Eski sevgilim hala bir şeyler yaşamak istiyor evli olduğumu bildiği halde neden?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Evlenmeme rağmen ne güzel diyorsun neden evli olduğun halde hala onunla iletişim halindesin o kişi evli birine böyle bir teklifle geldiği için rezil biri zaten ama seninde onunla iletişim halinde olman ondan aşağı kalır yanının olmadığını gösteriyor azıcık kendini eşinin yerine koy onun eski sevgilisi ona yazsaydı o eski sevgilisiyle iletişim halinde olsaydı bunu öğrenseydin ne hissederdin kendine yapılmasının istemediğin bir şeyi başkasına yapma.
01 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılYapma
01 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
4Cevap
Evliysen böyle şeylerden uzak durman gerekir yakalanırsan karına bi ömür mutsuz olursunu
01 Yorumla
+1 yılKanki yol ver gitsin bence ama çapkınlık varsa ara ara görüş sana kalmış
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEski sevgilin sana nerden ulasabiliyor ki oyle rahat?
017 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılTelefon numaralarınız yok mu birbirinizde
Cevap sahibi+1 yılYa bu konuda dertliyim de o yüzden soruyorum. Benim de eşimin rehberinde geçmişte seks yaptığı eski sevgilisinin numarası var.
Cevap sahibi+1 yılDemek ki boyle senin gibi durust erkekler de varmıs
Cevap sahibi+1 yılHenüz eşime bu konuyu açamadim. Ama eşimin eski sevgilisiyle görüşmediğine konuşmadığına eminim sadece numarasını neden silmedi bilmiyorum. Bir erkek gozu ile sizce neden olabilir
Cevap sahibi+1 yılGeçmişte seks yaptigi eski sevgilisini unutur mu bir erkek sanmam.. rehberden silmeyi unutur mu hic sanmam.. kaldı ki unutmuş olsa illa ki rehberde karşısına çıktığında gorup ne alaka diye silmesi gerekir. Yani ben pek unuttugunu sanmıyorum
Cevap sahibi+1 yılGorusmuyorlar kız zaten baska bir sehirde yasiyor
Cevap sahibi+1 yılAma benim kafamı kurcalayan eşimin gorusme isteği olduğu yonunde. Cunku numara silmemesi cok sacma garip yani engellememişte. Medet umuyor yani kızdan gibi geldi bana
Cevap sahibi+1 yılYa da gercekten kızı unutamadı ve unutmak bile istemiyor olabilir
Cevap sahibi+1 yılAma bak sen eski sevgilinin numarasını engellemişsin demek ki yapılması gereken biliniyor erkek nezdinde..
+1 yılperformansını sevmiştir
01 Yorumlatadı damagında kalmıs demek ki
02 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 25,6b cevap paylaştı. Evini yıkmak için.
01 YorumlaBuldunda bunuyon
08 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Evlenmeme rağmen eski sevgilim hala bir şeyler yaşamak istiyor, evli olduğumu bildiği halde neden?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat