Şeninde ona karşı ilgin varsa merak et. Ama yoksa neyini merak ediyorsun? Eşinle seni ortalamaya karar vermişler ya da kadın sana kanca atmay çalışmıyorsa ne yapacaksın? Bunu eşin duyarsa kadına ne siyeceksin?
Zeten buluşmaya gitmeyeceğimi az buçuk biliyor. Benim merak ettiğim eşim mi buluşalım dedirtiyor anladın mı? Peki bu işi beraber çeviriyor olabilirler mi?
Anladım anlatmasına da senin anlamadığın şu: Diyelim eşin demiş olsun. Ne yapacaksın? Çekip ağzına mı tüküreceksin eşinin? Yoksa bağırıp çağıracak mısın? Kadın buluşma istiyorsa ara ya da mesaj yaz. Ben evliyim, senle teke tek buluşmak istemiyorum. Bana da salça olma diye. Ne olur ne olmaz diye de ses kaydı ya da ekran görüntüsü al. Sakla bi yerde kalsın. Karınla da mutlu mesut hayatına devam et.
Ohoooooo O zaman karını da sallamayacaksın. Ya da çok güzel bir otun kurulabilir bununla ilgili. + ve eksiler olayın başlangıç ve bitiş aşaması kayıt altına alınarak, yarın bir gün karının sana açacağı boşanma davasında delil olarak sunarak o büyük parayı kaptırmadan eşinden ve eski sevgilinden de kurtulmuş olursun. Saksıyı çalıştır.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
asıl soru eski sevgilinle neden muhatap olduğun...
engelle geç madem
Eşimle arkadaş olmuş maalesef engeller geçersem işler daha da kötü olacak.
sen de eşine anlat, beraber engelleyin. bu kadar basit.
Senin kadar olgun mu sanıyorsun tüm kadınları?
mesele olgunlukla alakalı değil. ondan duyacağına senden duysun olanı biteni ki aile faciası yaşanmasın
Eski ilişkilerimi biliyor eşim o konuda sıkıntı olmaz beni düşündüren bu ikisi iş birliği içinde mi?
önemsiz bi detay. siz dürüst olun gerisini onlar düşünsün
Dürüst ve sadık olduğumu biliyor eşim o konuda sıkıntı olmaz. Beni korkutan eşimin ne yapmayı planladığı.
Sen bırak “o ne istiyor, neden beni arıyor” demeyi.
Sen neden muhattap oluyorsun?
Sen ne istiyorsun?
😀
Eşimle arkadaş olmuş 👍 ve benimle neden buluşmak istiyor?
Bunu merak etmem normal değil mi?
Şeninde ona karşı ilgin varsa merak et.
Ama yoksa neyini merak ediyorsun?
Eşinle seni ortalamaya karar vermişler ya da kadın sana kanca atmay çalışmıyorsa ne yapacaksın?
Bunu eşin duyarsa kadına ne siyeceksin?
Eski sevgiline karşı ilgin olmasa eşinle arkadaş olup buluşmak istese ne yapardın?
Reddeder sallar geçerdim.
Ne yapacağım.
Aynısını eşin sana yapsa ne hissederdin?
(Senin arkadaşın olan eski sevgilisiyle buluşsa)
Zeten buluşmaya gitmeyeceğimi az buçuk biliyor. Benim merak ettiğim eşim mi buluşalım dedirtiyor anladın mı?
Peki bu işi beraber çeviriyor olabilirler mi?
Anladım anlatmasına da senin anlamadığın şu:
Diyelim eşin demiş olsun.
Ne yapacaksın?
Çekip ağzına mı tüküreceksin eşinin?
Yoksa bağırıp çağıracak mısın?
Kadın buluşma istiyorsa ara ya da mesaj yaz.
Ben evliyim, senle teke tek buluşmak istemiyorum.
Bana da salça olma diye.
Ne olur ne olmaz diye de ses kaydı ya da ekran görüntüsü al.
Sakla bi yerde kalsın.
Karınla da mutlu mesut hayatına devam et.
Kardeş olayın asıl kısmı şu ortada güzel miktarda bir para var ve bunlar birlik olup bana oyun düşünüyorsa nasıl mutlu mesut olunacak?
Ohoooooo
O zaman karını da sallamayacaksın.
Ya da çok güzel bir otun kurulabilir bununla ilgili.
+ ve eksiler olayın başlangıç ve bitiş aşaması kayıt altına alınarak, yarın bir gün karının sana açacağı boşanma davasında delil olarak sunarak o büyük parayı kaptırmadan eşinden ve eski sevgilinden de kurtulmuş olursun.
Saksıyı çalıştır.
Bende işte tam olarak onun hesabını yapıyorum
Bunu asla yapma, üzülürsün her açıdan. Eski olması ve evli olduğunu bile bile yapması onun biraz sorunları olduğunun kanıtı.
Belki pompalanmak istiyor oral yasamak sevismek istiyordur
ya cok ıyıydın yatakta senden sonra doyuran bulamadı ya da senı de bosamak ıstıo
Evliliğini bozmak istiyor
Deme öyle 😔😔
kadınlar kinci
@ecstasys1155 bende ondan korkuyorum
vala yatakta fotonu ceker karına atar
@ecstasys1155 yatakta foto çekemez 👍
haberın olmadan ceker
@ecstasys1155 Once yatağa atması lazım 👍 oda mümkün değil.
Ego tatmini
Karşı koyamayacagimi mı dusuyor.
Aynen
seks