+1 yılÖncelikle cinsel doyumsuzluk, özünde erkeklere has bir konudur. Çünkü erkeğin ve kadının cinsel algoritması nicelik ve nitelik olarak birbirlerinden farklı çalışıyor.
Nicel anlamda erkekteki testesteron, kadındaki östrojenden 17 kat daha fazla salgılanıyor. Bu sebeple görsel uyaranlardan bile ziyadesiyle etkilenirken kadınlarda cinsel temas olmadığı sürece görsel etkilenme çok az miktarda oluşuyor. Erkeğin beynindeki seks korteksi kadınlardan daha büyüktür. Yani bu demek oluyor ki yeryüzündeki en doyumsuz kadın bile libido anlamında erkeğin semtine bile yaklaşamaz. Erkek 65 yaşında bile herhangi bir kadından daha istekli oluyor.
Nitel anlamda düşündüğümüzde de erkek doğası poligamiktir, yayılmacıdır, içgüdüsel olarak neslini çok kadın üzerinden devam ettirmek ister. Bunu ilkel içgüdü olarak tanımlayarak, inkâr ederek, yok sayarak, önemsizleştirerek bir yere varamazsınız. Kadın doğası da hipergamiktir, seçicidir. Popülasyon içinde en yüksek değerli alfa erkekle seri ilişkiler yaşamayı arzu eder. Doğacak çocuklarının daha sağlam genler ve maddi imkanlarla büyümesini arzu eder. Kadınlar maddi duygusal cinsel ihtiyaçlarını karşılayacak tek erkeği arar.
Şimdi gelelim asıl konumuza...
DOYUMSUZ SEVGİLİ (ERKEK) EVLENİNCE DURULUR MU?
Hayır. Erkek, elden ayaktan düşmediği sürece cinsel açıdan durulmaz ama evlendiği kadına bağlanabilir. Bu bağlılığı yaratmak da kadının elindedir. Sevgiye, ilgiye, iltifata, arzuya asıl ihtiyacı olan erkektir.
Sabahtan akşama kadar dırdır eden, yemek yapmayan, haftada 6 gün başı ağrıyan, geriye kalan 1 günde de isteksizce seks verdiyse o kadına geçmiş olsun. O erkeği kaybeder.
Çünkü erkeğin doğası halihazırda poligamik, yayılmacı iken karısı tarafından itilip kakılan, ezilip horlanan erkek dışarıda yüzüne gülen, iltifat eden, davet eden en çirkin, en vasat kadına bile düşecektir.
Kadınların birçoğu 20'lerindeyken arzu duydukları sağlam genetiğe sahip alfa erkeklerle partiler. 30'lu yaşlardan itibaren gerek cinsel pazar değeri düştüğü için, gerekse güven ve maddi sağlayıcılık odaklı bir ilişki aradığı için cinsel anlamda çok da arzu duymadığı beta erkeklerle evlenir. Bir süre çift taraflı cinsel sorunlar sebebiyle ilişki eşlerden birinin ihaneti sonucu ayrılıkla biter
Kısacası; EVLİKİKTE ERKEK DURULMAZ AMA TEK EŞLİ BİR BİREY HÂLİNE GELEBİLİR.
16 Yorumla- +1 yıl
Şunu ilave etmeyi unuttum özür dilerim.
Cambridge Üniversitesi tarafından yapılan araştırmalara göre kadınlar, günde 2 kez seks hayali kuruyorken, erkekler 50 saniyede bir seks hayal ediyor. - +1 yıl
- +1 yıl
Yanlış tespit. Erkeğin hayatla bağını kuran en temel motivasyon cinsellik.
- +1 yıl
Motivasyon değil bu , sen nasıl 50sn de bir hayal ederken başka işte verimli olabiliyorsun sayın erkek anlatsana
Neyse ya öf kimseyle uzatmayacam diyom tutamiyorum dilimi 🤐 - +1 yıl
Sen de haklısın tabi.
- +1 yıl
🙏
En İyi Cevaplar
Sekste doyumsuz olan bir kişi ve ilgi bağımlığı bir kişi evlenince durulmaz. İlgi onda yakınlığı arttırır, yakınlık oyunları, oyunlar seksi getirir. Sekste doyumsuz ise her an orgazm olmak isteyecektir, birçok fanteziden zevk alacaktır, monotonluğu ve sekssiz kalmayı asla sevmez. Doyumsuz ise gün içinde kendi kendine de orgazm olacaktır, fizyolojisi böyle çalışır, orgazmı çok yaşar ama tam tadını alamayabilir, ben öyle gördüm bu kişilerde ama bence ilişki yaşamak kendileriyle muhteşem zevkli, çok enerjik ve inanılmaz orgazm dolular.
10 Yorumla
Doyumsuzluk genellikle bir ilişkinin temel dinamiklerinden biridir ve evlilik sonrasında da devam edebilir. Ancak, açık iletişim, anlayış, ve ortak çaba ile çözülebilen bir konu olabilir. Sorunlarınızı paylaşmak, birbirinizi anlamaya çalışmak ve birlikte çözümler bulmak önemlidir. Evlilik terapisi gibi profesyonel yardım da düşünülebilir. Her ilişki benzersizdir, bu nedenle sorunlarınızı çözmek için sizin ve partnerinizin ihtiyaçlarına uygun bir yaklaşım geliştirmek önemlidir.
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
46Cevap
+1 yılBence daha da açılır diye düşünüyorum
10 Yorumla
+1 yılDurulmasın evlenince daha çok doyumsuz olsun hatta
40 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 681 cevap paylaştı.
+1 yılSanmıyorum. Ateş 🔥 ile barut yanyana gelince kontrollemek biraz zor olur. Hele de tutkulu bir insansa.
20 Yorumla O hiç belli olmuyor kişiden kişiye değişebiliyor. Cinsellik yenilikleri sever o yüzden rutin standartlar bunları baltalayabiliyor.
10 Yorumlaevlilikten 1 sene sonra biraz yavaşlaya bilir ya da çocuk olduktan sonra ama dikkat et başkasına ilgisi artmasın
10 Yorumla
+1 yılDurulmasın bi zahmet... Ama bu doyumsuzluk ona buna meyline sebep oluyorsa da bi operasyon lazım tabii
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Durulur tabii ki ama evlendiği kadına bağlı. Durduracak kadın olduktan sonra pencereden dışarı bile bakmaz.
10 Yorumla
+1 yılEvlendikten sonra eşler arasında nedense cinsel isteksizlik ve soğuma sorunları yaşanıyor yani sevgililikteki gibi heyecanı kalmıyor.
10 YorumlaBazı insanların hormonları özellikle cinsellik konusunda çok baskın oluyor. Ancak belli bir yaştan sonra durulabilirlerse durulurlar.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Doyuma ulaşmadan düzene girebilir.
Doyuma ulaşılması bence kötü.20 Yorumla
+1 yılErkeklere evlenmeden verirsen evlenince doymuş hissediyormus pasalar
20 Yorumla
+1 yılSüreklilik ve istikrar durulmasını sağlar insanın.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKontrol etmek zorda olsa büyük kaptanlar büyük fırtınaları yönetir durulmam tam tersi sevdiğime sonsuz odaklanırdım sevgi kısıtlanmaz. Sevdiğine doyulmaz doymam.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Yok asla durulmaz hele evlendiğinde öyle ise azgınlık baki ve mutlu olur.
10 Yorumla
+1 yılDoyumsuz olsun ne olacak ya zaten 3,4 çoxuk istiyorum 3,4 çocuktan sonra soğur 😂
10 YorumlaBence evlilik öncesi neyse odur… ama tabi bazı yaşlarda ve dönemlerde libido düşebilir
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 740 cevap paylaştı.
+1 yılevlilik hayatı gelince o kadarda doyumsuz olamıyorsun 50 tane konu kucagındayken
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıldurulmaz. durulmasında. her istediğini yaptırtırsın doyumsuz olursa 🙊🙊🙊🙊
41 Yorumla- +1 yıl
Yorumundan seninde doyumsuz birini istedigin belli oluyor 🙊🙊
- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılDüzelmez Kalbi olanı sevin seyiyle hareket edeni degil
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılDurulmasına gerek yok ki😬.
20 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılDurulup durulmayacağını bilmem ancak zamanla seks sıklığı düşer. Sevgili olduğun zaman ki gibi olmuyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılDurulur.. En güzel yemeği bile hergün yersen bir yerden sonra istek azalır.
10 Yorumla
+1 yılZamanla durulabilir ama iradesi konusunda zayıf ise başkalarına da kaçabilir. 😅
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl@doludoludolu senin sorularını çalıp duruyor uyardım işine gelmeyince engelledi😂
00 Yorumla
+1 yılHayır aynen devam eder
30 YorumlaAynı kalır bence inanmıyorum durulacağına
30 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılDurulur ama sevgili evlenmez
12 Yorumla- +1 yıl
Kim evlenir 😅
- +1 yıl
Bahtsız biri. d
+1 yılEvet, durulur...
10 YorumlaEvlenince iyice kudurur
10 Yorumla
+1 yılDurulmaması lazım kabul edemem öyle şeyi 😃
10 Yorumla
+1 yılDurulur mu bilmemde bir rutine oturur bence
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı. Durlur neden durulmasın
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yıl7 sinde neyse 70. dede odur bence durulmaz
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Durulur yalnız seni yorar
10 Yorumla
+1 yılBastan zorluyorsa tercih etme.. neden değissin ki?
10 Yorumla
+1 yılEvet hersey once güven
11 Yorumla- +1 yıl
Lazim
kişiye bağlı bu. aranızdkai etkilieşimede
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 574 cevap paylaştı.
+1 yılDurması için sebep yok.
10 Yorumla İsler rutine dönüşürse, belki
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılEvlilikte daha çok ister kimi de durulur.
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılEvet yemeklerine şap koyarsin
20 Yorumla
+1 yılHayır durulmamasi lazım.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılHamile kalırsa evet
00 Yorumla
+1 yılBilmiyorum, henüz evlenmedim..
00 Yorumla
+1 yılbiraz öyle oluyor
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Doyurursan düzelir
10 Yorumla
+1 yılTavan yapar öyle bişey düşünüyorsan hiç bekleme
10 YorumlaDaha da kudurur☺️
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı.
+1 yılDurulmasın lütfen
10 Yorumla
+1 yılBence durulmaz
10 Yorumla
+1 yılDurulur evet rnjf
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 508 cevap paylaştı.
+1 yılDurulmaz. Kesin bilgi 😅
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 380 cevap paylaştı. Onu biz bilemeyiz
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 553 cevap paylaştı.
+1 yılSanmam
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNeden düzelsin ki
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılDoymaz
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılZor.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı. Durulmaz devam
10 YorumlaDurulur
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılyok duzelmez
10 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar