Erkek arkadasim iliski teklif etti seni sevdigim icin seninle olmak istiyorum dedi gercekten seven erkek boyle bisey istermi sevgilisinden
Cevabın nedir?
Ohooo çok eski yalanlardan la bunlar. Erkek arkadaşın 15 yaşında mı mübarek? Yalan söylüyor. Gerçek seven ilişki talep etmez eğer sende seviyorsan bir anda ilişkiye girmiş olursunuz nasıl olduğunu bile anlayamadan.
04 Yorumla
Soran+1 yılBen istemedim zaten yalan oldugunu biliyorum ayrildim bunu dedigi gibi
Soran+1 yılEvet yorum icin tesekkurler😂
En İyi Cevaplar
+1 yılsevse teklif edermiydi? HAYIR
sen birde daha sevgilim diyorsun. Yazik sana.07 Yorumla
Soran+1 yılBunu soyledigi gibi bitirdim iliskiyi
- +1 yıl
umarim bitirmissindir.
Soran+1 yılBitirdim
- +1 yıl
Ne mutlu sana. Dogru olani yaptin emin ol.
Soran+1 yılEvet cok tesekkur ederim
- +1 yıl
Rica ederim :) ( Hesabim blocke edilmisti ondan gec cevap yazdim sorry )
Soran+1 yılSorun degil😊
Cinsellik konusunda 1,2b cevap paylaştı. İster istemez ayrı mesele sen sorumluluğunu alabilecek misin
Seven erkek dokunmaz masallarını geçin sen kendini düşünmüyor hayatının sorumluluğunu almıyor isen bunu başkasından beklemek aptallıktır00 Yorumla
+1 yılBöyle şeylerin teklifi olmaz canım o an kendiliğinden gelişir. Ve seni sevdiğini sanmıyorum. Seven adam kaybetmekten korktugu için boyle konuları açmaz bile.
03 Yorumla
Soran+1 yılHaklisin canim ama o beni sana baglayan sebep olmali yarin baskasina asik olabilirsin dedi garantiye almak istedi heralde
- +1 yıl
Ne garantisi ya çocuk daki kafaya bak
Soran+1 yılZaten bitirdim tamamen asla olmaz onunla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
12
Cevap
51Cevap
+1 yılSevgilisini ister tabi ki ama evlilik dusundugu birine bunu soylememesi gerekir. Evlenmeyi bekler. Evlenmeden iliskilere tamamen karsiyim. Sonra ayrildiginizda telafi edilmeyecek hatalar kaliyo
211 Yorumla
Soran+1 yılİhtiyaclarim var bazi seyleri zamana birakmiyalim dedi
- +1 yıl
Desin sallama. Yapma. Eger seni bundan dolayi rahat birakmiyorsa tavrini al. Odun verme. bir erkek olarak soyliyorum bunu. Ben de cok isterim sevgilimi. Ama evlenmeden asla. Ya ayrilirsa o zaman kime nasil anlatacan kendini
Soran+1 yılZaten bunu dediği an benim icin bittin dedim ayrildim hemen
- +1 yıl
Aferin sana :)) dogru karar vermissin. Pisman olmayacaksin. Ben olsam sevgilime ne olirsa olsun teklif etmem zorlamam. Daha iyilerini bulacagina emin ol sirine :))
Soran+1 yılCok tesekkur ederim umarim sende iyi birini bulursun kendin icin😊
- +1 yıl
Ben de bulamadim malesef. Evliyim evlenene kadar bekledim esim istedigi halde. Ama simdi o istemiyor beni evlenince degisti o da :((
Soran+1 yılUzuldum senin adina
- +1 yıl
Nasip iste. Pazardan patates aliyosun disi sapasaglam. Soyuyosun ci curuk cikiyo :((
Soran+1 yılHaklisin iste umarim bundan sonra istedigin gibi olur hersey😊
- +1 yıl
Keske olsa ama cok gec malesef
Soran+1 yılHayirlisi olsun ozaman
+1 yılİster, kimden istesin?
Bakkal hayridenmi kahveci caferdenmi? Ama bu sevgi isareti degil.. isaret siz istemiyorsaniz buna saygi duymasi ve beklemesi..19 Yorumla
Soran+1 yılBunu isteyince cok sert ciktim zoruna gitti baya bir bitirdik
- +1 yıl
Aferim.. her sorun boyle bagirarak cagirarak giderilmeye kalkarsa olacagi o..
Soran+1 yılİlk defa bu konuda sert ciktimona ve direk bitti zaten
- +1 yıl
Seviyorsan git getir.. sadece seninde bunu cok istedigini ama gerek inanclarin gerek ailevi nedenler ve etik acidan dolayi yapamayacagini dogru zaman ve dogru mekanda olmasi gerektigini soyle.. seviyorsa doner niyeti kotu ise zaten salin gitsin ait oldugu ormana..
Soran+1 yılBitirdik zaten sevgimi haketmiyorsun falan dedi çok kötüsün dedim zoruna gitti igrenc bir insanla birlikte olma dedi
- +1 yıl
Oyle ayrilik olmaz.. olmamalida.. seviyorsan mucadele et.. oyle demek istemedin!
Soran+1 yılSeviyorum ama bu dediginden sonra asla olmam onunla
- +1 yıl
Siz zaten sevmemissiniz.. hakkinizda hayirlisi olsun
Soran+1 yılTesekkur ederim
Sen istemezsen eğer başkasına gider , isteyen birine, belki senden habersiz belki direk ayrılır senden
23 Yorumla
Soran+1 yılİstemedim bitirdim zaten
Soran+1 yılTesekkur ederim
+1 yılMesela ben bunu bana ait olsun diye istemiştim. Bana daha çok bağlanması için. Aramızda bizi tutan bir şey olması için.
15 Yorumla
Soran+1 yılAynen oda bana dediki beni sana baglayan bisey olmali yarin oburgun baskisina asik olma ihtimalin de var tamamen benim ol dedi
- +1 yıl
Seven erkeklerin çoğunun ilişki isteme sebebi bu zaten. Erkekler çok sert ama sertliğinden daha çok duygusal olan varlıklar. Kaybetme korkusu ilişki istemeye sebep verebiliyor.
Tabii sevdiğinden emin olmalısın önce...
Soran+1 yılBitirdim iliskiyi zaten sevgimi haketmiyorsun dedi bende çok kötüsün nefret ediyorum falan dedim zoruna gitmis sosyal medyada falan sevgimin degerini bilen yok gibisnden seyler paylasmis
- +1 yıl
Allah yardımcın olsun. Umarım doğru karar verirsin.
Soran+1 yılCok tesekkur ederim
Erkegin istemesi icin sevmesine gerek yok seni kandirmak icin seni sevdigimden istiyorum yalanini soylemis tipik erkek yalanlari inanma sevmedigiylede yapar sevmek sart degil erkek icin
25 Yorumla
Soran+1 yılAynen inanmadim zaten bitirdim
Soran+1 yılCok tesekkurler😊
Soran+1 yılYaa öyle mi😂😂
+1 yılsevıyorsa sana kıyamaz senden istemez başkalarıyla yapar
38 Yorumla
Soran+1 yılBaskasiyla yapmasida yeterince kotu bisey gerci ama
- +1 yıl
olsun senı sevdıgı için kıyamaz sana. sana yapsa dahamı iyi
Soran+1 yılİkiside cok kotu bence
- +1 yıl
kötü olma sebebi neden
Soran+1 yılEvlilik olmadan asla olmamali diye düşünüyorum
- +1 yıl
sebebi ne
Soran+1 yılBugune kadar sevgililerimin elini tutmadim bu konularda fazla tutucuyum biliyordu oda evlilik olmadan boyle birsey yapmam iste
- +1 yıl
Sebebi günah oldugu ıcın degilse diger şeyler tatmin etmez beni
+1 yılister niye istemesin :D seven erkek istemez muhabbeti yapacaksan evlenincede ilişkiye girmicen kocanla :D
14 Yorumla
Soran+1 yılİstemesi icin cok erken😂
- +1 yıl
cinsellik bir ihtiyaçtır istemesi gayet normal erkeni geçi olmaz cinselliğin sadece kendini hazır hissedip hissetmemen ve karşındakini arzulayıp arzulamadığın önemlidir.
Soran+1 yılOlabilir cok tesekkur ederim yorumun icin yardimci oldun😊
- +1 yıl
ben teşekkür ederim :)
+1 yılAvrupada yaşasan tamamda türk kültürü belli o sekılde olan bı kıza nasıl bakıldıgı belli neden sevdigi böyle bir durumun ıcıne sokmaya calıssınkı
15 Yorumla
Soran+1 yılBaskalariyla olabilirim ana sen benim ol istiyorum dedi
- +1 yıl
Tamamda bunun sonucunda evleceginiz garanti degil ve senı sorunlarla başbaşa bırakabılır ve toplumun bu duruma bakıs acısı belli neden boyle rısklı bısey ustlenmeye kalkıyokı sahsen sevdıgım ınsanları her turlu rıskten uzak tutmaya calısırım
Soran+1 yılEvet bende bitirdim zaten iliskiyi tamamen
- +1 yıl
hayırlısı olsun
Soran+1 yılTesekkur ederim😊
+1 yılGerçekten seven erkek teklif etmez. Akışına bırakır olacaksa olur isteyen erkek teklif eder
23 Yorumla
Soran+1 yılAma gercekten seviyor gibiydi ya
- +1 yıl
Kızım şu erkeklerin aklından geçenler 1 2 dakikalığına size gelse var ya kendinize geri zrkalı damgası vururdunuz
Soran+1 yılYuh 😂
+1 yılSeni seviyorum derken yüzüne mi baktı, başka bir yere mi?
17 Yorumla
Soran+1 yılYuzume 😂😂
- +1 yıl
Hani gözü başka yerlerine kayarsa diye sordum. Ama onun bakışları bakış değil.
Soran+1 yılAynen bitti de zaten
- +1 yıl
Hayırlı olmuş. Boş ver...
Soran+1 yılTeşekkür ederim😊
- +1 yıl
Alkış...
Şekil yapamadığım için yazıyla belirttim :)
Soran+1 yıl😊😊
Seven erkek sevdiğiyle bir ömür beraberliğin adımlarını atmaya çalışır bunun yoluda cinsellikten geçmez evlilikten geçer...
25 Yorumla
Soran+1 yılKatiliyorum onca kizla olabilirdim ama seni seviyorum seni istiyorum dedi bana
Soran+1 yılZaten onu dedigi gibi bitirdim asla boyle biseyi kabul etmem
Soran+1 yılAhaaj aynen 😂😂
Yalan inanma gerçekten sevse böyle bisey istemezdi sen ne cevap verdin
13 Yorumla
Soran+1 yılİgrencsin falan dedim oda igrenc bir insanla hayatini surdurme dedi en son sevgimi haketmiyorsun deyip telefonu kapatti
Soran+1 yılSoyle bir yapisi var kavga ederiz ayrilalim der sabah ozur diler dinleme benim dediklerimi der ams bu defa ben hic olamadigim kadar, serttim ona karsi direk bitmesinden yanaydim oda bitsin dedi
kişiden kişiye değişir.. ben sevsem de aşık olsam da isterim.. çünkü amacım onu kullanmak değil.. karşılıklı yaşanacak bir şey bu..
03 Yorumla
Soran+1 yılSenin gorusun tabiki olabilir
Soran+1 yılHaklisin cok tesekkurler
+1 yılGerçekten seven erkek böyle birşey istemez. Tek niyeti senden faydalanmak.
28 Yorumla
Soran+1 yılGercrkten seviyor sandim ama niyeti kotu olan ilk günden belli etmez miydi
- +1 yıl
İlk günden belli edip de seni laçırtmak istememiş. Ne kadardır berabersiniz?
Soran+1 yıl2 ay
- +1 yıl
2 ay da uzun bir süre değil ki.
Soran+1 yılİliskileri hep bir hafta surmus beni iki yila yakindir seviyordu iki ay benim icin bir omur dedi
- +1 yıl
bunlar hep kandırmaca. Baksana her ilişkisi bir hafta sürmüş. Demek ki kararsız bir yapısı vaar. Ya da onlara da aynı pisliği teklif etmiş. Deyim yerindeyse kullanıp kullanıp atıyor.
Soran+1 yılSanirim haklisin cok tesekkurler😊
- +1 yıl
En azından kendine saygın olsun kendine değer ver. Sonrasını düşün, ileriyi düşün.
Ya onunla evlenemeyecek olursan. kocan olacak adam için iyi olur mu.
Rica ederim. :)
+1 yılBence düşünmez, seven erkek sadece ondan sevgi ve ilgi ister.
23 Yorumla
Soran+1 yılSevgi bir yere kadar uniye gideceksin orda birini bulmayacagin ne malum beni sana baglayan sebep olmali dedi
- +1 yıl
Hahaha, o seni kullanmak istiyor. dikkat et. erkek genelde bu yöntemleri kullanir istedigini elde etmek icin.
Soran+1 yılBitirdim zaten
inanma. sevseydi istemezdi. seven istemez. ben istemem şahsen
15 Yorumla
Soran+1 yılİnanmadim ayrildim zaten
Soran+1 yılAma gercekten seviyor gibi davrandi evlilik bile dusunuyorduk
Soran+1 yılTabiki hakliyiz
Cinsellik konusunda 3,3b cevap paylaştı. kimse sevdiği için kimseyle beraber olmak istemez sadece cinsellik yaşamak istiyor hepsi bu
36 Yorumla
Soran+1 yılHaklisin😞
Soran+1 yılBitirdim zaten
Soran+1 yılEvet tesekkurler
+1 yılEvlenmek istemiyorsa eğlenmek istiyorsa sevişmek ister tabi 😂
13 Yorumla
Soran+1 yılOf be halbuki evlilik planlarini bile yapmisto benle
- +1 yıl
bir türlü anlamıyorsunuz şehvetle sevgiyi ayırt edemiyorsunuz erkekler penisi için yapamayacakları girmeyecekleri kılık yoktur seviyormuş gibi de görünebilirler 😉
Soran+1 yılOf 😞
Cinsellik konusunda 621 cevap paylaştı. Gerçekten seven erkek önce seni düşünür ona göre hareket eder.
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet gercekten oyle
Gizli Üye(30-35)+1 yılSakın yapma ilerde pişman olursun elde edince ilgisizleşip soğuyor
13 Yorumla
Soran+1 yılZaten bitirdim hemen
Cevap sahibi+1 yılAkıllı kızmışsın
Soran+1 yılTesekkur ederim😊
Gizli Üye(36-45)+1 yılkızı kendısıne baglayıp ayrılmay zorlaştırmak için yapabılır sakın guvenme
06 Yorumla
Soran+1 yılGuvenmedim bitirdim
Cevap sahibi+1 yılaferin boşver o adamdan hayır gelmez amacı belli
Soran+1 yılHaklisin cok tesekkurler😊
Cevap sahibi+1 yılne dmeek canım , uyanık olmakda fayfa var bu adamlar ıstedıgını alır sonrada gercek yuzu ortaya cıkar , köpekden beter olabilirler aman bayan olarak dikkat etmek lazım , heryerde turemıs bu haysıyetsızler.
Soran+1 yılKesinlikle canim dedigin gibi umarim dogru insanlar cikar karsimiza😊
Cevap sahibi+1 yılamınn
Gizli Üye(25-29)+1 yılBaşkasından mı istemesini tercih ederdin?
86 Yorumla
Soran+1 yılHayir tabiki ama gururumu incitti bu yaptigi ben istedigimle istedigimi yasayabilirdim ama seni istiyorum dedi
Cevap sahibi+1 yılNeden gururunu incitsin ya? Benim sevgilim benimle seks yapmak istemese gururum incinir asıl, seni çekici buluyor işte nesi kötü bunun?
Soran+1 yılEvlenmeyi dusunuyordu zaten ama bekleyebilirdi yarin ne olacagi belli degil zamana baglamayalim dedi
Cevap sahibi+1 yılNeden beklesin ki? Sana saygı duymak zorunda tabi ama beklemeniz için mantıklı bir sebep yok.
Soran+1 yılSenin gorusun tabiki saygi duyarim ama benim icin beklemeliydi yardimci oldugun icin cok tesekkur ederim😊
Cevap sahibi+1 yılÜzgünüm ama aldatılmak senin gibilerin kaderinde var. Kendinizi sağlıksız bir şekilde bastırdığınız yetmiyormuş gibi erkeklerin de doğalarına aykırı davranmalarını bekliyorsunuz. Realist ol biraz.
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevgiliden istenmez çok seviyorsa evlenme teklifi etseydi
01 Yorumla
Soran+1 yılDegil mi haklisin canim
seven erkeğin cinsel ihtiyaçları olamaz mı
39 Yorumla- +1 yıl
İşte günün cevabı 😄 😄 😄
Soran+1 yılOlur tabiki ama sevdigine nasil kiyabilip bunu soyler ki
- +1 yıl
geçemezler kardeşim benim için günün cevabı budur 😄
Soran+1 yılTabiki istemem baska kadinla ama beklemeliydi
Soran+1 yılErkege gore mantikli
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevende ister kullanıp atmak isteyende dikkat et gerçekten sevdiğine inanıyorsan ver yoksa verme
17 Yorumla
Soran+1 yılİgrencsin tiksiniyorum senden dedim sevdigimden istiyorum sen sevgimi haketmiyorsun dedi
Cevap sahibi+1 yılSeviyorsa evlenmeyi beklesin
Soran+1 yılİhtiyacim var bekliyemem dedi
Cevap sahibi+1 yılİlerde evleneceğine inanıyorsan seviş
Soran+1 yılİnansam bile asla olmaz böyle bir sey
Cevap sahibi+1 yılO zaman ondan vazgececen
Soran+1 yılBitti zaten
kısa ve net : seni düdüklemek istiyo. düdükletme.
01 Yorumla
Soran+1 yılOlmaz asla
+1 yılhayır istemez, hataya düşme..
05 Yorumla
Soran+1 yılBitirdim bunu soyledigi gii
Soran+1 yılGibi
- +1 yıl
en iyisi..
Soran+1 yılAynen tesekkur ederim
- +1 yıl
Rica ederim. Seven bekler evlenene kadar.
inanma bunlara aşkla seks in ne alakası var
11 Yorumla
Soran+1 yılOyle degilmi inanmadim zaten
En azından telden yardımcı olsun isterim
12 Yorumla
Soran+1 yılYanii
+1 yılhayır daha çok evlenmek ister
19 Yorumla
Soran+1 yılİlk once evlenelim falan dedi sonra direk bu konuya girdi
- +1 yıl
sende azdırıyo olabilirsin erkeğide hemen suçlamamak lazım
Soran+1 yılBen bu tur konularin bile acilmasina karsiyim bir anda dayanamiyorum askindan yaniyorum dedi
- +1 yıl
bir anda hormonal olarak bir azgınlıkta yaşamış olabilir bilemem tam niyetini
Soran+1 yılBende bianda yasadi diye dusundum cunku iki aydir ilk defa boyle bisey oldu bilemedim ama bitti iliskimiz
- +1 yıl
neden ya
Soran+1 yılİgrencsin dedim oda igrenf biriyle bir iliski surdurme dedi bende surdurmiyecem dedim oda en son sevgimi haketmiyorsun dedi bitti iste
- +1 yıl
durup dururken bitirmişsin azıcık vakit verseydin bari
Soran+1 yılBen igrenc mikrop biriyim benimle olma dedi bende olmam dedim zaten bu dedigi seyden sonra birlikte olmam imkansizdi
+1 yılHayır erkek maymun dur herkesle ister
22 Yorumla
Soran+1 yılMaymun sjfsfsj
- +1 yıl
Maymun iştahlı
+1 yılHayır istemez. Verme kız
11 Yorumla
Soran+1 yılAslaa
Yalan sacma bence izin verme
01 Yorumla
Soran+1 yılVermem zaten
Bence bu şekilde demez
13 Yorumla
Soran+1 yılAynen bencede
Soran+1 yılYeniden birine guvene bilirmiyim sanmiyorum😂😂
+1 yılO kadar ister ki gizli kamera bile kuranlar var..
11 Yorumla
Soran+1 yılOf yaa
sevdiği için mi çok komik ya :D
18 Yorumla
Soran+1 yılEvet
Soran+1 yılCok kotu oldum bak ya kolay mi gormus halbuki hicbi zaman oyle davranmadim
Soran+1 yılİster demek oylemi
Soran+1 yılBilemiyorum kafam cok karisik zaten bitirdik de tamamen
- Cinsellik konusunda 470 cevap paylaştı.
+1 yılSeviyorsan ver gitsin. Sonra ağlarsın zaten 😃
14 Yorumla
Soran+1 yılBitirdim
- +1 yıl
Ayyyy yazık kıyamam sana
Soran+1 yıl😞😞
- +1 yıl
Gel teselli edeyim seni 🙈
Erkegin niyetini bilemeyiz
11 Yorumla
Soran+1 yılEvet
+1 yılİstemez sevjyrsa sevdiğinden böyle bisy istemz
18 Yorumla
Soran+1 yılOyle degilmi
- +1 yıl
Evet seven kişi sevdiğine böyle şeyler demez
Soran+1 yılHaklisin tesekurler
- +1 yıl
Rica ederim ama sen bu kişiye dikkat et
Soran+1 yılBitirdim iliskiyi
- +1 yıl
İyisini yaomissn
Soran+1 yılEvet cok tesekkurler😊
- +1 yıl
Rica ederm
Cinsellik konusunda 2b cevap paylaştı. İster. Gayet normal.
28 Yorumla
Soran+1 yılOf of of
Soran+1 yılEvlilik istiyordu zaten ama cok erken soyledi ve cogu yorum olumsuz sevmiyor deniliyor
Soran+1 yılErkeklerin cogu sevmiyor diyor o anlamda
Soran+1 yılSizin icin oyle olabilir tabi ama iliskimi bitirdim zaten gorus icin de cok teşekkür ederim😊
+1 yılBen her türlü isterim
04 Yorumla
Soran+1 yılHım
- +1 yıl
Sen peki
Soran+1 yılHayir tabiki istemem
- +1 yıl
Peki
Seviyorsa evlensin madem
03 Yorumla
Soran+1 yılZaten seneye evlenelim diye dusunuyoru ama bianda boyle bir iliski istemesi bitirdi herşeyi
Soran+1 yılDusunmuyor iste
+1 yılSeviyorsa istemez
11 Yorumla
Soran+1 yılAynen bencede
+1 yılYalannnnnnnnn
16 Yorumla
Soran+1 yılBencede
- +1 yıl
İnanma sakın, yol versin gitsin
Soran+1 yılOyle yaptim zaten
- +1 yıl
Allah gonlune gore versin...
Soran+1 yılTeşekkür ederim allah seninde gonlune gore versin😊
- +1 yıl
Amin arkadasim...
Gizli Üye(36-45)+1 yılYap yap dikip dikip atsın
05 Yorumla
Soran+1 yılYapmam asla
Cevap sahibi+1 yılYapma tabi bu yaşa kadar namuslu kaldıysan uxak dur böylelelrinden
Soran+1 yılOyle yapiyorum zaten tesekkurler😊
Cevap sahibi+1 yılMillet düzgün kızı buluyor budanıyor ya anlamıyorum
Soran+1 yılİnan bende anlamiyorum
+1 yılİstemez
14 Yorumla
Soran+1 yılAynen
- +1 yıl
İnsan sevdiğini öpmeye kiyamazken bide
Soran+1 yılOyle degilmi demek istedigimde bu zaten
- +1 yıl
Öyle
Gizli Üye(30-35)+1 yılİstemez
016 Yorumla- +1 yıl
Neden istemez diyorsunuz ki sevgiliniz istemiyor mu sizden
Cevap sahibi+1 yıl@Sempatikuzun yakınlaştık ama bahsedilen boyutta biley yaşamadık istiyordur illaki erkek ama evlenmeden önce yapmayız
- +1 yıl
İstiyordur ama diyosun bak çünkü her erkek bunu ister
Cevap sahibi+1 yıl@Sempatikuzun ama bunu dile getirse ağzının ortasına kürekle vururum ve eğer bunu isteyebiliyorsa rahattır demek insan sevdiğine karşı bu kadar rahat olamaz
- +1 yıl
Nasıl yakınlaştın ozaman sen
Soran+1 yılEvlemeden yapmam zaten bende
- +1 yıl
Sen yapmazsın orası ayrı ama sevgilin ister bunu unutma
Cevap sahibi+1 yıl@Sempatikuzun bak istemesine hepsi ister ama dile getirmektir olay anlatamadım galiba?
Cevap sahibi+1 yıl@Sempatikuzun ilişki teklif etti diyor farkındamısın?
- +1 yıl
Demek istediğim de dile getirir
Cevap sahibi+1 yıl@Sempatikuzun getiren insanın amacından şüphe duyarım getirdiği an bitmiştir benim için
Soran+1 yılKatiliyorum
- +1 yıl
Ama istek olmasa sende yakınlaşmışsın illa söylemesine gerek yokki söylemedende yakınlaşmışsın
Cevap sahibi+1 yıl@Sempatikuzun ilişki teklif etti diyor arkadaşım hala muhalefet oluyorsun. Yakınlaşmak ayrı bişey ilişkiye girmek ayrı bişey farklı boyuttalar hala ne diyorsun sen
- +1 yıl
Bence ikiside aynı yani bence öpüşmüş kızla bakire olmayan kız aynı
Cevap sahibi+1 yıl@Sempatikuzun peki daha fazla yazamıycam çünkü konu saptırıyorsun
Hayır istemez.
15 Yorumla
Soran+1 yılOf of
Soran+1 yılAdam olan istemez demekki
Soran+1 yılEvet tesekkur ederim😊
+1 yılİsteyebilir.
13 Yorumla
Soran+1 yılYani bilemedi m
istemez
11 Yorumla
Soran+1 yılBencede istemez
+1 yılİster tabiki
15 Yorumla
Soran+1 yılBilemedim ki
- +1 yıl
Çünkü insan sevdiğine dokunmak ister ama eğerki gerçekten seviyorsa bırakmıcaksa
Soran+1 yılSeni bana baglayan bisey olmali benden ayrilabilirsin dedi
- +1 yıl
Ozaman ayrılmakla iyi yapmışsın çünkü öyle bişey söylenmez
Soran+1 yılTabikide
İstemez
11 Yorumla
Soran+1 yılHaklisin
Gizli Üye(36-45)+1 yılSakın nikahsız yapma
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen nikahsiz olmaz
Cinsellik konusunda 17b cevap paylaştı. İster evlenince
06 Yorumla
Soran+1 yılEvlenince anca olur
Soran+1 yılBitirdim zaten iliskimi
Soran+1 yılOyle olacam zaten cok tesekkur ederim sana
+1 yılErkek istemez alir
04 Yorumla
Soran+1 yılDemek oyle
- +1 yıl
Seviyorsam tutar duvara yapiştiririm one öyle hatundan * istemek çok ezik bir hareket
Soran+1 yılNamusuna goz dikmek de eziklik bence
- +1 yıl
Namuslu olsa sevgili yapmaz anasini babasini bilse erkegin elini tutmaz gec bunlari şimdi
+1 yılistemez
17 Yorumla
Soran+1 yılHaklisin
- +1 yıl
ama oyke canım
Soran+1 yılTabi yorum icin de tesekkurler😊
- +1 yıl
yas kac
Soran+1 yıl18 yaşım
Soran+1 yılSebep
- +1 yıl
konusurdk
Gizli Üye(30-35)+1 yılYalan söylüyor
11 Yorumla
Soran+1 yılBencede öyle
Gizli Üye(36-45)+1 yılistemez.
15 Yorumla
Soran+1 yılHic sevmemis demekki
Cevap sahibi+1 yılseven seni sen olduğun için sever.. ve aklından bu tür şeyler geçmez aşkı sevgiyi verip almakla uğraşır sadece. daha bir sevgili sadece.. birakipta gidebilir.. bunu inan her erkegin aklından geçer bu ama o şeyleri evlenmeden çnce başlatanlar aşk sevgi. falan payı az. seven kıyamaz doğru yolda gider.. bakma burda söylenenlere sen.
Soran+1 yılHaklisin seven kiymaz cok tesekkurler yorumun icinde
Cevap sahibi+1 yılben teşekkür ediyorum. kendi kaderini kendin yaz.. başkalarına yazmasına izin verme.. en değerli hazinen hiç kimseye verme seni hakeden kişi dışında doğru insan ve doğru zaman. Allaha emanet ol.
Soran+1 yılSende allaha emanet ol tekrardan tesekkurler😊
- Cinsellik konusunda 16,7b cevap paylaştı.
+1 yılisterr
01 Yorumla
Soran+1 yılPeki tesekkur ederim
İster
01 Yorumla
Soran+1 yıl😒😒
- Devamını Gör (3)
Devamını Gör(48)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi