Neden kalben sevmeyi, karşısındaki kişinin gözlerinin içinde kaybolmayı, saçlarıyla oynamayı istemezler de hep cinsellik düşünürler? Ya çok mu zor insan gibi sevmek? Niye hep cinsellik düşünüyorsunuz? Tamam cinsellik zamanı gelince olur bunda hemfikiriz ama her saniye de cinsellik düşünülmez ki!!
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılErkeklerin evrimsel psikolojisi önce Seks sonra sevgi şeklinde ilerliyor. Tabi bunun farkında olan bir erkek isterse bunu değiştirebilir. Ama çoğu erkeğin böyle davranması bir içgüdü yani
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBenim değil genelleme yapmayalım zaten o çekimle illaki oluyor saçını okşamak sarılmak birlikte saatlerce sohbet etmek kadar güzel bir şey var mı başka
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
13Cevap
+1 yılKimse kusura bakmasında adam akıllı bi kızı sevince gotu basi ayri oynuyor sonra diyor yok uyumli degiliz yok senin ilgin daha fazla ben karşılık veremiyorum bunu duyan bi erkek uğraşmaz kimse kusura bakmasın? Siz değer verdiniz demi bekliyosunuz yok orası oyle olsun yok şöyle olsun ee sonrada aklı orada aklı burada önce hatayı karşıda aramak yerine bi kendinize bakın
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSevmeyen değer vermeyen erkek cinsellik istediğini erken belli eder bende senin gibiydim sonra biri çıktı karşıma o kadar saygı doluydu ki bana sevgiyle bakıyordu masumca seven erkek cinsellik için evliliği bekler
30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen şimdi o kişyim desem bakmadım muhtemelen altada vardır inanmazsınız. O dediklerinize ve karşılıklı göz göze gelip, hoş bir tebessüme o kadar muhtacım ki ama işte neyse umarım bulursunuz burası sanal ya güven yok
00 Yorumla
+1 yılBak çok güzel yerden açıklama yapmışsın biz kadınlar böyle sevilmeyi seviyoruz bizi hiç anlamıyorlar illa olacak cinsellik onlar için
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇünkü mastürbasyon yapmadıkları için. her gün yapsalar akıllarına hiç gelmez. Ben günde 4 kere yapıyorum aklıma gelmesin diye. Abaza olmak istemiyorum çünkü
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 720 cevap paylaştı.
+1 yılBahsettiğiniz gibi seven erkekler daima kaybeden taraf olurlar ana sebebi bu
00 Yorumla
+1 yılBen öyle olduğum için farklı bir konumdayim
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
+1 yılÖyle düşinen ve isteyen erkekleri çok üzdünüz
00 Yorumla
+1 yılKadınların hepsinin aklı para da olursa erkeğin de sekste olur
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvet öyle sırf cinsellik için aldatabiliyolar birde
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılNe alaka? Genellemeye vurmayın işte bak. Bizde bütün kadınlar bilmem nedir desek hoş olur mu?
00 Yorumla
+1 yılÖncelikle selamın aleyküm kardeşim nasılsın inşallah
Genelleme yapman beni mahzun etti açık ası00 Yorumla
+1 yılYok ya valla ciddi ilişki istiyorum bne
01 Yorumla- +1 yıl
Zaten reddetti beni hoşlandığımı anladım iletişimi kesti ya ıf çok üzüldüm :((
- Cinsel Yaşam konusunda 340 cevap paylaştı.
+1 yılHer dakika çıplak kız görüyoruz yolda sokakta 😬
00 Yorumla
+1 yılArtık kızların aklı daha çok cinsellikte
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılSrfsz hepsi
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılakillari sklerinde cünkü
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılAlakasız
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz