paylaştı. Ondan geçmiş artık seks falan senin aradığını veremez o sana bırakmaktan başka çare yok yinede sen bilirsin tabi
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Yaşı sana göre büyük o yüzden olabilir yani beklediğin etkiyi ondan alamayabilirsin biraz onun etkisi olabilir.
00 Yorumla
7 ayAseksuel de değil gay da. Pili bitmiş artık dayı olmuş o a
00 Yorumla
7 ayŞöyle yaşı gereği bence istemiyordur artık problemli yaşlar bu yaşlar
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 840 cevap paylaştı.
7 ayne kadınlar var yaaa, bu kadınlara öküzler denk geliyor
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 780 cevap paylaştı. o kadar çabana rağmen karşılık vermiyorsa bir sorunu vardır psikolojik olarak gibi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)7 ayEn iyi şey ayrılman öyle birine değmez yaptıkların belliki öküz
00 Yorumla
7 ayboş ver abla yenisini bul bu ne allasen
41 Yorumla- 7 ay
Hahahaha neden öyle diyorsun
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
7 ayİçi geçmiş artık
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
7 ayÜzücü bi durum kadın için
00 Yorumla
7 ayO yaşa gelmiş adamdan bir pok olmaz yenisini bul
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)7 aysev ama başkasına ver
02 Yorumla
Soran7 ayOlmuyor ya öyle de
Cevap sahibi7 ayBi dene haber veripte
7 ayNormal değil ki
50 Yorumla
Gizli Üye(30-35)5 ayKarakteri öyleyse yapacak bir şey yok
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)7 aysiyah ince parlak çorap giy
00 Yorumla44 yaşında günde kaç defa bekliyorsun?
05 Yorumla
Soran7 ayEski sevgilim 35 yaşındaydı 8-10 yapıyordu günde
Soran7 ayAllah Allah nedenmiş kız
- Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı.
7 ayNe iş yapıyor
06 Yorumla
Soran7 ayİş insanı
- 7 ay
Tek sen yoksun demek ki
Soran7 ayBana yetişemiyor başkasına nasıl yetişsin
- 7 ay
İşte başkasından sana kırıntılar kalıyor demek ki
Soran7 ayYan yana 1 hafta kaldığımız oldu değişen bir şey yok
- 7 ay
🤷🏻 demek ki erken tükenmiş
Önemli mi bu kadar
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 817 cevap paylaştı.
7 ayGay mı nedir
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 970 cevap paylaştı. O iş olmaz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 475 cevap paylaştı.
7 ayYok artık 🙄
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)7 ayEvli mı?
014 Yorumla
Soran7 ayHayır tabii ki
Cevap sahibi7 ayNe zamandır ilişki var
Soran7 ayBir yıldan biraz fazla
Cevap sahibi7 ayCinsel ağırlıklı mı?
Soran7 ayDeğil diyorm ya, ben hayır desem zorlamaz bile
Cevap sahibi7 ayBaşlangıcı diyorum şimdiyi değil, ilişki cinsel olarak mı başladı
Cevap sahibi7 ay44 yaşında bir erkek 27 yaşında kızla nasıl ortamda nasıl ilişki başlatır ki diğer türlü. Yaşıtların dayı diyor o yaş grubuna
Soran7 ayYok ya tatil yerinde tanıştık,3-5 ay falan normal görüştük cinsellik yok
Cevap sahibi7 ayEvlilik düşüncen var mı?
Soran7 ayBen istiyorum da o istemiyor
Cevap sahibi7 aySenin kafan iyi. 27 yaşında olup 44 yaşla evlenmek mi istiyorsun cidden? Evlendikten 3 yıl sonra yetmiyor diyip ayrılacak ya da boynuz takacaksın. Ülkede 40 yaş üstü olup da 40 yaş üstü kocasından yatakta memnun olan kadın yokken sen 27 yaşinda bunu istiyorsun. Psikolojik destek al lütfen aksi takdirde geleceğin kararacak
Soran7 ay5 sene daha ite kaka götürür o zaman da çocuk yaparım seks o kadar aramam ne yapiim ama o istemiyor zaten
Cevap sahibi7 ayYavrum kadınlarda asıl 30 sonrası başlar seks arzusu. Mesela 30 yaş öncesini çoğu erkek tatmin eder çünkü tecrübesizdir, yaşı gereği aşırıya değil tatmine odaklanır. 30 sonrası çoğu kadına yetmez. Değil 44 kendi yaşıtın biriyle bile cinsel problemler yasayacakken 44 yaşı tercih ederek apaçık intihar ediyorsun. Sana yetme seni mutlu etme ihtimali sıfır. Adam senle evlenmez çünkü evlenirse boynuzu yer bunu biliyor.
Cevap sahibi7 ayGit 30-35 arası sağlam bir vurucu bul ister takıl ister evlen ama şu adamla 1 gün daha uzatma
Gizli Üye(18-24)7 aySen iyimisn merak ettim
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)7 ayÇok mu isteklisin
00 Yorumla
7 ayJartiyer denedin mi
07 Yorumla
Soran7 ayDenemedim henüz
- 7 ay
Birde öyle dene peki sevgilin sana sahip çıkıyor mu madd manevi isteklerini alıyor mu
Soran7 ayAlmıyor
- 7 ay
Ben neler aldım neler ama yaranamadım her ay maddi destek telefon aldım mac dan makyaj malzemesi vs vs
- 7 ay
Yazar mısın bana bişey sormak istiyorum sana
Soran7 ayBuradan sor
- 7 ay
Herkes görsün istemiyorum omdan dolayı benim sevdiğim kadın da kendinden büyük biri ile evlendi onla alakalı
7 ayAmcayı bırak artık
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım