bi yanım diyor ki hiç görüşme boşuna onunla, bi yanım da diyor ki ya zaten kimse evlilik için kabul etmicek yani istediğin tarzda biri gelip geçmişine rağmen iyi davranıp evlenmicek bari cinselliğini yaşa diyorum. evlen öyle yaşa diyecek olanlara cevap olshn diye yazdım bunu da
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Evleneceğin birini illaki bulursun bir de bana kalırsa adın çıkmasın diye düşünmek yerine sonuçta bir kişiyle birlikte oldum en azından olacaksam da başka biriyle olmayayım düşüncesinde ol bir de hani sen cinsellikten soğumuştun mastürbasyon bile yapamıyordun?
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
19Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 771 cevap paylaştı.
+1 yılKadınlar, otomobil gibidir.
Sıfır otomobilin kontağını ilk çevirdiğin gün ile, 1000 kez çevrilmiş kontağı çevirdiğin gün, hiç aynı olabilir mi?
TAZE *M, hiç, 138 kere S*K*LM*Ş bir *M ile aynı olabilir mi?00 Yorumla
+1 yılSaçma artık cinsellik yaşayan çok bunuda herkes farkında o zaman bosanmış insanlar neden yine evlenio
119 Yorumla
Soran+1 yılonlar evlenip boşandığı için kaşar damgasu yemiyor
- +1 yıl
Sende yemezsin artık yapan çok cinsellik sevgilim olsan umursamam geçmişine değil o insanla yaşacagım gelecek önemli
- +1 yıl
Yapan kişide faydası olmaz sana
Soran+1 yıl@conquer evet zaten evlenmicekler o yüzden eski sevgiliyle görüşmeye devam :D
Soran+1 yıl@conquer 26 :)
Soran+1 yıl@conquer bir şey olsa buradan yazardın kardeşim az önce zaten erkeklerin bakire olmayanla evlenmiceğini yorumda yazdın yani neyi uzatıyoruz hemen dm falan
- +1 yıl
Tabi ki evlenmiş boşanmış bir kadın ile evlilik dışı ilişki yaşamış bir kadın ile evlilik dışı cinsel ilişki yaşamış bir kadının durumu farklı ama ben daha önce bakire olmayan bir kadınla evlenecektim çok kritik yanlışlar yaptı ama sen yapmazsan evlenebilirsin diyecektim inanılması zor bir hikayeydi
Soran+1 yıl@conquer ya güzel olsam her türlü köpek olurlardı zaten bekaretin yerine konulabilecek şey güzellik açıkçası bu kadar burnu yapılı sporcu sarışın kadın varken onlar tabi ki bakire olmasalar da evlenirler çünkü çok güzeller yani mesele piyasada sandığınız gibi karakter değil
Soran+1 yıl@conquer o kız güzelse her türlü bulur mesele o sen evlenmesen de isteyeni çok olur erkekler yanına onları imajını yükseltecek güzellikte bi kadın arıyorlar bakire olup olmadığını kim bilcek sanki adam imaj için gizler
- +1 yıl
Abi benim yorumlarda neden oldu tartışms ama günah keçili olduk fjyhf
Ya yaşa bence yaz yani keyif almaya bak boş ver hani bakire olsan bile bile keyfine bak ya ayrıca bakirelik çok demode kaldı artık saçmalamasın kimse
02 Yorumla
Soran+1 yılsen öyle san herkes bakire arıyor yapmış modern erkekler bile.
- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılOda evlenmicek ki seninle boşuna kullandirttiriyorsun kendini ona
02 Yorumla
Soran+1 yılevlenicek demedim ki. onunla değil başkasıyla yapsam güvenemem birine söyleyebilrii fotolarımı çekip paylaşabilir en azından güvenilir biriyle yapıyorum şu an.
- +1 yıl
Vücudun çok yorgun olucak hissiz olucaksin
+1 yılSaçmalıyorsun her şey bekaret değil sadece bakireler evlenseydi şu an kadınların yarısı bekardı bi çok bakire olmayan kadın evlendi senmi kalacaksın sadece 27 28 yaşından sonra evlenmeyi dene bence
18 Yorumla
Soran+1 yılonlar diktirmiştir ya da bakireyim demiştir yani
- +1 yıl
Yok eminim çok arkadaşım var tabi bu yaşadığın ortamlara görede değişir ama bakış açısı önemli tercih ettiğin insanlar önemli yaşın kaç
Soran+1 yıl26
- +1 yıl
30 u geçince karşına çıkanlar değişir merak etme nerde yaşıyorsun
Soran+1 yılantalya
- +1 yıl
Antalya gibi biryerde bekaret arayan bence % 30
- +1 yıl
Okuyormusun ne iş yapıyorsun
- +1 yıl
İstersen detay ver diperden burdan değil
Gizli Üye(36-45)+1 yılHayatım çok yanlış düşünüyorsun, birçok insan buna takılmıyor. Saçma sapan triplere girme.
25 Yorumla- +1 yıl
bakıre kalmadı kı ztn
Soran+1 yıl@anticooor07 ama yüzeysel ya da anal yapıyorlar onlar bakireyim diyorlar tanışınca
- +1 yıl
ewt oral anal ve surtunme yasamayan yok gıbı 20 yas uzerı
Soran+1 yıl@anticooor07 tamam işte onlar bakire oluyor ve evlenebiliyorlar
- +1 yıl
ewt sen neler yasadın pekı
- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılSen kafaya koymuşsun zaten kayış çoktan kopmuş boş ver battı balık yan gider
00 Yorumla
+1 yılTevbe edip Allahın yolunda olursan , o sana kapî açar
05 Yorumla
Soran+1 yıltanıştığım kişiye bakire değilim dediğim an iş bitecek, karşıma çok güzel insanlar çıkarır onda şüphem yok çıkardı da, ama geçmişimi söylediğim an kaybedeceğim insanlar çünkü kültürleri belli
- +1 yıl
Belli olmaz o, tevbe edersen yeniden dogmuş gibi olursun
- +1 yıl
Yaşin nedir
Soran+1 yılAllah'ın gözünde öyle ama erkekler affetmez bunu, yani ben tövbe ettim diyince aa gel seni bakire gibi göreyim demicekler yine soğuyacaklar
- +1 yıl
Takip edermisin
Gizli Üye(30-35)+1 yılEn modern erkek bile bakirelik olayına takık bak ben 31 oldum hala bekarkm kaşar damgası yiyorsun maalesef
125 Yorumla
Soran+1 yılevet evet o yüzden eski sevgiliyle görüşmeye devam
Cevap sahibi+1 yılYap bacım bi kere giden gitmiş tadını çıkar bari
Soran+1 yılaynen öyle. siz de bekaretinizi verdiğiniz kişiyle görüşmeye devam ediyoe musunuz?
Cevap sahibi+1 yılHayır tabiki allah onu bildiği gibi yapsın ben reşit bile değilken yaptım kandırdı beni aldattı arkadaşlarına bile anlatmıştı şu an başka bi ilişkim var onunla birlikte oluyorum
Soran+1 yılanladım, o diyor mu size bakire olsan evlenirdik diye
Cevap sahibi+1 yılYok demedi yüzüme karşı ama içinden ne düşünüyo kim bilir zaten küçük yaşı benden
- +1 yıl
😀 yahu işte siz acaip insanlarsınız yaa ben de benim arkadaşlarımdan da bir sürü adam var evlenmeyi isteyen ve bekaret takıntısı da yok daha önce ilişki yaşamış kişiler ama bir şeyimize kusur bulup evlenmeyi istemiyorsunuz yok bilmem fiziken uygun değiliz kimyamız uyuşmuyor bilmem ne ondan sonra gidip kendinizden yaşça küçük birilerine veriyorsunuz bu kadar mı kudurmuşsun ki evlenebileceğini birilerini bulabilecekken hala evlilik dışı ilişki yaşamaya devam ediyorsun adam niye kendinden yaşça küçük birine kendini s iktiren seks manyağı bir kadını çocuğunun annesi yapsın ki seni ilk defa s iken eleman da zaten haklıymış daha o zamandan anlamış evlenilecek tip olmadığını
Cevap sahibi+1 yılSaçma saçma konuşma ben yaşımı göstermiyorum sevgilim de benden büyük duruyo hem 4 yaş var çok sayılmaz seviyorum ve evlenmekte istiyorum f*ck body değilim anlayacağın @conquer
- +1 yıl
Evlenecek adam zaten bekletmez ben şu an evlenmeyi çok istiyorum mesela bulursam eğer şu an basarım nikahı borsada 460 bin lira param var gerekirse satarım düğün falan da yaparım ama ne kimseyle vakit kaybederim ne de kimseye vakit kaybettiririm evlenecek adam eğer gerçekten evlenecek olsa aylardır evlenirdi seninle zaten
Cevap sahibi+1 yıl1 ay oldu ne aylardırı al işte bacım az önde çoğu arkadaşım bakire istemiyor diyen adamın içinden dağ canısı çıktı @conquer
Cevap sahibi+1 yılOlsun diktirir kakalarım birine hatta belki sen olursun hahaha @conquer
Soran+1 yıl@conquer evlenip yapabilecekken diyorsun da birine bakire değilim desem nasıl evlenicek benimle azcık mantık, madem evlenemiyorum bari istediğimle yaşiyim istediğimi
Cevap sahibi+1 yılKendiyle çelişiyor arkadaş az önce bakirelik önemli değil diyordu sonra birden namus bekçisi heçildi klasik tc erkeği işte
Soran+1 yılaynen az önce bakire olmasan da evlenebilirsin diyordu şimdi de bakire olmadığını bilen adam yattığın adam nah evlenir seninle diyor :D hem evlenebilirsin diyor hem de nah bulursun diyor :D herhalde evlenebilirsin dediği bakireyim de ve seks yapma yani adamın birini kandır diyor
Cevap sahibi+1 yılİşte gerçek yüzleri böyle kandırıp rol kesmesini bilirler inşallah diktiren birileriyle evlenirler ya bunu hakediyorlar
Soran+1 yılinşallah
- +1 yıl
Ne kadar sahtekarsınız siz yaa ben bakire kız değersizdir diye bir şey mi söylemişim Ben senin düşünce yapımdan bahsediyorum zaten sen evlenme niyetinde olan birisi değilsin ki O çocuğun seninle evlenmeyeceğini biliyorsun Bile Bile cinsel ilişkiye giriyorsun şu anda evlenmek isteyen ne kadar erkek var onu da bırak kendinden birkaç yaş büyük hoşlandığın bir erkeğin kalbine girersen evde diye evde ikna edebilirsin Ama sen hiç olmayacak bir ilişkiye girişmişsin neden Çünkü senin için önemli olan evlenmek değil ki niye Göz göre göre hakikati örtü pas ediyorsun
Cevap sahibi+1 yılEvlenilecek kız gibi bi iddiam yok sanane kardeşim kendimden küçükler daha masum yaşıtlarım deccal olmuş bi adam otuzu geçip evlenmemişse arızalı demektir @conquer
- +1 yıl
😃😃😃 lafa bak işte hep aptalı oynamalar hep sahtekarlıklar hakikaten bakire olmayan kızlar neden hep böyle sahtekarlar. Ulan TÜİK verilerine göre Türkiye'deki ortalama evlilik yaşı erkekte 32 olmuş neden ülkenin ekonomik durumu belli kriz var Bir erkek bir kadının beklentilerini karşılayabilmek için o maddeyi düzeye ulaşabilmek için zaten 30 yaşından sonra evlenmeyi istiyor ve Siz kızlar bunu gayet iyi biliyorsunuz ve Önemli olan biyolojik yaş olduğu için bir kadının evlenmesi için Kendisinden bir kaç yaş büyük biriyle evliliğinin daha doğru olduğunu senin yaşında 31 olduğu için yaklaşık 35 yaşında bir erkekle evlenebileceğin gerçeğini de biliyorsun seninle evlenmeyi isteyecek erkekler O erkekler Ama sen onlara şeytan deyip kendimden 4 yaş küçük 27 yaşında çocukla Ben evlenebilirim diyorsun O çocuğun şu anda evliliğe kendini hazır hissetmediğini Hele ki kendisinden 4 yaş büyük biriyle evliliği düşünmeyeceğini Bile Bile onunla sevgili oluyorsun cinsel ilişki yaşıyorsun amacın zaten evlenmek değil aşk yaşayıp cinsel açlığını gidermek o çocuk seni terk edecek Seninle asla evlenmem Bunu sen de çok iyi biliyorsun senden ayrıldığında zaten 28 29 yaşında olacak ve 30 yaşını geçtiğinde de bekar olarak evlenecek kız aramaya başlayacak O zaman şu anki birlikte olduğun çocuğa da zaten arızalı diyorsun ve arızalı bir çocuğu niye tercih ediyorsun Sen zaten kendini demişsin evlenilecek kızım gibi bir iddiam yok diye sen ben evlenince kız değilim diyorsan seninle evlenmeyi istemeyen Adamları niye suçluyorsun yok bilmem bakire istiyorlar diye bakire olmayan kızların çok önemli bir kısmı senin gibi sahtekarsa niye adam Bakire kızla evlenmeyi istemesin?
- +1 yıl
Bir de en geleneksel erkek bile nasıl oluyor o da genelevden kadınla evlenip onu karısı yapıyor veya engellemekten erkekler bile neden bakire olmayan yabancı kızlarla evleniyorlar ve hiç de sorun etmiyorlar çocuğunun annesi yapıyorlar bir düşünün bakalım kendinizi sorgulayın Biz Nerede hata yapıyoruz diye canımın istediği ile seks yapacaksın aşkı heyecanı 30 yaşına kadar öncelikli görüp keyfini süreceksin 35 yaşından sonra da erkeklerin niye bakire kız istiyorlar deyip bütün suçu günahı erkeklere bulacaksın Yok ya
Seni de kabul eden olur dolu bozuk erko var
16 Yorumla
Soran+1 yılbozuk erkolar asıl bakire istiyor
Soran+1 yılhakları olmasa da istiyorlar yani inatlaşmana gerek yok :D
Soran+1 yılama alıyorlar işte yani sen kabul et etme
Cinsel Yaşam konusunda 323 cevap paylaştı. Eski eskide kalmış, aldatılmakmı istiyorsun
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKac yasinda kaybettin peki veya isteyerek miydi nasil oldu
00 YorumlaMantıksız neden evlenmesin ki
00 Yorumla
+1 yılNeden kimse kabul etmeyecek ki
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEee millet diktiriyo
011 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılYorumlarda hep erkekler derdi bir kere bozuldu mu önüne gelene veriyorlar diye aşağıda verdiğiniz cevaplar kanıtlıyor
Soran+1 yılverdiğim cevapta 2. bi kişiyle yattığımı muı söyledim :D o zaman bi kere oral yapan tüm Türkiyeye oral yapmıştır bu mantıkla. ben eski sevgilimle yaptım ayrıldıktan sonra da devam ettik 2. bi kişiyle yapmayı da düşünmüyorum kimseye güvenmem ondan başka. iş hayatındaki itibarımı sarsacak bi olay yaşama riskini almadım almam da. çevrede öyle duyulmicağımın garantisi var yani şu an en aızndan aynı kiişiyle o yüzden devam ediyorum. ee etme git diktir falan diyorsun sanırım :D diktirince iyi insan mı olacağım da bunu öneriyorsun? diktirmeyip evlenmek istediğimde ise bakire olmadığımı anlayınca zaten ayrılacak.
Cevap sahibi+1 yılDiktir felan demiyorum millet diktiriyor dedim karşına çıkan adamlarda temiz olmayabilir yani, bozuldu zaten veriyim diyorsun adamlarda yorumlarda bunu yazarlardi hep
Soran+1 yıladamLAR değil tek bir kişi TEK İNSAN yani ilişki yaşadığım o bugün başka şehre taşınsın ben yine birini bulmam çünkü o riski alamam hiçbir anlamda ama bakire olmadığımı söyleyince evlenebileceğimi düşünmüğyorum
Cevap sahibi+1 yılBirde hastalık kapsan neyse bu sitede çok şey öğrendim diktireni bile anlayabilirim belki
Soran+1 yılhahahhahaha doktorlar o kadar okuyor ama sen bu sitede mi öğrendin kızlık zarı anatomisini ve kızlık zarı ameliyat sonrası muayeneleri
Cevap sahibi+1 yılDoktorlar ne uyarıda bulunuyor diktirenlere bir bak nasıl anlaşılır anlarsın
Soran+1 yılboşuna okuyorlar o zaman bu sitedeki yorumları okusalar yetermiş :D
Cevap sahibi+1 yılKızım onlar okuyorda bizim okumamız yok mu bakıyoruz işte nasıl anlaşılır öğreniyoruz ben kızlık zarını açıp bakmayı kastetmedim bir yöntem var
Soran+1 yıl:D:D:D:D vajinismus hastası kızlık zarı muayenesi olmuş sorun yok demişler. başka bi doktora gitmişler septalı senin zarın o yüzden ilişkiye giremiyorsun demişler cerrahi işlem yapmışlar. doktor bile kızlık zarı yapısında yanılabiliyor. şu sitedeki lise mezunlarında aldığın bilgiyle bi b*k yapamazsin
Cevap sahibi+1 yılDoktor bile kızlık zarında yanılıyor* sadece kızlık zarı değil her konuda yanilabilir doktorlara güvenilmez her doktor bir değil, dikişler nasıl atar bir bak bakalım
Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. Eskiyle görüseceğine yeni bul
05 Yorumla
Soran+1 yılyeni birine güvenemem başkasına anlatmicağı konusunda güvenebileceğim tek kişi eski sevgilim zaten ondan başkasıyla öpüşmedim bile
Soran+1 yılyok merak etme
Soran+1 yılya yeni biri olsa bilemem huyu suyu ne haklısın da güveniyorum diyip geçmiyorum biliyorum yani
İlkin o muydu
04 Yorumla
Soran+1 yılevet, zaten onla ayrıldıktan sonra biliyordum artık evlenemiceğimi. o da isteyince görüşmeye başladık. şimdi görüşmeyi kessem ne olacak ki? sanki evlenip yaşayabilcem yani
Soran+1 yıltanıştığım kişiye bakire değilim dediğim an iş bitecek. diktir falan demeyin lütfen
- Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılMantıksız
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Evlenirsin korkma
00 Yorumla
+1 yıldegil
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılşu an görüşüyo musun eski sevgilinle
00 Yorumla
+1 yılNerde yaşıyorsun
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılbence zevkini al ya
00 Yorumla
Devamını Gör(8)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Bakire olmadığım için zaten kimse evlenmicek mantığıyla eski sevgilimle görüşmeye devam etmem mantıklı mı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler