Bir asaleti yok, basit bir ihtiyaç o yüzden de bu kadar hayatın merkezine alınmasına ve başka bir şey düşünülmeyecek kadar abartılmasına gerek yok. Gel gelelim olmayan şeyin değeri ters orantılı olarak artıyor o yüzden de bu kadar takıntı yapıyorlar, sonuç olarak cinsel açlığın Afrika’sında sıradan bir gün
01 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 323 cevap paylaştı. Herkes aynı değildir, benim 15 yıllık ilişkim vardı hiç dokunmadım, 5 dakikalık zevk için ne onun hayatını nede kendi hayatımı mahvetmek istemedim. Sonucu aldatıldım, bir şey değiştimi hayır değişmedi ben ayrıldım oda aldatıldı, ben hâlâ aynı düşüncede ilerliyorum. İçim, gönlüm, vicdanım rahat.
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılEvet eskiden bir kedi gibi işine odaklanıp zaferi elde edince kadının koynunda haşmetiyle dolu dolu Seks yapan erkeklerden, Dmden pipisini atıp Seks dilenen erkeklere dönüştük maalesef.
Bizim nesil hem çevresel hem de bireysel etmenlerden ötürü uyum sağlayamadı bir türlü10 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Yok herkes öyle değil. Cinsellikten öte insan gibi olabilmek. Kitaplar, film, felsefe, film sanat ve kültür veya spor , gastronomi konuşabilir. Yemek yapmak, aktivite. Cinsellik düşünüyor ise uzak dur ve mesafe koy.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
43Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılCinsellik ilişkinin belirli aşamasından sonra zaten olması gereken bir şey ama sıralamayı yanlış yapıyorlar maalesef. Başta duygu ve uyum gelmesi gerekirken sırf organıyla düşünenlerle dolu dünya..
31 Yorumla- +1 yıl
Öyle tatlım. Acizlikle tatmin olma çabası
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılÇünkü karaktersizler.. ve sapıklar hepsi bu.. ben sadece aşka değer verdim hep ama kadınlar cinsellik düşkünü erkeleri seçip terk edildiler.. - Barış 2024.
00 Yorumla
+1 yılBu soruya 19 gün sonra cevap veriyorum amma şunu söylemek isterim insan oğlu Sevginin ne olduğunu unutmuş arzulamak veya aşık olmak ikisi aynı kavramı taşıyor artık doğrudur benim de libidom yüksek bende sürekli eli şeyinde biriyim neden diyorum neden böyleyim düşünüyorum da aklıma şu geliyor olabilir insanız azgınlık yasak bişey ama helal yolu da varken neden böyleyiz biz insan oğlu olarak kendimizi ateşe atıyoruz insanlar da saygı sevgi sadakat olsa ne kimse kimseyi aldatır nede gidip bi ayıp bi yanlış yapar ama yok bunlar olmadığı için insanlar birbirlerini aldatıyor veya istemiyor beğenmiyor bişeyler oluyor bu sefer böyle olunca insanlar birbirlerine güvenipte evlenip yuva kuramıyor artık günümüz de güven problemi çok fazla bi erkek olarak bende bile güven problemi çok fazla kimseye güvenipte bi ilişki kurup ilerletip evliliğe gidemiyorum ve sonuç olarak ihtiyaç mücbiriyetin den doyuma varnak istiyorum gidip pis şeyle yapıyorum ya da elim şeyimden düşmüyor artık kızlar saygılı dürüst temiz çocukları sevmek varken gelmiş kızın biri çıkıp konuşuyor diyorki ben şer*fsiz p*c seviyorum diyor bu düzen böyle oldukça kimse kusura bakmasın bence el birliğiyle bu hale getirdik dünyayı biraz uzun oldu okuyanın yüreğine sağlık
00 YorumlaErkeğin fıtratında var zaten bu ama kontrol edebilmesi en büyük sınavları ve adamlıkları olur gerçi onlara da bir şey diyemiyoruz heryerde yarı çıplak karılar var o bünye ne yapsın
22 YorumlaKatılıyorum bana da aşırı itici ve sığ geliyor evlilik dışı ilişki bana göre değil… 🤷🏼♀️
30 Yorumla
+1 yılBence onlar da gurur şeref olmadığı için her yere saldırıyorlar ve bütün erjekler öyleymiş gibi gorunuyo bu sitede bence düzgün erkek Cook ama çoğu kendi halinde abazalar ise saldiriyo anneleri yokmuş gibi
00 YorumlaSürekli cinsellik düşünmesi evet biraz can sıkıcı, ama cinsellik basir bir şey mi, hayır
10 Yorumla
+1 yılAklımız hep cinselliğe çalışmıyor sizinle başbaşa kalınca oluyor sadece 👻 kişisel algılamayın. Oldukça keyif alıyoruz hayattan 😉
03 Yorumla- +1 yıl
Saygılar ✨
Gizli Üye(25-29)+1 yılBeni katma bu erkek grubuna
Ben evlenmeden cinsellik istemiyorum zina istemiyorum
Ve evlilik içinde dahi dinen cinselliğin kuralları var
Malasef erkekler ve hanımlar bilmiyor
Genelleme yapma10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 840 cevap paylaştı.
+1 yılNeden genelleme. Sen bana gelen mesajları görsen bence değişir fikrin😅 bu durumun kızı erkeği yok hayat yaklaşımı cinsel açlığı var 😇
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılÖylelerini tercih ediyor olabilme ihtimalin var mı peki?
01 Yorumla
+1 yılEvlilikte bile erkeklerim çoğu cinsellik için evleniyor hâlâ uyanamadınız mı buna 😀
01 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 384 cevap paylaştı.
+1 yılbazı erkekler deseydin iyiydi benim burada suçum erkek olmak mı
03 Yorumla- +1 yıl
ben gelmiyorum beni karıştırmayın bu konularda
+1 yılinsan doğası gereği etkenlere tepki verir sen sadece onu uyarıyorsan senle muhatap olan erkeklerde suçu onlarda aramaman gerekir bence
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılCinsellik dogal bir ihtiyaçtır olmalıdır. olmak zorundadır. Erkekler içinde kadınlar içinde öyledir.
31 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılBeyni orada olan insanlar için evet öyle ne yazık ki. Sabah akşam aynı şeyi düşünürler
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 519 cevap paylaştı. Genelleme yanlış o iş sadece abaza beyni olmayan amiplerin isidir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. O kadarda değil normal durumlar da var bence
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence o dediklerinin %90 ı bakire ve merak ettiklerinden internette izledikleri filmler yüzünden merak ediyorlar veya sadece filmler yüzünden de olabilir.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 604 cevap paylaştı. erkek içgüdüsü böyle hanımefendi. erkekler için dünya amıın üstüne kurulmuştur sanki.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. yazarın bahsettiği mevzu 😂😂
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBunları görünce kendimden şüphe etmeye başladım fazla mı ciddiye almışım bilmiyorum ama çok etkiledi beni olumsuz yönde
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılCinselliğin asaleti nasıl olur?
Sizce cinsellik evlilik öncesi yaşanmalı mı?04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılYa 2. Sorunun cevabı?
Cevap sahibi+1 yılSoruyu sorduran kişi mi?
Gizli Üye(25-29)+1 yılYa hadi benim libidom aşırı yüksek.. Diğerlerine ne oluyor bende anlamadım
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılYazık cidden
- Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılKadınların aklida sadece menfaete çalışıyor. Bi erkeği ya fiziği ya parası için seçerseniz erkeklerde burdan menfaat çıkarır.
00 Yorumla
+1 yılFıtrat iç güdüsü üreme üzerine toplumunda erkek üzerindeki tutumu belli. Neyi garipsiyorsujuz ki. Kadıjında ilgi delisi olması normal mesela
02 Yorumla- +1 yıl
Bende aynı fikirdeyim ama cinsellik tabu olarak topluöda lanse edildiği sürece bu açlık olarak ortaya çıkacak siz işin tutkusunu arıyorsunuz ama toplumda cinsellik tutku değil güç gösterisi siz neyi anlamıyorsunjz toplumun cinsel bilgi analizinş yaparsanız anlarsınız. Her dkika türkiyede izlenej p*rno süresi belli erkek kullanıcıların kadın kulllanıcıların ne tür konular izledikleri belli yani bundan çıkarım uapmak için alim olmak gerek miyor.
Erkek vücudu derebeyliklerden oluşur. beyni var fikri yok
00 Yorumla
+1 yılYalannn doğru düzgün vaktim bile olmuyor
11 Yorumla
+1 yılFakirlik nedir bilir misin 😀
09 Yorumla- +1 yıl
Sorma😂
- +1 yıl
Bazen bi nefes yeter diyorsun🤣
- +1 yıl
O kadar değil tövbe tövbe 😂
- +1 yıl
Gelmeyiz umarım🙈
- +1 yıl
😀😀
- Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılneden herkesi aynı görüyor ve turuyorsun ki
06 Yorumla- +1 yıl
bu soruyu görünce aklıma ben evde televizyon izliyorum benim ne suçum vsr repliği geldi 😂🤣😂
- +1 yıl
şu an benimde burada söylemek istediğim gibi benim ne suçum var bütün erkekler aynı diyorsun ki 😂🤣😂
- +1 yıl
😂🤣😂🤣üstüme alınmasa sen erkek değil misin diyorlar alınsam sen üzerine alınma diyorlar 🤣😂🤣😂🤣
Sen hep öylelerine denk gelmişsin
01 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılYok napalım pipimiz var
04 Yorumla- +1 yıl
Demek ki hepimiz sapığız^^
- +1 yıl
Yavrum zaten başta dedim kabul etmiyorsun ki jdjdjdj
- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılE burdan daha ne bekliyorsun
07 Yorumla- +1 yıl
E hiçbişey sebebpsiz değil bu duruma hemcinslerin çanak tutuyor olabilir mi
- +1 yıl
Herkezde olmaz. Bak baklım cinsellik sorularında hangi cins daha aktif
- +1 yıl
Böyle fake bi platformda bunları araman garip. Asalet yüzyüzeyken hissettiğindir
- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılKandiliniz mübarek olsun
01 Yorumla erkek milleti sapıktır abazadır ondan
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılbska kadinin verebildigi bir sey yok
00 Yorumla
+1 yılBize verebileceğiniz başka ne var ki 😏
00 Yorumla
+1 yılniye sen düşünmüyormsun
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılYoda olmuş laflara bak
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNiye devlet meselesi mi çalışsın ne olacak
01 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 944 cevap paylaştı.
+1 yılBenim ne suçum var ben evde tv izliyorum 😃
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSen ne kadar düşünüyorsun
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yılişsizler
010 Yorumla- +1 yıl
bi es ver dimi:)
- +1 yıl
:))) abazaküs:))))))))))
- +1 yıl
sanattır sanat asalet değil:))
- +1 yıl
sasddsadas onlar sanatla bilimi birleştirip sana öğretmeye çalışıyolar send ehiç anlamıyon ya :)))))
- +1 yıl
o değilde resimdeki deniz kızı direk dansıda çok iyi hfdsfsdfdsfds
- +1 yıl
sanatın her türlüsünü severiz dasdsasa
Gizli Üye(30-35)+1 yılHerkes aynı değil ama
00 YorumlaHah ayni annem 🤣🤣
05 Yorumla- +1 yıl
Öyle.. sıktınız artık biraz güncel natural olun
- +1 yıl
Tamam annecimm
- +1 yıl
Oda her odaya dalışta uygunsuzluk yakalayınca böyle diyor 🤣