+1 yılApartmanda yaşayıp da cinsellik yaşa göre rahat ediyorum diyenin Ar damarında çatlak vardır Zira en küçük bir ses yan daireye geçiyor Bunu bile bile rahatça bağırıp çığlık atan insanın edebinde sorun var demektir
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Evet. Çünkü temiz ve bakımlıyım. Oral’ı da çok severek yapıyorum. Yeter ki aramızda ruh ve ten uyumu olsun, cinsel ilişkiui o da severek istesin, cinselliği şehvetle seve seve rahatça yaşayabilirim. 😎
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
33Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılEski gençlik yıllarımda olsaydı bu soruya evet derdim çünkü çok çekingen davranışlarım vardı tecrübesizdim ama belli bir yaşa gelince bu düşünce tarzı değişiyor şu an daha rahat ve ne istediğini bilen bir kadınım
46 Yorumla- +1 yıl
Peki ne önerirsiniz?
- +1 yıl
@cvcvnfjfkfk hiç kendini kasma kendinle barışık ol ve anı yaşa isteklerini dile getirmekten hiç utanma çünkü bu erkek için ne kadar doğal bir ihtiyacsa kadın içinde öyledir cinsellik ayiplanacak ya da yargılanicak bir kavram değil çünkü sen bunları yapmazsan cekimser durursan bir başkası yapar elindeki değeri kaybedersin
- +1 yıl
Anladım, teşekkür ederim cevabınız için.
- +1 yıl
@cvcvnfjfkfk rica ederim gülüm ne demek 🙋🌹❤️
- +1 yıl
Pekii bir şey daha sorabilir miyimm, yüz ifadelerimizden utanıyorsak ne yapmalıyız? Daha önce hiç ilişkim olmadı ama olursa aklımda canlandırırken bile utanıyorum. Off çok saçma bir soru sordum!
- +1 yıl
@cvcvnfjfkfk partnerin anlayışlı biriyse rahatlatır seni merak etme
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen hayatım boyunca cinsellik yaşamadım doğrusu. Yapı gereği olarak utangaç bir insanımdır fakat o işi yaparken de her daim öyle kalacak halim yoktur diye düşünüyorum. Karşımdaki bana o güveni o sevgiyi veriyorsa açılırım. Açıldıkçada rahat olurum ☺️
520 Yorumla- +1 yıl
Kac yasindasin ki? Ve ne kadar daha yasamamayi dusunuyorsun
Cevap sahibi+1 yıl34 yaşındayım, böyle yaşamaya devam edeceksem çok yaşamak istemem doğrusu 😂
- +1 yıl
Nasil yasamaya devam edeceksen
- +1 yıl
İstemem derken, cinselligi yasamak istemiyorsun dogrumu anlamisim
Cevap sahibi+1 yılHayır efendim doğru anlamamışsın ben istekli bakireyim açıklayıcı oldu mu 😂 fakat evlenmeden o işide bile bile yapamam çünkü Allah korkusu var bende
- +1 yıl
Sanirim cokta istekli birisin 🙊 peki ne kadar daha bu sekilde kalabileceksin
Cevap sahibi+1 yılEvet istekliyim çok… ah bir bilsem 😖 sen 42 yaşında mısın gerçekten, sanırım sen ya evlisin ya evlenip boşandın? Doğru mudur? Yani bazı şeyleri doya doya yaşamışsındır bu yaşa kadar değil mi? 😅
- +1 yıl
Bu sorulari normal msjla sormani isterdim cunku burada hersey acik acik anlatilmiyor, eve t 42 yasindayim evlenmedim hic, ama herseyi dolu dolu yasadim
- +1 yıl
Bu arada yasadigim onca sey olmasina ragmen hala yasacagim onca sey oldugunuda dusunuyorum cunku bende belki de en az senin kadar istekli ve doyumsuzum
Cevap sahibi+1 yılAnlıyorum seni 😊 neyse Allahtan ümit kesilmez değil mi? Vardır Allahın bir bildiği. İnşallah artık gönlümüze göre birini karşımıza çıkartır diye umut ediyorum bu yeni yılda 🤗
- +1 yıl
Cikmasini beklemek yerine neden aramiyorsunda ayni zamanda 😊😊
- +1 yıl
Senin ilk cinselligi yasayacagin ani merak etmiyor degilim acikcasi 🙊🙊
- +1 yıl
Evlenmeyi düşünüyor musun peki gizli?
- +1 yıl
Gizli hanım sen yurtdışında yaşıyordun dimi?
- +1 yıl
@pıhhml yurtdışında yaşıyor diye tahmin ediyorum. hislerim kuvvetli
- +1 yıl
@pıhhml Bakire olması şaşırttı beni. Bu yaş aralığında böyle birine keşke denk gelebilsem : )
- Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılNe istediğini bilir ve kendinden emin olursan rahat olabilirsin tabiki.
14 Yorumla- +1 yıl
👍👍👍
- +1 yıl
Şimdi gördüm cevabını. Aynı düşüncedeymişiz 🙂
- +1 yıl
Aklın yolu birdir derler
- +1 yıl
@r_engarenkyollar aynen öyle 😊👍
Gizli Üye(36-45)+1 yılYeterince rahatım ve rahat olabiliyorum. Sorun yok.
51 Yorumla- +1 yıl
😁😁
+1 yılKarşımda ki sevgilim olacağı için aşırı rahatım evet. Yatakta utanan erkek/kadindan olmaz.
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılKonu komşu duymasın diye çığlık atamıyorum zevk sesleri çıkaramıyorum örneğin. var mı aranızda aynı sorunu yaşayan?
22 Yorumla- +1 yıl
Ses çıkarttırmak hoş bence
Gizli Üye(25-29)+1 yılRahat olmam için yatak odası gibi geniş ve kapalı yerlerde olmam gerekiyor, araba, orman, halka açık yerlerde rahat değilim
21 Yorumla
+1 yılRahat etmediğin biriyle neden cinsellik yaşayasın ki zaten
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 563 cevap paylaştı.
+1 yılSevdigim ve hayalini kurdugum bir kadin var onunlayken eminim cok rahat ve huzurlu olucam.
00 Yorumla Elbette rahahatım, cinsel hayat yemek su gibi bir ihtiyaç ayrıca çok haz dolu.
00 Yorumla
+1 yılÖnemli tabi, başbaşa kalıp her anlamda rahat olduğumuz yerden iyisi var mı?
00 YorumlaYaşamadığım için bilemiyorum. Ama utangaçımdır nasibim de utangaç olur inşallah.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Önemli. Kasmadan, acaba diye düşünmeden yaşanmalı seks.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 944 cevap paylaştı.
+1 yılEvet rahatım, sende ilk başda çekine bilirsin ama sonra kendini kasmayıp akışına bırakırsan çabuk alışırsın
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 549 cevap paylaştı.
+1 yılCinsellik yaşayacak partneri bulduk da rahat olması kaldı
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılıkımızde cok cekıngendık evlenene kadar temas bıle etmedık sarılmak dısında
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılözellikle sevişmek konusunda çok rahatım rahat davranırım
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Rahat olmazsam yapmam zaten
00 YorumlaOfsayta düşmemeye gayret ediyorum
10 Yorumla
+1 yılHepiniz şimdi cinsel hayatınız var mı vay
11 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 409 cevap paylaştı.
+1 yılİnsan rahat etmek ister
00 Yorumla Yaşıyanlara sormak lazım
00 Yorumla
+1 yılBilemiyorum yasamadigim için 😬
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. konfor tabiiki önemli bence odaklanmak vs..
00 Yorumla
+1 yılNerede ve kiminle yapıldığına göre
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Kiminle ve nerede yaşadığıma bağlı.
00 YorumlaAşırı rahatım hem de.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 521 cevap paylaştı. Hiç cinsellik yaşamadım daha deneyimim olmadı
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNe desem olmayacak
11 Yorumla- +1 yıl
Neden olmayacak
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvet çünkü neden olunmasın
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Ösym sorusu mu bu strese girelim
00 Yorumla
+1 yılRahatım
20 Yorumla
+1 yılRahatlık önemli evet
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılEvet ben çok rahat olurum
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Onemli
20 YorumlaÇok rahatım
10 YorumlaEvet sen
10 YorumlaKarşımdakina bağlı
00 Yorumla
+1 yılEevt
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılEvet
00 Yorumla
+1 yılEvet olurum
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılözgürlük onemli
00 Yorumla
+1 yılbilmem hic yasamadim
00 YorumlaEn önemlisi bu zaten rahat olmak gerek
00 Yorumla
+1 yılAşırı rahatım
00 YorumlaEvet önemli ama olmazsa olmazimda değil
00 YorumlaEvet
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılÇok önemli
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDaha yasayamadim sen