Gizli Üye(45 üstü)+1 yılsevgili kardeşim süper doğru yapıyorsun. bakire olmayan eşim ile yıllardır evliyim baştan söyleyeyim şimdi biraz geri demişsin biliyorsun eğitim seviyesi düşük bir ülkede yaşarız ve eğitim seviyesi düşük ülkelerde bakire olmamak bayanların başını baya bir sıkıntıya sokar sakın olaki geçmişin hakkında en ufak bir açıklama yapma şimdi sana bir şey söylemese bile kabul ediyorum dese bile ileride en ufak kavgada yüzüne vururu geçmişini iş ciddiye bindi sanırım artık evleneceğim kişi demişsin bence en kısa sürede diktir bak ben eşimi bilerek severek evlendim bizde bile sorun oldu eski erkek arkadaş meselesi yüzünden tartıştık çok kavga ettik bu yüzden eskiden kim kimler ile olduysan bunları şimdiden yok et engelle tel no değiştirebiliyorsan değiştir yarın bir gün özel bir mesaj gelir eskinden eşinle beraber okumak sitemesssin sanırım ben okudum bildiğim halde eşim ile beraber ben çok kızdım bildim halde eski hesaplarını tel nonu değiştir demiştim çünkü eşime beni kimse ararmaz sormaz demişti ama erkek milleti arar sorar üstelik 10 yıl geçse bile üstünden bu yüzden tavsiyemi dinlersen kardeşim eskini asla açıklama şakasını bile yapma derim bitmiş gitmiş olmuş yaşanmış demekki o zaman öyle olması gerekiyormuş olmuş bitmiş heee unutmadan eşim bana evlenmeden önce bütün eski yaşantısını en ince ayrıntı özeline kadar anlatmıştı olgunlukla buda bana iyi gelmedi uzun zaman onun eski yaşantısını sorguladım düşündüm eşime karşı tam adapte olamadım bir arada soğudum ondan bu ayrıntılı anlatmada iyi bir şey değil aklında bulunsun neyse aklına bir konu takılırsa yaz cevaplarım ama özel yazışma yapmıyorum ben burada yazarım her şey gönlünce olsun kardeşim.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılSiz bakire olmayan kızların büyük çoğunluğu o kadar ahlaksız insanlarsınız ki E yani evlenmeye gelince mi tuttu geleneksel bir kız imajı yaratıp yalan söylemek daha önceki ilişkilerinde aşka öncelik verip zevkine baktım Şimdi de evlenmek için yalan söyleyip kandıracaksın Madem modern bir hayatın vardı modern Evlen aynı Avrupa'daki Amerika'daki gibi ayrı eve çık birlikte yaşa seks yap aynı hayatı yaşayabiliyor musunuz Ten uyumu var mı gör ondan sonra evlilik kararı alın Sen Avrupa'da Amerika'da biriyle cinsel ilişki yaşamadan evlenebileceğini mi sanıyorsun? belki bakiresin vajinusmusun var veya libidon çok düşük Sen Dünyanın neresine gidersen git ahlaki anlamda zayıf bir kişisin merak etme zaten o herif senin bakire olmadığını adı gibi biliyordur cinsel ilişki yaşamadan da evlenmez hep ayak bunlar
021 Yorumla
Soran+1 yılSeni çok üzmüş kızlar belli başka yerde ağla saçma sapan cevaplarınızı kendinize saklayın
Cevap sahibi+1 yılYok canım benim ben üzdüm fakir olmayan iki tane kadını birine 6 ay birini 8 ay s**** s**** bir köşeye attım şu anda Nişanlım benden 7 yaş küçük ekonomi mezunu ve bakire bir kız ve gayet de güzel Üstelik benden 4-5 santim de uzun bakire olmayan kızlar büyük çoğunluğu sahtekardır Ben şu an mutluyum ama onlar mutsuz 😀
Soran+1 yılAferin ve bunla övünen bi malsın
Cevap sahibi+1 yılSen de bir patlaksın b** mu vardı niye kocan olmayacak adamın altına yattın s ikinin keyfi oldun? Bulsaydın birini evlenseydin
Cevap sahibi+1 yılK aşara bak
Soran+1 yılKes onun bunun çocuğu
Soran+1 yılYavcvvvşaaakkk
Soran+1 yılAnan sıçmış
Soran+1 yılOrrrrsssşpuu çocu
Soran+1 yılGevşekkk
Soran+1 yılEzik erkek ben kızlarla yatarım ama kızlar bakire olmalı diyen yawwwşakjj
Soran+1 yılBon iki tono koro siktomm mm hehe he mala bakkkkkkk
Soran+1 yılEzoooooook
Soran+1 yılOhhh malllllll
Soran+1 yılAğlasaaaa
Soran+1 yılEzoooo
Soran+1 yılAnasının sıçtı instamı ver dava edicem seni uğraşmazsam senle şerefsizim
Soran+1 yılya da telini ver sı*tım azına
Cevap sahibi+1 yıl😃😃😃😃😃😃😃😃
Cevap sahibi+1 yılBurada çıldıran ben değilim sensin p atlak😃
Cevap sahibi+1 yılBen yapmazsam ezik olurum Sen yaparsan ezik olursun cıkcık 😃 kadın ve erkek farklıdır
Gizli Üye(36-45)+1 yılAbicim sen yanlış adamı seçmişsin. Bakire değilsin ya o kendisinden önce en az 30 kişi ile yattığını düşünecek. Bazı şeyler zordur. Anlatmak zorunda değilsin. O da geçmişini anlatmaz peki anlattı diyelim dedi ki 10 kere değil hiç yapmadım. Bunu anlamak için anca deliği bulamama durumunda bakir dersin. Senin ispat için doktora gitmen lazım. Velhasıl kelam sen yanlış adamla evleniyorsun. Senin başına her zaman kakacak bunu.
02 Yorumla
Soran+1 yılTürkiye tüm erkekler böyle düşünüyor
Cevap sahibi+1 yılDüşünmeyen de var ben düşünmem. Eskiden düşündüm ama 10 sene oldu fikrim değişti. Ben 29 dan gün aldığım güne kadar bekledim. O aksam biriyle buluştum opusemedim diye dünyanın lafını yedim. Sonra bir arkadaş daha buldum ondan rica ettim sertlesmedi ben de cinselligi kafamdan çıkardım yaş 39
Gizli Üye(25-29)+1 yılÖğrendiğinde daha iyi olacağını mı sanıyorsunuz anlamıyorum ki sana şu yargılamayın tayfa sıktınız yaptığınız şeyin arkasında durun açıkça söyleyin sana değer veriyorsa dert etmez değer vermeyen gider sen de olmaması gereken bir ilişkiden kurtulmuş olursun
07 Yorumla
Soran+1 yılKardeşim acı bir ülküde yaşıyoruz maalesef söylenmiyor ben pişman değilim yaptıklarımdan sadece karşı taraf geri kafalı olduğu için söyleyemiyorum ileride yüzüme vurur diye
Cevap sahibi+1 yılTamam bu da olmaması gereken bir ilişki demek seni geçmişinle yargılayan biriyle olup niye değersizleştiriyorsun kendini bir de adam da bakir değilken
Soran+1 yılSeviyorum çünkü
Cevap sahibi+1 yılO seni bedenin için severken mi
Soran+1 yılErkek ve kadın beyni aynı çalışmıyor maalesef
Cevap sahibi+1 yılKendinizi kandırmanın en kolay yolu aynı çalışmasa bile anlamaya çalışmak diye bir şey var seviyorum adı altında kendinizi kullandırtıyorsunuz değersizleştiriyorsunuz kendinizi siz kadınların artık bazı şeyleri hak ettiğini düşünüyorum işin sonunda ah vah etme konusunda bu düşüncelerim siz kendiniz kendinizi düşünmüyorsunuz ben mi düşüneyim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u +1 yılBence söyleyebilirsiniz
00 Yorumla
+1 yılKendisi bakir ama bakire kız arıyor 🙄 bı sorgulaman gerekmiyor mu
03 Yorumla- +1 yıl
*bakir degil
Soran+1 yılTüm erkekler bu yapıda
- +1 yıl
O kafada olmayan erkeklerde var emin ol. Kendisi bakir değilse senin bakire olmanı isteyemez. İleride bu yüzden sana çok sıkıntı çıkarır
Cinsel Yaşam konusunda 2,9b cevap paylaştı. Umarım sicilin çok kabarık değildir. En azından birkaç tanesini söyleseydin daha inandırıcı olurdu.
00 Yorumla
+1 yılYapmaaa yrın bişe olur yüzüne vurur bence deme bi kere old çu daha olmadı de
00 Yorumla
+1 yılNeden o herkese yapacak sen mi bakire olacaksın şöyle boş ver
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılYani bakir olsan sorun olmazdı da şimdi bakire de değilsin nasıl anlatacaksın ona
00 Yorumla
+1 yılBakireyim mı dedin?
04 Yorumla
Soran+1 yılAramızda böyle bir muhabbet geçmedi ama tabii ki bakire biliyor
- +1 yıl
Peki kaç ilşkin oldu? Konuşmadıysan onun bakır olmadığını nasış öğrendin
Soran+1 yılHayatını biliyorum adamın
- +1 yıl
Bi ulaş bana
Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. doğru olanı yapmıyorsun
00 Yorumla
+1 yılKızılcık şerbeti yeni bölüm
00 Yorumla
+1 yılBakire değilsen söyle sorun olur
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖmür boyu yalancı olarak kalacaksın
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. 10 ve üstü ilişkisi olmuş
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılDiktir ve söyleme
00 Yorumla Gerek yok zaten
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvlenince anlamayacak mı
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılKonya ya yakın mısın
Gizli Üye(25-29)+1 yılKaç kişiyle oldun
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem