Sevdiğimiz erkeğe neden sadece sarılıp yatamıyoruz birbirimize güzel şeyler söyleyemiyoruz hemen olayı neden cinselliğe getirip uygulamaya geçiyorlar romantizmin sonu mutlaka cinsellik mi olmalı her seferinde?🤔
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
bunun çok farklı nedenleri var mesela benim için söylersem, ilk çıktığım (ergenlikte) kız benden önce birsürü erkekle cinsellik yaşamıştı ve ben onunla sarılıp güzel şeyler konuşmak istiyordum zira tecrübem yoktu ve bu benim öyle hissetmeme ve fazlasına gerek duymamam neden oluyordu. kızda öyle olsa öyle devam edebilirdi.
kızın aşırı istekli olduğu için beni aldattı ve ben artık o günden sonra tanıştığım her kızla seks yaptım. aslında bu "seks yapmadğında hiç bir değerin yok" sana "tekmeyi basarım" ın çok net ifadesiydi.
kimse sevdiği kızdan "tekme" yemek istemez sadece seks için. ama ilginç şekilde seks yaptığım kızlara da tekmeyi hep ben basmışım, onlar aşık olmuştur.
tanrının adaleti diyelim.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılArada evlilik bağı varsa sürecin cinselliğe gitmesi normal. Gitmese acaba diye sorular gelecek aklına. Ama erkeğin sevdiğine (sevgilisi, eşi) aradaki bağın durumuna bağlı olarak öncelikle sevgisini hissettirmesi lazım. Sevgisini gösterdikçe olan olur zaten :)
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılSen adamla evde baş başasın yetmiyor birde sarılıp yatacaksın hiç bir şey olmadan kalkacak 🤣🤣🤣
Cebinde on bin doları olup avm ye girip hiç bir şey almadan çıkan kız misali00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılŞaka mısın sen ya. Sarılıp yatacak sonra hiç bir şey olmamış gibi gidecek. O dediğin şey evli insanların yaptığı şey. Ki herkes nefis taşıyor. Saçmalıyorsunuz bildin
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
18Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvet ve bu normal. Tamam senle daha konusmaya baslarken niyeti cinsellikte olana laf et, onu anlarim ama senle yatip sarilip senden etkilenmemesini beklemek sacma. Senin yapinla onunki cok farkli etkilenmiyosa sorun var demektir. Robot olsun erkekler istiyosunuz. Seksten sonra romantizm olabilir ancak o istek gittikten sonra. Ha ben onuda yaptim ama erkek o sekilde yaklasmayinca bu sefer kadin o niyete giriyor. Oylede degisik bi varliksiniz.
01 Yorumla
Soran+1 yılDeğişiğiz anormaliz ruh hastasıyız 💅🏻🧜♀️
Gizli Üye(30-35)+1 yılevet bende fark ettim, burada soru sorsak hemen cinsellige nasil getirebiliyor, nasil bagliyabiliyorlar anlamis degilim, gercekten bu kadar mi düskünsünüz, bence saat aklillari hep o islerde
13 Yorumla- +1 yıl
Senin aklın farklı yerde sanirim ama konu olarak cinsel paylaşımların olduğu yerlerde geziyorsun :)
Cevap sahibi+1 yıl@oguzhankuzey iste bunu demek istedim ben cinsel kategoriye girip bu soruya denk gelmedim! bu soruya cevap verenleri kenardan gördügüm icin cevap verdim, yoksa bu kategoride dolandigim anlamina gelmiyor
- +1 yıl
Kendin ile çelişiyorsun, dolanmıyorsun ama yorum yapıyorsun, demekki dolanıyorsun :) küçük hanım her insan bilmediği herşeye meraklı olabilir, bunu dert etme kendine :)
Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. 😂😂
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılCinsellik var olma sebebimiz, herkesin aklı cinsellikte. Ha sen cinsellik yaşamak istemiyorsan bunu partnerine söyle.
01 Yorumla
Soran+1 yılBen ne diyorum sen ne diyorsun ablacım ya soruyu iyi oku
- Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı.
+1 yılSarılıp yatalım yatmasına da hormonlar rahat durmuyor ki önce cinsellik yaşayalım ondan sonra sarılıp yatalım daha güzel olmaz mı
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Öyle olmayan kişileride cinsellik düşünen kadınlar buluyor knk genelde.
Ne kadar düzgün olduysam hep öylesi geldi00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSarılmaktan anlamıyor, yanlış sinyal olarak algılıyordur
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 419 cevap paylaştı.
+1 yılTabikide olmamalı ama ateşle barut ya yana durmuyor
00 Yorumla 25 yaş üstü artık aşktan çok bu ağırlıklı oluyor
10 YorumlaDünyaya geliş sebepleri o
00 Yorumla
+1 yılHayat libido üzerine kurulu.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Söylüyoruz. Öyle de böyle de ikisini yeride güzel.
00 Yorumla
+1 yılÇavuşun insiyatifi var o yüzden :)
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılDemek ki istekli eşşeğe denk geliyon
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılGayette yatılır
00 Yorumla Öyle çünkü kadınlar hep isteksizler
00 Yorumla
+1 yılBecer onu sonra saril yat romantik romantik
00 Yorumla
+1 yılsenınde oyle
00 YorumlaDoğru kişi değildir belki
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılSevmiyor diye
00 Yorumla Geçmezse sıkıntı
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam