En çok sizi hangisi yaralar?

Cinsel aldatılma
Duygusal aldatılma
Yalan söylenmesi
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
En çok sizi hangisi yaralar?

Duygusal aldatılma ve cinsel aldatılma her biri derin duygusal yaralar açabilen ciddi konulardır. Her iki durumda da insanlar genellikle incinmiş, aldatılmış veya güvensiz hissedebilirler. Duygusal aldatılma, partnerin duygusal bağ kurduğu başka biriyle ilgilenmesi durumunda gerçekleşir. Bu, genellikle güvenin ve bağlılığın zedelenmesine yol açabilir. Duygusal aldatılma, insanların kendileriyle ilgili güven, değer ve özsaygı konularında ciddi sıkıntılara neden olabilir.
Öte yandan, cinsel aldatılma, partnerin fiziksel olarak başka biriyle ilişki yaşaması durumunda meydana gelir. Bu, genellikle güven bunalımı, özsaygı eksikliği ve değersizlik hissi gibi duygusal zorluklara yol açabilir.
Dolayısıyla, hem duygusal aldatılma hem de cinsel aldatılma ciddi duygusal yaralar açabilir ve bu her birey için farklı olabilir. Bazı insanlar için duygusal aldatılma daha ağır bastığında, bazıları içinse cinsel aldatılma daha büyük bir yaraya sebep olabilir. Her iki durumda da, bu tür aldatmaların etkileri kişiden kişiye değişebilir ve bu tür zorlukları aşmak için uzman desteği almak önemlidir.
Cinsel aldatma da şu mantık var bir anlık zevk devamı yok... duygusallik öyle değil o daha derin... ama kişi cinsellik yaşadığı birine zaman içinde hisler de besler yani bir kerelik mevzu diye sineye çekemem... uzak dursun benden.
İlk etapta evet duygusal daha acı ama sürekli oluyorsa hepsi aynı bahanesi yok bunun
Topluca teşekkür ederim 🌸
Alayına rica ederim o zaman 😂
Her türlüsü acıtır ama temas akıldan çıkmıyor
Duygusal daha kötü seni seviyorum derken başkasına gitmesi
Temas eden seviyorum da demiştir kesin
Ne bileyim ya ikisi de kötü bak sen söyleyince hak verdim 😇
Thank you 🧚♀️
Kimse yaşamasın amin deyip bırakalım buraya 😂 rica ederim
Amin
Cevap
11Cevap
Hepsi kötü ama duygusalda artk seni sevmiyorm oluyor ama cinselde cok kötü kisacasi hepsi
Ne tarafı tutsan elimde kalır 😏
Aldatılmak genel olarak her türlü kotu bir sey ama başka kadina dokunması daha kötü geliyor :')
her türü yaralar ve hiç biri affedilmemelidir!
Kesinlikle duygusal aldatılmak en ağırı 👍🙄
Gözüne bakıp seviyorum demesi ama başkasını sevmesi
Sanırım duygusal olarak aldatılmak çok daha ağır gelirdi. Cinsel olarak aldatılmak daha doğal geliyor bana.
Yalan solemesi o isin icin de yaln varsa hersey vardir
İkisi de birbirinden beter olsa da, duygusal aldatmanın daha ağır basacağını düşünüyorum.
Aldatılmanın hepsi üzücü cinsel veya duygusal
Hepside yorar tabiki
Herikisi tabikki
Duygusal bence daha acı
Evet kimse yaşattığını yaşamadan ölmez
Hakettiğini bulsun herkes 🙏
Amiiiin
Duygusal aldatma daha çok etkiler
Cinsel aldatılma tabi ki de
Cinsel
cinsel aldata...
Cinsel