Evlilikte cinsellik problemliyse ne yapmalı?

Biraz içimi dökmek istiyorum. 3 yıllık evliyim. Eşimle aynı işi yapıyoruz. Sadece projeler farklı. Kendisi merhametli biri hiç bana iş buyurmaz, o yemek yaparsa ben mutfağı toplarım, ben toz alsam o süpürür siler. Ama cinsellikte hiç mutlu değilim. Dile getirmedim ama 63 len bu yüzden 87 oldum. Çünkü zayıf da olsam istediğim kadar kışkırtıcı giyinsem, ellesem, pozisyon, doğal takviyeler denesem de ben hatırlatmasam 7-10 gün olmadığı oldu. Karşıma alıp konuştum. Utanacak bir kadın da değilim. Mutlu olmadığımı, helalim olduğunu ve benim bir kusurum kendisinin bir mutsuzluğu hastalığı yoksa böyle olmaması gerektiğini belirttim. Şükürsüz bir insan değilim. Allah başımdan eksik etmesin diye hergün dua ederim. Ama güzel insanlar ben artık sığamıyorum eve. İnanın istese ayağını bile yıkarım, kalkamasa duş aldırırım. Ama şükür eli ayağı tutuyor ve telefonla oynayabiliyor, canı isteyince geç saatte yemek yapabiliyor. Ama bir sebebi yokken cinselliğe zaman yaratmıyor
Aklıma gelen tüm çareleri denedim, diyanetin fetva hattını bile aradım. Tesettürlü bir insan değilim ama müslümansam iki tarafı da yormamak gerek diyerek çözüm arayışındayım. Henüz çocuğumuz yok ve beni asıl endişelendiren de bu. Hani kimisi çocuktan sonra anne kadın kimliğini oturtamaz diyorum o da yok. Yüzüne söyleyince kendimi eksik hissediyorum diyor. Ama fiilen bir çözüme de ulaşmaya çalışmıyor. Ne yapacağımı şaşırmış bir vaziyetteyim. Gözümde yaş, kalbimde hüzünden mutluluğu hakkıyla yaşamaya yer kalmadı. Normal günde bile birden aklıma geliyor bu durgunlaşıyorum bazen gözlerim doluyor.