- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılDuygusal aldatma ve cinsel aldatma arasında "daha kötü" olduğunu söylemek zor. Her iki tür aldatma da ilişkiyi etkileyen ciddi sorunlara neden olabilir ve bu, insanların duygusal ve zihinsel sağlıklarını olumsuz yönde etkileyebilir. Duygusal aldatma, bir kişinin duygusal bağlılığını ve sadakatini partnerinden başka biriyle kurması anlamına gelir. Bu, örneğin başka bir kişiyle derin duygusal bağlar geliştirmek, romantik veya duygusal ihtiyaçları başka birinden karşılamak anlamına gelebilir. Duygusal aldatma, ilişkide güvensizlik, ihanet hissi ve duygusal bağın kopmasına neden olabilir. Cinsel aldatma ise, bir kişinin fiziksel olarak başka biriyle cinsel ilişkiye girmesi veya cinsel yakınlık yaşamasıdır. Cinsel aldatma da ilişkide ciddi yıkımlara neden olabilir ve güvensizlik, öfke ve incinme hislerine yol açabilir. Hangi tür aldatmanın "daha kötü" olduğu, bireyin değerlerine, ilişki dinamiklerine ve duygusal bağlamına bağlı olarak değişebilir. Her iki durum da, partnerler arasındaki güvenin sarsılmasına ve ilişkinin yeniden inşa edilmesi gerektiği bir krize yol açabilir. Bu nedenle, aldatma durumunda taraflar arasında iletişim, anlayış ve empati önemlidir.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılbu işin başı duygısal aldatmadır zaten.. önce duygusal yakınlaşma olur aldatmada, sonrasında seks yaparak aldatılır.. ikisi de kötü.. erken gençlik dönemlerimde çok farklıydı düşüncelerim, nasıl olur da aldatılır derdim, şimdi ise duygularının bittiği birisiyle beraber olmaya devam etmenin anlamsız olduğunu düşünüyorum.. Ama yöntem olarak aldatma yerine önce ilişkiyi bitirmek daha saygı duyulacak bir davranış bence 👍
01 Yorumla- +1 yıl
Evet
- Cinsel Yaşam konusunda 494 cevap paylaştı.
+1 yılAldatmanın iki türlüsüde kötü. İkşside başıma gelsin istemezdim. Ama bence duygusal aldatma çok daha yaralayıcı bence kadın açısından. Erkek açısından ikiside çok kötü ya. Tercih edemedim. Kadınım başka elin değdiğini bilmek kötü hissettirdi. Duygusalda kötü ama belki unutur 😃
03 Yorumla- +1 yıl
Cinsel de kötü kadınlar için
- +1 yıl
Duygusal bir şey yoksa belki görmezden gelinebilir. Çünkü erkek bu konuda midesiz. Beyindeki kan şeye akınca düşünemiyor. Onunda beyni yok. Vuraaa bodoslama gidiyor 😃
- +1 yıl
Yok benim için de kötü erkekler duygusal daha kötü demiş genelde
+1 yılBence aldatmanın zaten duygusal ya da cinselliğini yoktur Her türlü aldatan insan sizi sevmiyor demektir ama cinsel aldatma Bence daha kötüdür çünkü sizin sevdiğiniz bir kadına başkası dokunuyor başkası sahip oluyor ondan zevk alıyor bu insanın içini yer bitirir.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
+1 yılSoyut ya da somutsal ne fark eder ki? Birisi kalkıp vücuduna dokunacak öteki ise ruhuna dokunacak. Aynı şeylerin lacivertleri
03 Yorumla- +1 yıl
Tabi ama sonuçları farklı oluyo
- +1 yıl
Açıklar mısınız ne gibi farklı sonuç?
- +1 yıl
Mesela şimdi sebepleri de farklı. Cinsel aldatmayı daha affedilebilir görürler genelde şeytana uymış sarhoş olmuş anlık bişey bana döner derler. Ama başkasına aşık olduğu an bitmiştir. Biri iki dk zevki için diğerinde seni tamamen bırakıyor aslında bitmiş oluyo ilişki. ama bence cinsel dahs kötü
Cinsel Yaşam konusunda 306 cevap paylaştı. Duygusal aldatma diye bir şey yok. Dinen de hukuken de aldatmanın tarifi bir fiil s*kismektir. İnanmazsan araştır.
04 Yorumla- +1 yıl
Ya Bi git başkasıyla aşk yaşıyorsa sevgili gibi kalbinde başkası varsa bu aldatmadır
- +1 yıl
Sen tırlatmışsın amca sana seviyom desin karın sonra her gece senin yerine başkasını hayal etsin sıkıntı yok o zaman senin için
+1 yılNeden aldatmayı 2ye bölüyoruz ki? Kendimize saygısızlık bu. Herkes sahip çıksın kendine. Beceremiyorsa da kendi gibi insanlar bulsun.
07 Yorumla- +1 yıl
Herkes sahip çıkmıyor işte bizi buna mecbur bırakıyorlar ve aynı şey değil ikisi
- +1 yıl
Yani birinden birisi olabilir mi? Aynı değil diyorsan birine maruz kalabiliriz?
- +1 yıl
Hayır ikiside çok kötğ hangisinin dahs kötğ olduğunu soruyorum anlamayıp başka taraflara çekmeye gerek yok ama aldatılma diye baya yaygın bişey var bunu görmezden gelemeyiz
- +1 yıl
İkisi de kötü. Konuyu başka yere çekmiyorum ama sen illa hangisi diyorsun. Hiçbiri olmamalı. Aldatılma var yok demedim ki zaten hepimiz farkındayız? O karaktersizlik meselesi insanlar nasıl istiyorsa öyle yaşasın bizden de uzak olsunlar
- +1 yıl
Ben biri olmadım hangisinin daha çok üzdüğünü sordum? Bu yani kimse bunu savunmıyor ama yüzde 40-70oranında yapılıyor ve sormam normal
- +1 yıl
Kendi fikrimi söylüyorum, başkasına aşık oldum dese de yıkılır insan, şeytana uydum alkollüydüm diyip yanlışlıkla birlikte olsa da. Hangisi olursa olsun canımı yakardı.
- +1 yıl
Bu arada güzel soru teşekkürler. Çok değişik sorular okudum saatlerdir.
+1 yılİkiside kötü. Seninleyken başkasını düşünmesi ayrı dert, başkasıyla iken aklının sende olmasıda. Nalet gelsin böyle vaziyete.
02 Yorumla- +1 yıl
Herkes böyle diyo o zaman kimler aldatıyo
- +1 yıl
Valla ben yapmadım. Yapanda yanımda tutmadım.
+1 yılİkisi de aynı, aldatılıyorsun sonuçta ne önemi var nasıl olduğu.
02 Yorumla- +1 yıl
Var ya
- +1 yıl
İkiside olmasın tabi de ama aynı şeyler değil
- Cinsel Yaşam konusunda 873 cevap paylaştı.
+1 yılCinsel aldatmada amaç belli zaten o amaçla gitmiş sadece ama duygusal olarak seni unutmuş olabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılCinsel olan aldatma, affedilebiliyor ancak duygusal olan çok kötü iki taraf da affetmiyor
09 Yorumla- +1 yıl
Bence duygusal aldatma daha gururlu 2 dk zevke beni satması beni çıldırtırdı
Cevap sahibi+1 yılBenim dediğimin tersi diyorsun yani
- +1 yıl
İkiside kötü duygusal olanda daha çok üzülürdüm cinsel olanda çıldırırdım
Cevap sahibi+1 yılDuygusal olduğunda ilişki tamamen biter, ama cinsel olan yine devam etme şansı var
- +1 yıl
Etmesin işte bitsin daha iyi
Cevap sahibi+1 yılSaygı duyuyorum, evlilik içinde olmasın da
- +1 yıl
Ama maalesef çok oluyo
Cevap sahibi+1 yılYa ama şimdi, uzan yatağa bacaklarını aç her defa böyle ilişkiye giren kadın var, bu cinsel boyutu
Cevap sahibi+1 yılİşte önceden sevdiği var veya evlendikten sonra adamı beğenmiyor veya her sıkıntıyı yansıtiyor bu defa erkek veya kadın duygusal aldatmaya başvuruyor bu da ikinci boyutu
Gizli Üye(30-35)+1 yılIkiside biliyorum sudeninde parmağının olduğunu fakat ne diyim ki ben bir şey diyemiyorum keşke bazı şeyler yaşanmasaydı tanımasaydım onu
00 YorumlaAl birini vur ötekine
10 Yorumla
+1 yılduygusal aldatma daha kötü bence
01 Yorumla- +1 yıl
Ayy inan bilemiyorum hepsi aynı benim gözümde
Duygusal daha kötü olur ya. Dönüşsüz olur
01 Yorumla- +1 yıl
Aşko evet daha üzücü ama o gururlu en azından. Sevgi için seni bırakıyo. Öbüründe iki dk zevki sana tercih ediyor bu daha delirtir insanı
+1 yılİkiside aynı ama duygusal olan daha yaraliyici
010 Yorumla- +1 yıl
Bence cinsel çok kötü duygusal beni üzer cinsel olan delirtir
- +1 yıl
Cinsellik olarak dersin hani şeytana uydu yaptı bir hata.
Ama duygusal olarak düşünsenize yıllarda sevmiştim fedakarlık yapmışsın yeri gelince bir emek vermişsin ama diyor ki ben seni sevmiyorum artık onu seviyorum bence daha yıkıcı - +1 yıl
Yok işte o kötü. Aşık olması daha gururlu en azından aşkı için seni aldatıyor. Diğerinde iki dakikalık zevki sana tercih ediyor bu daha kötü
- +1 yıl
Valla ben yaşadım ikisini de duygusal daha çok acıtıyor tecrübeyle sabittir
- +1 yıl
o daha çok üzer tabi ama daha çok kızdıran cinsel aldatmadır bence.
- +1 yıl
Anlasamiycaz belli benim fikrim bu👍
- +1 yıl
Yok ben de aynısını düşünüyorum ama kızmak la üzülmek aynı şey dğeil ya biri daha üzer diğeri kızdırır
- +1 yıl
Kızgınlık geçer ama uzulunce geçmiyor işte.
Bunu yazarken de dinlediğim şarkıya bak 😀😀
Sonu gelmez - +1 yıl
Erkekler cinsel aldatmayı daha kötü buluyormuş burada sonuç tam tersi çıktı ilginç
- +1 yıl
Tecrübe dedim ikisinide yaşadım
+1 yılTâbi ki de duygusal olarak
00 YorumlaDuygusal aldatma daha kötü
00 YorumlaFark eder mi ki
03 Yorumla- +1 yıl
Eder
- +1 yıl
Ama ediyor ikiside kötğ ama biri daha kötü
+1 yılDuygusal aldatma
00 Yorumla
+1 yılHer türlüsü kötü
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
u +1 yılDuygusal kötü ya
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılher ikisi de
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAynı bence
04 Yorumla- +1 yıl
Sebepler sonuçlar farklı oluyo ya
Cevap sahibi+1 yılSonuç aynı, sebepleri biri ağır, diğeri değil.
- +1 yıl
İkiside ağırda bana göre cinsel olan dahw kötü
Cevap sahibi+1 yılZaten bende onu dedim az önce
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat