+1 yılBilemedim düşünüp duruyorum beş dakikadır.
Sevgilim olsa ona yürekten kayıtsız şartsız aşık olsam. Sonra sevgilim duygusal olarak beni sevmekten vazgeçip başka bir erkeğe gönlünü kaptırıp aşık olsa.
Yani böyle bir durum zaten sevgilimin bana olan tutkusunun arzusunun şehvet ve tutkusunun körelip, tüm cinsel tahriklerinin sevdiği erkeğe yönelmesidir aslında.
Düşününce ilk durum daha ağır travmaya neden olur sanki. Sevgiyi kaybetmiş aşktan vazgeçmiş tüm ruhu ve bedeniyle diğer erkeğe ait olmuş. Cinsellik yaşamasa da hayalleriyle onu istemiş. Gerçekten ağır geliedi.
İkinci seçenek de ağır yani bilemedim zor 🙄🤔
13 Yorumla- +1 yıl
Aslında duygusal aldatmanın içinde cinsel dürtülerde olur. İlk seçenek bence
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılGözlemim şu yönde. Erkekler cinsel aldatmayi kaldıramıyor. Onlari yanindaki kadinin bedenen aldatmasi daha cok koyuyor.
Bir erkek arkadas keske gidip birini masumca sevseydi de benim dokundugum bedeni baskasina dokundurtmasaydi, insan birini istemeden sevebilir duygulari olusabilir. Ama cinsellik biraz iradeyle ve istekle ilgili demisti.
Kadini ise duygusal aldatma daha cok yaralıyor. Mesela cogu kadin ortada sadece bir cinsel aldatma varsa bunu kabul ediyor, affediyor. Ama o erkek başkasını seviyorsa burada kadin darmaduman oluyor. Buna beyninin urettigi bir bahane yok cunku. Cinsel anlamda erkektir yapar, ben bazi seyleri yapmiyordum benim acik bıraktığım noktalari denemek istemis gibi bahanelere sığınabiliyorlar ama erkegin duygusal bağlanmasına uyduracak bahaneleri yok.
Kadinlar sanki baska kadini arzulama yerine baska kadini sevme, saygi gösterme olaylarına daha cok üzülüyorlar. Biri sevseydi daha az koyardi diyor, digeri sevmeseydi de zevkini alip geri donseydi, onu sevmeseydi diyor. Benim gozlemim bu yönde ama tabi ikisi de kötü.
61 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba
Aslında seven insan için her ikisi de çok acı bir şey biliyor musun yani sevdiğinin bir başkasına dokunmuş olması nefesini nefesine karıştırmış olması teninin tenine değmiş olması onunla yaşadığı zevk aldığıni düşünmesi bile gerçekten çok kötü duygusal olarak da kötü ikisi de birbirinden kötü seçim yapamıyorum ne yazık ki
40 Yorumla
+1 yılNe sevgilim eşim olsun nede aldatsın ikisini de istemiyorum
21 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
79Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılCinsel olursa belki ufak bir ihtimal telafi edilebilir ama duygusal olarak artık beni istemiyorsa bu daha kötü beni daha çok yaralar.
20 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 808 cevap paylaştı.
u +1 yılIkiside aynı şey benim için fark yok.
20 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 4,7b cevap paylaştı. İkisi de aynı şey olsa gerek
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılDuygusal daha acı, çünkü ben bir kadını et parçası olarak görmüyorum yani cinsel aldatmada hata yapmış olabilir ki bence affedilemez. ama bir başkasına aşık olduğu zaman bana olan aşkı zaten ölmüştür. ve cinsellik yaşamasa da tekrar sevemem.
30 Yorumla Eşler bazen birbirini aldattıklarında iş sadece duygusallıkta kaldıysa affedebiliyorlar. Ama daha ileri bir boyuta yani cinsel boyuta geçmişse Bu pek mümkün olmuyor. Demek ki cinsel aldatma daha yaralayıcı insan nezdinde. Kişiye göre değişir tabii umuyorum kimsenin başına gelmez.
11 Yorumla
+1 yılAldatmanın türü yoktur. Adlatma, aldatmadır. Bunu zihninde ve uçkurun da taşıyanlar da karaktersiz ve haysiyetsizdir. Hiç uzatmaya gerek yok.
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 470 cevap paylaştı.
+1 yılCinsel aldatma hem duygusal aldatmayı hem de bedenen aldatmayı içerir yani ikisi farklı şeyler değildir.
Bir insan çekim hissetmediği birisine yanaşmaz eğer ki üst düzey abaza değilse.
Yani her ikiside aynı şey diğerinde işin içinde fiilen de aldatma var.
20 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. İkisi de bir birinden iiiii şey, kötü 😄😉
Ama duygusal aldatmayı dünyadaki insanların yüzde %97 si kesinlikle yapıyordur.. ara ara, anlik , tamamen.. bilemem ama kesinlikle yapılıyor , buna ben de dahilim
14 Yorumla
+1 yıl2 side aynı haltın laciverti kaldı ki duygusal aldatma dersen Bi erkeğe o zaten otomatik kesin cinsel de aldatmıştır bu kız der yani Bi farkı olmaz o an haa cinsel aldatma bence daha kötü ama sebebi benim titizliğim
12 Yorumla- +1 yıl
amin cümlemize diycem de aldatan veya aldatmakta rol oynamışın başına gelsin hak ediyo o kansızlar.
+1 yılCinsel aldatma diye bir şey yoktur evlisin diye sadece ona ait değilsin istediğim adamla birlikte olurum.
42 Yorumla- +1 yıl
İşte en dürüst ve gerçekçi yorum...
Bende hep söylerim önemli olan duygusal bağdır cinsel farklılıklar yaşanabilir cinsellik aldatmak değildir.
Hatta en az 4 soru sordum bu konuyla alakalı.
Akıldan geçirdiğini düşünmek bile ne kadar üzüyor tahmin edemezsin..
52 Yorumla
+1 yılBu soru bana şeyi hatırlattı. Doktorlar burak soruyordu hani onla sevişirken bile seni düşünüyorsam bu nasıl aldatmak olabilir ki diye🤦♀️🤦♀️ öhhüüğğ🤢
12 Yorumla- +1 yıl
Evet hatırladım şimdi Burak öz abim idolüm benim
- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılŞimdi hıc bırıni takmıyor boynuzlu adam musvedderı karısı bır sendır başkasına kacmış adam salya sumuk ağlıyor bir seneden bir şey olmaz diye her taraf bolu Tuneli oldu daha ne olsun
17 Yorumla- +1 yıl
Teknoloji bize yaramadı ıkı tatlı söz duyan kadın kocayı bebesını bırakıp başkasına kacıyor bızım calışnımız bayanı uyardığım halde akıllı ol diye başkasına kactı 2 yaşında bebesini bırakıp
- +1 yıl
Bilmiyorum adı nevındı kactığı adamdan memnun ıyı mutlu ediyor diye yazmış arkadaşlarına
- +1 yıl
Kcanlrda haksız değil bazı kocalar odun coğu kadının derdini bilmiyor bazı kadınlrda anormal olnca kollu kuvetlı bulunca ona kacıyor hemende
Bence fark etmez ikisi de aldatma sonuçta ikisi de kişide büyük kapanmaz yaralar açacaktır.
41 Yorumlaİkiside bence. Aldatılan tarafda suçlu sanki? Ya sevgisini göstermedi ya da cinsellikten kaçtı da aldatıldı
21 YorumlaAldatmanın her türlüsü yeterince yaralayıcı bana göre..
31 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence ikiside eşit. hicbirinin affı olmaz. duygusal desem, şöyle düşünüyorum. ondan etkilenip sevmesi çok yaralayıcı zaten aşık olduğun birine ister istemez cinsel dürtü de beslersin. cinsel desem ondan tahrik olması öpmesi ikinize özel olan şeyi başka biriyle paylaşmasi da çok kötü. ikiside bence eşit
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. İkisi de tabiki. Ama cinsel aldatma daha ağır basıyor sanki. 😎
10 Yorumla
+1 yılGüncellemendeki sorunun benimle alakası yok isyanına bayıldım😀😀 yeterli cevaplar verilmiş zaten, iyi akşamlar
13 Yorumla- +1 yıl
Birkaç sorunda daha görmüştüm, çok tatlı bir isyan😀😀 gülmekten bayıldım 🙈😀
Cinsel Yaşam konusunda 501 cevap paylaştı. Aldatma aldatmadır. Ama cinsel aldatma daha çok yaralar insanı Allah düşmanımın başına vermesin . Kafayı yerdim herhalde
11 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılCinsel olan daha çok yaralar Duygusal olanda aldatma bastırılabilir ama cinsellik girerse daha ağır olur çünkü bedenide kalbide başkasına ait olmuştur
14 Yorumla- +1 yıl
Amin Allah kimseye vermesin böyle bi şeyi
- +1 yıl
🙏😊
+1 yılDuygusal aldatma önemlidir , cinsel anlam da farklılıklar yaşanabilir kimse kimseye ait değildir.
14 Yorumla- +1 yıl
Kimse kimsenin malı değildir. Herkesin bedeni ve yasam zevkleri kendine.
- +1 yıl
Şu cinselliğe dünyanın hiç bir yerin de bizim kadar saçma sapan anlam yüklenmiyor , biz de cinselliği yaşamak yerine felsefesi hava da uçuşuyor.
Zaten bu yüzden kimsenin gerçek anlam da cinsellik yaşadığı da yok özellikle de evliler ve evli kadınlar.
+1 yılCinsellik duygusallık da bulaştırıyor. Sorun orada başlar. Duygusal daha kötü leş gibi hisseder insan.
12 Yorumla- +1 yıl
... yaşadın mı hiç?
- Cinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılİkisi de degil aldatan degil her zaman aldatılan taraf suçludur ne yaptı da o kişi aldattı onu tatmin mi edemedi yetemddş mi
14 Yorumla- +1 yıl
Eveğt kötü bişey ama ben bu durumda hemen aldatılanın yaptıklarına bakarım
- +1 yıl
Ne yaotı da aldatıldı irdelenmesi gerekir
Cinsel aldatmanın içinde duygusal ihanette var..
Sevse zaten başkasına dokunamaz..21 Yorumla
+1 yılAldatmanın duygusalı cinselligi yok aldatma aldatmadır…
23 Yorumla- +1 yıl
Bak ya yine aynen dedi😀
+1 yılKesimlikle duygusal ya onun üstüne hiçbir şey o kadar acı yaratamaz bence
21 YorumlaHer ikisi de
hangisi olursa olsun üzerini çizerim
21 Yorumla
+1 yılBaşkasıyla sevişirken bile sevgilimi düşünüyorsam bu aldatma değildir
12 Yorumla- +1 yıl
Dizi repliği benim düşüncem değil bu 😳😅
Cinsel Yaşam konusunda 796 cevap paylaştı. Cinsel aldatma tabi ki efendim.. ALLAH muhafaza benim ne yapacağım hiç belli olmaz o konuda..
13 Yorumla
+1 yılİkisi de birbirinden kötü. Aldatmanın şüphesi bile insanı derinden yaralar.
12 Yorumla- +1 yıl
☹️.
+1 yılÇok zor soru esmer reiz. Güzel de bir soru. Sanırım cevap veremeyeceğim.
14 Yorumla- +1 yıl
O sigara Melbour kağıtlı sarma sigara mı?
- +1 yıl
Nasıl ya senin içtiğin sigara değil mi? :D
+1 yılNe fark eder ki, ikisi de bana göre öldürücü. Biri silah ile, biri bıçak ile. Sonuç aynı
11 Yorumla
+1 yılDuygusal olanı bence. Psikolojik şiddet de eklenince dünyayı dar edebilir.
11 YorumlaAldatmanın affı olmaz ama bence duygusal aldatma çünkü cinselde sevmediği biriyle yaşadı diyelim yine acıtır ama duygusalda seninle birlikteyken başkasını sevip ona gitmesi bence daha yaralayıcıdır.
20 Yorumla
+1 yılCinsel aldatmanın duygusal aldatmadan bağımsız oldugunu sanmıyorum. Ama birbirinden ayrı şeyler oldugunu düşündüğümüzde duygusal olarak olması daha acı tabiki.
10 Yorumla
+1 yılBenim için duygusal olanı daha önemli başka bir kadınla cinsellik yaşasa kıskanmam ama duygusal olarak benden başka Kadını daha çok severse kıskanabilirim.
10 Yorumla
+1 yılHer ikisi kötü. Duygusal aldatmada kendisi yanında kalbi başkasıyla, cinsel aldatmada kendisi de başka yerde, kalbi de başka yerde. Kalbi seninle olan ihanet etmez.
10 Yorumla
+1 yılCanınızdan çok sevdiğiniz hayaller kurduğunuz insan ben hala ona aşığım dediğinde gelen sersemlik insanı bitirir. Yapacak hiçbir şey de yoktur sadece sonsuz bir çaresizlik.
10 YorumlaAldatma tek başına ağır
Önüne sonuna tamlama almasına gerek yok30 YorumlaDuygusal aldatma zaten sevmiyor demektir seven aldatmaz zaten sevmiyorsa diğer türlü aldatması önemli değil
21 Yorumla
+1 yılBence ikisinin de birbirinden farkı yok! İkisi de asagilikça hareket! Her ikisine de lanet olsun! Ayaklar altındadır!
10 YorumlaCinsel aldatmada duygusal aldatmanın içerisindedir. Kalben seviştiğin birisinin başka birisinin kollarında düşünmek yaralayıcı. Tamamen duygusallık.
10 Yorumla
+1 yılTabi ki duygusal olan, cinsel aldatma canlı mastürbasyona giren başka hiçbir paylaşım içermeyen bir konu. Her ikisi de yaralar orası ayrı...
10 YorumlaTatlım her ikisi de ama duygusal olanın devamlılığı da olur yani bir hata değildir Aşk vardır ve artık seni sevmiyordur 😭😭😢
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılCinsel aldatmada yaralar duygusal olarak başkasına aşıksa o da yaralar. Tek affedeceğim başkasıyla dertleşmesi olabilir ama aşığım seviyorum derse biter
20 Yorumla
+1 yılAldatmanın her türlüsü acıdır kökeni de yalandır şekli formu nedeni ne olursa olsun
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 601 cevap paylaştı. Cinsel aldatma daha acı verir, duygusal aldatmayi atlatmak daha kolaydir, çünkü herkes birilerinden etkilenebilir... bunu ilişkiye cinselliğe dokmemek insanin kendi elindedir...
10 YorumlaDuygusal aldatma gerçekten yaşanmaması gereken bir durum
10 Yorumla
+1 yılaldatmanın her hağli acı verici bana göre
düşüncesi bile yetiyor10 Yorumlaya ikisi de çok kötü bence ama cinsel aldatma çok daha kötü
10 Yorumla
+1 yılDuygusal olarak aldatma nasıl oluyor Tabii yediğinize aldatma daha çok yarar var insan
10 YorumlaAradaki fark ne ki ikiside insanı darmadağın eder. Allah korusun
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 567 cevap paylaştı. İkiside insanı yaralar ama en kötüsü duygusal aldatma sanırım :/
10 Yorumla
+1 yılbaşka bi erkegin altına yattığı an biter duygusalda çok ağır ama cinsel daha ağır
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 452 cevap paylaştı.
+1 yılİkisinin de birbirinden farkı yok bana göre 🙃
10 Yorumla
+1 yılÇok değer verdiysem ne olursa olsun yaralar beni.. <3
10 Yorumla
+1 yılİkisi de. Ama duygusal aldatma belki biraz daha fazla olabilir
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence cinsel. İnsan daha bi hayal edebilir daha bi dokunur. Ama ikisinin de sonu ayrılık benim için. Her türlü güven kırıcı.
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılİkisi de yaralayici degil. Niye yaralayici olsun ki onun duygusu onun karari. Ya da digerinde de onun bi taraflari onun karari😄
10 Yorumla- Devamını Gör (93)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne