Tek başıma mastürbasyon yaparken kolaylıkla boşalabiliyorum ama fbuddym ile seksting yaparken ya da ilişkiye girdiğimizde ten uyumu olduğu halde boşalamıyorum. İkimiz de birbirimize inanılmaz yükseliyoruz ama ben kendimi beğenmediğim için bir türlü salamıyorum kendimi çekiniyorum. Az buz değil 1,5 senedir kaç kere yapmışızdır bilmiyorum hala ellerim titriyor konuşurken soyunurken. Vücudumu beğenmeyecek ya da beni boşaltmaya çalışırken sıkılacak diye korkuyorum. Aceleye getirmeye çalışınca zaten bütün dikkatim dağılıyor bir türlü boşalamıyorum.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Lütfen burcundan bahseder misin, neler seni boşaltabilir biraz tecrübemden bir şeyler söyleyebilirim sanırım. Aslında bir arkadaşın var ve seninle yakın, ilgileniyor ve seks yapabiliyorsun ama sorun kendini beğenmemek ya da hayalindekileri sekse aktaramamak gibi görünüyor. Aslında bir defa orgazm olsan arkası çok feci olarak gelir. Bunu ya beraber çözeceksiniz ya da bu konuyla ilgili olarak biraz terapi de düşünebilirsin.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
14Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılO zaman seni seven biriyle ilişki yaşa gadası
02 Yorumla
Soran+1 yılKonu duygusuz seks değil ki
- +1 yıl
Detay konuşmak gerek o halde
- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılFazla mastürbasyon yapıyosundur veya zihnin rahat değildir
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 378 cevap paylaştı. seks yaparken farkli materyallerle yardim alabilirsiniz vibratör, ekstra kayganlatirici ve biraz daha güç ve arzu.
03 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim ıslanma sıkıntım yok diğerlerini denerim
Soran+1 yılPartnerim 41 yaşında yani deneyim eksiği yok 😂 sürekli soruyor iyi misin istediğin bir şey var mı ki zaten ıslanmamdan belli oluyor o. İstekliyiz, ben aktif olduğumda her şey güzel ama o beni boşaltacağı zaman kasıyorum kendimi istemsizce.
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Kadını boşaltma görevi erkeğin. Acemi ise yapacak bir şey yok :D Gelsin buraya anlatayım kendisine 3-5 bilgi vereyim :D
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 944 cevap paylaştı.
+1 yılBu düşüncelerin den kurtulmadığın sürece boşalamazsın
04 Yorumla
Soran+1 yıl:/ haklısın sanırım ama nasıl çözücem bilmiyorum ya
- +1 yıl
1,5 yıldır adam zaten seninle beğenmeyecek olsa en başın dan beğenmezdi zaten boşuna kafana takıp psikolojini etkiliyorsun
Soran+1 yılOrası oyle ustune tanıstıgımızdan beri 50 kilo falan verdim 😂
İlk iliskimi de bu kisiyle yasadım hala tribal enfeksiyon ya amaan- +1 yıl
Eeee daha ne kasıyosun kendini o zaman rahatlık batıyor demek 😀
Gizli Üye(25-29)+1 yılDaha önce cinsel kötü bi anı mı yaşadnda kendini bu kadar kasıyorsun
03 Yorumla
Soran+1 yılHayır ama uzun süre obeziteyle savaştım kendimi beğenemiyorum bi türlü
İğrendirme korkum var
Cevap sahibi+1 yılHm beğenilmeyeceğim diye strese giriyosun o zaman
Cevap sahibi+1 yılEğer partnerin tekrar tekrar istiyorsa beğendiğinin göstergesidir aslında
Gizli Üye(36-45)+1 yılBunun için iyi tavsiyerim var olay senden bitiyor kontrol sende olacak yöntemlker var
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılKendini kasma o zaman bence
01 Yorumla
Soran+1 yılSen ne kadar zekisin
Cinsel Yaşam konusunda 819 cevap paylaştı. Sarhoş olarak dene
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu ilişki sadece sanal mı?
07 Yorumla
Soran+1 yılHayır ama uzak mesafedeyiz. Buluşamadığımızda sanala kalıyor mecburen. Mastürbasyon yaptığımda sıkıntı yok. Ama telefonu açıp beraber yapmaya başlayınca ya da yanındayken çekiniyorum. Partnerim 41 yaşında yani deneyim eksiği yok sürekli soruyor iyi misin istediğin bir şey var mı ki zaten ıslanmamdan belli oluyor o. İstekliyiz, ben aktif olduğumda her şey güzel ama o beni boşaltacağı zaman kasıyorum kendimi istemsizce.
Cevap sahibi+1 yılPeki reel olarak yaptınız mı?
Cevap sahibi+1 yılBence bu ilişkide içine sinmeyen bir şeyler vardır..
Soran+1 yılYaptık. Yanındayken çekiniyorum dedim ya?
Cevap sahibi+1 yılPeki o zaman da mı orgazm olmadın öyle mi?
Cevap sahibi+1 yılBence bireysel kendini çok iyi keşfettiğin için, bu çok kolay ve rahat oluyor senin için..
Cevap sahibi+1 yılburada partnerine izin vermelisin, ve çok açık olmalısın ki; diğer dediğin masttan bağımsız bir zevkin içinde olduğu bütünlük olsun..
- Cinsel Yaşam konusunda 341 cevap paylaştı.
+1 yılSarı pantolonu çayı iç
01 Yorumla- +1 yıl
kantoron yazacaktım
+1 yıleğlenceli birini bul
00 Yorumla
+1 yılBaşka biriyle dene bakalım aynısı olucak mı
01 Yorumla- +1 yıl
Adama ayıp olur :))
+1 yılBence bir psikologla görüşebilirsin
00 YorumlaGel bak deneyelim
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında