Eşiniz/sevgiliniz tek gecelik mi kaçamak yapsa yoksa başkasına aşık olsa mı daha çok delirirsiniz
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılFlört bile etmemiş birisine uzun zamandır aldatmakdan bahsetmek olmaz hem uyumlu hem karekter hem fizik hemde yakışıklılık açısından da iyim bunca zamandır citti baktığım
İlişkide sevgilime inanmışsam aldatmam şahet böyle düşüncelere sahip olan birisiyle kimse geçinemez insanlık duruş ne istediğini bilen ilişki ister şüphelendirmek ilişkiye zarar verir yıpratır kalbi uzer önemli olan karşındaki sevgili eş her neyse ne olsada güvenmek bir erdemliği benimsemeyi ve kabullenmeyi gerektirir herkes hattini bildikden sonra ne istediğine karar vermeli diyorum. Hayatta insanın başına her şey gelir önemli olan hep mutluyken gülerken varlıkdayken veya saglıklıyken yanında olmak değildir. Önemli olan iyi gündede kötü gündede inanmak anlamaya çalışmak ve gerceklikleri bilip hayatını sürdürmektir. Bu hayatta ilişkilerde nefsine sahip olmak kadar büyük erdemlik olsun karakterlik olsun çok önem teşkil eder aldatmakdan kastınız siz hiç size yapılmasını istemediğiniz şekilde sevgilinizi veya eşinizi kötü hissedecek şekilde aldattınız mı? Citti soruyorum.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu işin içinden ben de çıkamadım. Psikoloğa kadar gittim, hala gitmeye devam ediyorum. Ama bir cevap henüz bulamadım.
Sonucu tanımsız bir denklem bu sorunuz. Hiç bir çözüm yolunda cevabı, hiç bir cevapta doğru olanı bulamıyorsunuz...
Eğer izniniz olursa sizinle bu konuda ozelden fikir alışverişi yapmak isterim.
Sizi bilmem ama yabancı ve tanimadigim biriyle bunu konuşmaya ihtiyacım olduğunu düşünüyorum...00 Yorumla
+1 yılAldatmanın iyisi kötüsü yoktur.
Duygusalında ileride cinselliğe dönmeyeceğinin bir garantisi yok, ki genelde şöyle açıklama yapıyorlar. Olay anlaşılınca yakalanınca ya böyle yapsaydım daha mı iyi olurdu sadece bir tutulma gibi bir açıklama yapıyorlar.
Onu bir şekilde ortaya çıkmazsa yakalanmasa zaten yapacaktı imkan olsa gel dese direk gidecekti. Sonuç olarak gidilecek yol belliydi bunun akı karası olmaz.00 Yorumla
+1 yılGönül ferman dinlemeyebilir ama aşk bir zamanla da beslenir. Bana söylemeden birisiyle zaman geçirip paylaşımlar yaşamadan aşık olamayacağını düşünürüm. Bu yüzden her iki durumda da kendimi çok kötü hissederim ve nefret bile edemeyecek hale gelirim. Kendimi suçlamam ama çok değer verdiğim bir insandan gördüğüm durumsa toparlanmam zaman alacaktır.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
9
Cevap
25Cevap
+1 yılKadının duygusal aldatması da cinsel aldatması da aynı yola çıkar. Kadın cinsel olarak aldatmak için karşıdakine duygu beslemesi lazım. Kadın doğasında erkek gibi günü birlik aşk meşk olmasa da sadece cinsellik için birlikte olayım gibisinden düşünce pek yoktur. Erkeklerin geneli duygu yüklü aldatmaz günü birlik anlık olarak aldatabilir tekrardan evine gelir karısına bakar çocuğuna bakar vs ama kadın aldatırsa geçmiş olsun o kadın artık senin kadının değildir.
11 Yorumla
Soran+1 yılPeki erkek duygusal anlamında aldatırsa
Gizli Üye(36-45)+1 yılkendi açımdan bakacak olursam kadının beni bedensel aldatması, duygusal aldatmasından beter; şu sebeple: bedenen aldatan kadın çok büyük ihtimalle gönülden de kaymıştır, öyle vermiştir. eğer gönlü kayıp bedenen bşi yaşamadıysa halen onurlu şekilde ayrılınabilir. seks döndüyse o ilişki kirlenmiştir, ayrılık olsa bile onursuzluk aşağılık bir durum vardır. gönlü zaptedemezsin ama diğerini tutuver di mi.
kadınlar açısından da benzer midir bilemiyorum ama bir erkeğin bir kadınla sevişmesi için gönlünün kesinlikle kayması gerekmiyor, kankasına bile çatır çatır basar.
20 Yorumla
+1 yılİkiside aldatma, aldatmanın iyisi kötüsü yoktur normalleştirmeye çalışmayın lütfen. Evet başkasına aşık olup aldatması kötü ama tek gecelik olanda kötü tek gecelik zevk için aldatmış oluyor zaten hiç sevmemiş oluyor sizi sırf 2 3saatlik zevk için
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılŞöyle bişey duymuştum
Kadınlar eşlerinin duygusal bişey yaşamasına daha çok üzülürken erkekler ise eşlerinin cinsel bişey yaşamasına daha çok öfkeleniyor.
40 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılaldatmam ama herşeyi de beraber yaparız açık olarak
73 Yorumla- +1 yıl
Örgütsünüz yani kimler var bu işin içinde 😂
- Cinsel Yaşam konusunda 336 cevap paylaştı.
+1 yılTek gecelik bir iliskinin aldatma olduğunu düşünmüyorum diyeri daha beter kıyaslayınca erken tek gecelik aldatabilirnama bence kadın sevmediği biriyle tek gecelik aldatamaz
00 Yorumla
+1 yılDuygusal aldatma neden daha beter oluyor ki? Gönül ferman dinlemez yani başkasına kayar bunu engelleyemezsin.
Ama kimse yanlışlıkla başkasının koynuna girmez.
00 Yorumla
+1 yılBaşkasına aşık olmak aldatma değildir Mantık evliliği yapmıştır, seninle beraberdir, sevgide saygıda kusur etmez, yalan söylemez kandırmaz ama gönlü başkasındadır, bunun neresi aldatma
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence erkeklerde tam tersi cinsel aldatma daha kötü onlar için. ama benim için kesinlikle duygusal aldatma
10 Yorumla
+1 yılDelirmem
keser atarım ikisinin de birbirinden farkı yok20 Yorumla
+1 yılAldatmanın duygusalı ya da cinseli olmaz aldatmak aldatmaktır, bir insana yapılabilecek en adi davranış şeklidir.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 563 cevap paylaştı.
+1 yılSenin sorun sey gibi olmus. Kafana mı sksinlar yoksa kafani mi kessinler yoksa asarakmi oldursunler hangisi daha iyi.
00 Yorumla Duygusal aldatmak en kötüsü cinsellik makul derecede affedilebilir oyle bakiyorum ben
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılHer ikisi de olursa delirirsin yani tabi geniş değilsen
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yılikisinin farkı ne ki birinde bedenen aldatıyon birinde ruhen aldatıyon ikiside aynı şey
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 707 cevap paylaştı. aldatan aldatana 😂 bari ortak karar alın açık ilişki yaşayın 😁
00 YorumlaAldatmaya kılıf aramayın aldatmanın duygusallığı cinselliği olmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBurada çoğu duygusal olarak aldatıyor ve sanal sks olarak da aldatıyor sonra da edin ilgisiz diye dert tanıyorlar
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 518 cevap paylaştı. aldatmanın duygusalı mı var? Aldatmak yalan söylemektir... yalan da herşeyi tetikler
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılDotu saglam kaldigi surece ne fuygu yasadigi umrumda bile olmaz.
00 YorumlaDuygusal aldatma beterdir evet
11 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 378 cevap paylaştı. Tartismaya acik degil direk biter.
00 Yorumla
+1 yılİkisi de beter.
01 Yorumla- +1 yıl
Zaten kadın fiziksel olarak aldatmışsa çoktan duygusal olarak aldatmıştır. Duygusal olarak aldattıysa eğer, her an fiziksel olarak da aldatabilir.
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılDuygusal aldatma daha kötüdür bence
00 Yorumla Ikisi birbirinden beter
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSadece cinsellikle aldatılmayı tercih ederim
04 Yorumla
Soran+1 yılNiye
Cevap sahibi+1 yılGönül kayması daha çok canımı yakar çünkü
Soran+1 yılPeki erkek duygusal anlamda aldatırsa eşini sevmiyor mudur
Cevap sahibi+1 yılAile bireyi olarak sevebilir ama aşık değildir
+1 yılDeğildir
00 Yorumla
+1 yıltek gecelik yapsa daha çok deliririm
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 341 cevap paylaştı.
+1 yılikisi de delirtir
02 Yorumla- +1 yıl
Gaddar kerim sen delirme, delirirsen sıkıntı büyük. 😂
- +1 yıl
@_mhtbeyoglu :))
Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. hepsi kötü
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılBence ikisi de aynı
00 Yorumla aga be
00 Yorumla
+1 yılSen ni yaptın
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİkiside
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Aldatmak kötüdür ama duygusal aldatma cinsellikten beter midir?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat