Merhaba arkadaşlar şöyle bi sorunum var kız arkadaşımla ilişkiye giriyoruz her şey normal sertleşme ilişki gayet normal ama bi türlü boşalamıyorum hadi 1 i attım diyelim 2 çok daha uzun sürüyor ve artık 2 yi boşalırken böbreklerime boşluguma vuruyor ağrısı bu nedendir sizce bunu nasıl düzeltebilirim?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılSeksi sırf boşalmak için yapar iseniz bir noktadan sonra konturolü kaybedersiniz. Sayı değil kalite önemlidir. Bazen boşalmayın, ne kaybedersiniz ki. Aslolan cinsel birleşmenin kalitesi ve partneriniz ile olan birleşme kalitenizdir. O bu süreçte yeteri kadar uyarılıyor, orgazm oluyor, rahatlıyor mu ona bakın. O şikayetçi değil ise sen neden şikayetçisin? Her erkek keşke kadınını doyurana kadar boşalmadan, sertliğini koruyabilse. Bu senin açından bulunmaz bir fırsat aslında. Bence hiç şikayet etme.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılKanka kadının boşalamaması erkeğin suçu olduğu gibi erkeğinde senin yaşadığın gibi olmasının tek suçu partneri yani demem o ki biryerde bir kopma yaşıyorsun dikkat dağınıklğı vs vs ama böbreklere vuran ağrı genel de erekte olup boşalamayan yani spermlerin kanala gelmesi ama dışarı çıkamamasından kaynaklı
ve ön sevişme önemli yani burada aslında bir çok neden var zevk aldığın pozisyon vardır boşalmanı sağlar daha sonra stresliyken yapıyorsundur aklın ordadır vs. Ama senin biranönce tedavi alman lazım
02 Yorumla
Soran+1 yılKanka aslına bakarsan ön sevişme istek ten uyumu desen gayet yerinde ama sonunu getiremiyorum boşluklarıma ağrı giriyor kendimi kasarken sonunu getirmekten korkuyorum hani 3 e falan çıktığımda kız hissetmesin diye nasıl sıkıyorum kendimi acıdan varya pozisyon değiştiriyorum gerçekten ama normal ilişki esnasında desen zevk olarak zevki alıyorum benim sorun sonuç odaklı
- +1 yıl
Olum böyle gidersen seks esnasında kalpten gidersin ha çok ciddiyim bi sakin ol ya relax ol sonunu niye getiremiyeceksin birkere getirsen ne olur ? Bak bu sadece cinsel sorun değil psikolojik olarak ta bir sorun haberin olsun yol yakınken doktorla görüş bi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
2Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 441 cevap paylaştı. Sona doğru dikkat dağınıklığı olabilir... Ya da boşalmayı tetikleyen uyarıcı noktalarını bulamıyorsun ilişki sırasında
01 Yorumla
Soran+1 yılDikkat dağınıklığı oluyor sanırım o konuya katılıyorum odaklanamıyorum ama boşluklarıma böbreklerin oraya ağrı giriyor onu düşünmekten odaklanamıyorum
+1 yılzevk vermiyor giba kiz yetersiz sanirim
02 Yorumla
Soran+1 yılŞöyle söyliyim istek var ten uyumu var ama dün akşam denediğimde daha önce gözlerimi kapatmamıştım dün ilişkiye girerken gözlerimi kapattıgımda zevk sanki kendiliğinden katlandı
- +1 yıl
gormeden yap sen o mizi
Yapma o zaman
11 Yorumla
Soran+1 yılKomik
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026