Neden her iliskide cinsellik ön plandadir sizin icin sevgi saygı daha önemli degil mi
Cevabın nedir?
Bu durum her erkekte aynı değildir. Cinsellik deneyimi yeteri kadar olmayan, yeni ergen ya da ergenlikten yeni yeni çıkmakta olan, evlenmiş ama eşi ile sağlıklı bir cinsel ilişki içerisinde olmayan erkekler bu düşünce içinde olurlar.
Bir şey daha var tabi, erkek (insan, hayvan, bitki fark etmez) yaradılış özelliği olarak dölleme görevini üstlenmiş ve içgüdüsel olarak bunu yapmazsa soyu tükenecek kaygısı yaşayan bir canlıdır. Fakat her ne var ki bunu yaparken ya da düşünürken bu içgüdüsel isteği, ihtiyaç olarak yorumlar ve böyle aksettirir.02 Yorumla
Soran+1 yılSoyu tükenecek korkusu olsaydi korunmazdilar yanlis mi
- +1 yıl
Yahu anlamıyorum bu kadınlar neden koskoca bir yazıdan sadece bir tane sözü gözüne kestirip onca şeyi yanlış diye yorumlar.
''Fakat her ne var ki bunu yaparken ya da düşünürken bu içgüdüsel isteği, ihtiyaç olarak yorumlar ve böyle aksettirir.'' demişim sonunda.
Yani bunun farkına bile varmaz işine bakar.
İç güdü dürtü ve ego
olay bu.10 Yorumla
+1 yılBu devirde böyle olmuş, sevgilisi mi var? Aaaa nerede yiyişiyorsun?
İlk sorular böyle başlar.30 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
29Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 603 cevap paylaştı. Türk erkeklerindeki sorun sadece açlıktır, eğer yeterince doygunluk olsaydı neden çok isteksizler diye yakınırdınız. Mesela avrupada yapılan araştırmada, bir çok avrupalı kadın erkeklerin yeterince şehvetli olmamasından ya da cinsel isteksizliğinden yakınıyor, türküyede de evli kadınlar kocasının isteksizliğinden yakınıyor.
00 Yorumla
+1 yılÇünkü çükümüz var 😂😂😂😂 cinsellik bir ilişkinin ve özellikle ailenin katı-kocanın temel taşıdır. Cinsellikte mutlu değilsen kocanla da sorunlar elbet bir yerden sonra patlar.. Evli kadın arkadaşların sana ballandıra ballandıra anlatır benim ki gece beni bir becerdi akıllara zarar sende hep merak merak derken artık eziyet olur o 😂 cinsellik hayattır 😍
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 541 cevap paylaştı.
+1 yılsevgi saygıda önemli tabiii sen demekki oraya takılmışssınn
00 Yorumla
+1 yılgen aktarımı soy devam etmeli bir şekilde. Ayrıca sperm vücutta sürekli üretildiği sürece aklımız hep cinsellikte kalır diye düşünüyorum. Bak dikkatini çekerim "düşünüyorum" dedim :)
00 Yorumla
+1 yılBu doğanın kanunudur sende erkek olsaydın aynı durumda olacaktın prenses..:)
00 Yorumla
+1 yılnormalde ön planda degil sadece mekana zamana göre degişir şimdi sanalda tanıştıgı kişilerle genelde öyle düşünürler ama gerçek hayatta herşey degişir bişeyleri ifade edebilme gibi
00 Yorumla
+1 yılSevgi saygiya onem veren birisiyim hani nerde sevgi saygi?
00 Yorumla
+1 yılBizim değil onun aklı hep cinsellikte biz siz gibi değiliz bizde iki tane beyin var ve erkeği aşağıdaki beyin yönetiyor 😄
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 906 cevap paylaştı. senden önce 2 soruya bak :D kimin aklı nerdymiş görürsün
00 YorumlaYaa neden bunu soglerler erkekler 4 sn de bir kadinlar ise 3 sn bircinsellik dusunur haa bu bilimsel bir arastirma sonucta siz bizden daha azginsiniz
00 YorumlaBiz bu kadar cok istemesek belki hicbirimiz olmucaktik :D
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 637 cevap paylaştı. cinsellik hayat demek ondan.
00 YorumlaGenelleme yapma istersen @gizlikullanıcı
00 Yorumla
+1 yılabazayız cunku
11 Yorumla
Soran+1 yılEvet.
+1 yılsevemeye değer kız yok ondan.
00 Yorumla
+1 yılNe cinselliği ya. Yok daha memeler.
00 Yorumla
+1 yılBunu kullanmasını bilirsen üstünsünüz dert etme 😉
02 Yorumla
Soran+1 yılDerken
- +1 yıl
Eğer dedigin gibiyse çekiciliğinizi kullanarak istediğinizi yaptırırsınız.
bıktık artık siz gidip o adamlara aşık olun
00 YorumlaÖyle olan kızlar daha fazlaa
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbelli zamanlarda sadece cinsellik.
00 Yorumlakadınlarında öyle...
00 YorumlaYokluktan.
00 Yorumla
+1 yılBecause seks
00 YorumlaAynen haklısın
00 Yorumla
+1 yılBenim öyle değil.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılCük daha değerli
01 Yorumla- +1 yıl
Çükmü
+1 yılYoo öyle değil.