surekli ama. ve benden de istiyor atmayinca biraz kiziyor ama sonra tekrar barisiyoruz. nasil duzeltebilirim kac defa konustum atma benden de isteme diye ama pek de bir ise yaramadi nasil duzeltebilirim bu huyunu?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılTavsiyem bu, bence nude atma ve reddet, bir gün üç kağıtçı cikar , bunu şunu dedığimi yapmazsan etmezsen resimlerini aylene baktırır okulda de erkek arkadaşlarına baktırır , o zamanda rezillik yaşarsın
02 Yorumla
Soran+1 yılnude hic atmadim zaten ama o surekli atiyor
- +1 yıl
Yanlış andadım. Sorunu tekrar okuyunca , bir sefer uyarı verdin, sonuç hala devam ediyor. Bence bu çocuk toksik biri, senin hayatında karalatır. Bir insan kendini değişmek istemiyorsa , onu hayatta değiştiremezsin , bence ayrıl , onun hayatı ile seninki makas ile kes yaramaz biri
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
11Cevap
Duzeltemeyeceksın ay sankı baska erkek yok sana saygı duymuyor sevmıyor deger vermıyor bunu anlamayacak kadar mlmısın sen hersey ortada degılmk yeterınce
01 Yorumla
Soran+1 yıldunyadaki tek erkegin o olmadigini ben de biliyorum. kadinlardan bazilari sevmeyi, asik olmayi siz gibi dusundugu icin boyle bi cevap yazmaniz normal. belki sevgiyi, aski bilen bir hemcinsimle karsilasirim diyorum ama yine hic sasirtmadiniz. adami sevmesem baska erkek mi yok der giderim ama seviyorum, asigim. kendisi de beni seviyor ama ikimizin de birbirimiz de sevmedigimiz ozellikler olabilir. mesele bunlari duzeltmekte veya duzeltmeye ugrasmakta.
- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılcinsellik konustugu tek kiz sensin ondan oyle baska biri olsa seninke ugrasmak yerine baska kizla konusur sananda engel atardi
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılDüzeltmeye çalışma, düzelmeyecek, direkt s... et, hayatın düzelir.
06 Yorumla
Soran+1 yılya konusmak ise yaramiyor o kesin. hic asiri bi tepki vermedim hep duzgun bi dille anlatmaya calistim ama bjraz sert cikissam belki o zaman durur ne diyosun?
- +1 yıl
Durmaz :)
Soran+1 yıltuh ya
- +1 yıl
Sen onu çöpe at gitsin.
Soran+1 yılcidden. boyle devam ederse direkt ayrilacagim.
- +1 yıl
Ayrıl. Düşünme bile.
+1 yılAyrılmakla tehdit et onu engelle bir süre ya da hiç açma telefonlarını yazma falan
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 375 cevap paylaştı.
+1 yılSana ve kararlarına saygısı yok demek ki niye uğraşıyorsun
00 Yorumla
+1 yılSürekli isteyen atmayınca kızan tiplerden uzak durun ileride çok ağlarsınız.
00 YorumlaSeviyor musun onu
06 Yorumla
Soran+1 yılevet
Soran+1 yıl19,19
Soran+1 yılya ben hic atmadim ama atmayinca kiziyor kizsa bile atmiyorum ama onun atmasindan rahatsiz oluyorum yukselmiyorum veya etkilenmiyorum sadece rahatsiz oluyorum ama anlamiyor anlatamiyorum
Vazgecmiyorlae gwnelde
00 YorumlaYavaş yavaş azalt ya da tamamen kes
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDüzeltemezsin uğraşma.
12 Yorumla
Soran+1 yılhic mi yolu yok
Cevap sahibi+1 yılMaalesef yok
Neyin oluyor?
02 Yorumla
Soran+1 yılsevgilim
+1 yılDüzelmez
00 YorumlaAyrıl
00 Yorumla
+1 yılDüzelmwz
00 Yorumla
+1 yılAtmışsın artık