Çok iyi giden evlilikte cinselsizlik böyle olursa ne yapmak lazım?

Eşimle gayet uyumluyuz yaşlar genç sevgiliyken nişanlıyken herşeyi isterdi üstüme atlardi arabanın camlarini bugulanmadan birakmazdik çok çok güzeldi hersey bir kere anal denedik pişman olduk günah yüzünden sonradan oral yaptım hep o bana yapmadı bıraksa saatlerce yapardım onun yüzündeki zevki görmek yetiyordu çeyiz gelince dahi beni yatak odasına kapattı öyle azgindi evlendik ben direk yapmak istedim çay falan yaptı gözüme yemek dahi gelmiyordu çünkü bakireydim sonra hamile kaldım azaldı haftada bire düştü ilk zamanlarda 5 6 günde bir oluyordu yine kavga tartışma hep dedim ona kocamsan yapmak zorundasin ben ekstra bişey istemiyorum 2 3 günde bari düzenli ilişki istiyorum ama yok yapinca çok güzel yapıyor zevkten deliriyorum seks esnasında konuşurum istemsiz tutamıyorum iltifata boğuyorum bazen diyorki bı sus artık hatta geveze dedi şimdi mesela 1 hafta doldu yarın adet günüm eğer bu gecede yapmazsak 6 gün daha adetim olmicak gecelik vs hepsini denedim. gozunu bağlamak istiyorum ama yok bana demistiki orman da yapmak istiyorum nisanliyken dedi evlenince dedi söylüyorum geçen yataktayken şuraya bir ağaç getiririm dayanirsin yaparım bu yani onun dışında ilgili iyi eş ama cinsellik çok az ona göre de benncok abazayim azginim ama haftada 1 az geliyor ona diyorum ki mesela gece yaptık bitti sabah kalkıp oyalancaksak bidaha yapalım tek banyoyla çıksın onada yok diyor çok geriyor beni

Çok iyi giden evlilikte cinselsizlik böyle olursa ne yapmak lazım?