Cinsel Yaşam Cinsel hayatınızda istediğiniz kadar rahat mısınız? Pembikklihatun Takip Et Xper 7 Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 19 Kendiniz misiniz yoksa kendinizi sınırlandırıyo musunuzz Cinsel hayatınızda istediğiniz kadar rahat mısınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 10 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı. cinsen hayatım yok 0 0 Yorumla
Maturemale Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Kendimi aşıyorum okadar rahatım yönetir hükmederim😋 1 2 Yorumla Pembikklihatun 1 yıl Süperr Yorumla Maturemale 1 yıl Hatta süper ötesi🥳 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl sınırlandırmıyorum aksine limitsiz şeyler yaşamak istiyorum ama karşıma hep sırınları olan kısıtlayıcı kadınlar çıktı. yok onu yapma yok buraya elleme yok şuramı yalama vs vs vs 1 0 Yorumla
Banker_Bilo Takip Et Master Yaş: 51 , eic 100% 1 ay Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı. Son derece rahatım, her şeyi birbirimize sınır koymadan konuşabildiğim harika bir sevgilim var... Üçlü, dörtlü seks yapmak dahil. 1 0 Yorumla
EskişehirliBurak Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Kesinlikle rahatım ve kendimi asla kasmam ve gayet doğal özgür ve içimden geldiği gibi hareket ederim 0 0 Yorumla
Oluştur Takip Et Master Yaş: 30 , eic 74% 1 yıl 2-3 seksi kız arkadaşını alıp bana gel yarım saate, detayları konuşuruz 0 1 Yorumla Pembikklihatun 1 yıl Tabii efendim Yorumla
Yamaal Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 818 cevap paylaştı. Cinsellik hayatım yok 3 4 Yorumla Pembikklihatun 1 yıl Üzdün minik kuşum Yorumla Yamaal 1 yıl 😅😂😂 bir tek o mu hiç bir şeyim yok evlenınce olur o 😄😂 Yorumla sebelepmebelep 1 yıl bende üzüldüm. geç kalmamak gerek.. Yorumla Yamaal 1 yıl @sebelepmebelep evlenınce olur geç olsun yanlış kararlar olmasın Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Evet o rahatlıkla partneri heyecandan ucururuz 0 0 Yorumla
snnbeslq Takip Et Master Yaş: 35 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. ben bambaşka bir adama dönüşüyorum cinsel hayatımda 0 0 Yorumla
comodus Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 57% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 386 cevap paylaştı. Doğrusu çoğumuz rahatız desekte değiliz 1 2 Yorumla Pembikklihatun 1 yıl Katılıyorum Yorumla comodus 1 yıl Bizim ülkemizde böyle ne yazık ki Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Biz anca elimizi dehleriz 1 2 Yorumla Pembikklihatun 1 yıl hshhshsw Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Birisi hayrına milli etse beni keşke Yorumla
Naberks Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 98% 1 yıl Kendim gibi olamayacağım biriyle cinsellik yaşamam 1 0 Yorumla
İST34MLT44 Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Gayet çok rahatım istediğimi yapıyorum 1 0 Yorumla
TipSizAdam06 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı. Evet rahat olmayacak bi durum yokki 1 0 Yorumla
__Terkedilmiş__ Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 56% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 882 cevap paylaştı. Yokki 1 2 Yorumla Pembikklihatun 1 yıl Karikatür olan jahaha Yorumla __Terkedilmiş__ 1 yıl Evet şaka gibi hayat zaten Yorumla
emreistanbulll Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 50% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 883 cevap paylaştı. herşeye açığım ama kafama göre kadın bulamıyorum 0 0 Yorumla
deli_manyak37377 Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 102% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 642 cevap paylaştı. Sınırları hiç sevmiyorum 0 0 Yorumla
İndeepth Takip Et Master Yaş: 48 , eic 67% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Ortama ve kişiye göre değişir. 0 0 Yorumla
Onurrr42 Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Rahat gibi bu arada cinsel hayatım yok 0 0 Yorumla
sebelepmebelep Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 555 cevap paylaştı. neredeyse kendimim 1 0 Yorumla
COLDHERO Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 775 cevap paylaştı. Sınır filan sevmem 1 0 Yorumla
Gülümse001 Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 306 cevap paylaştı. Rahatım 1 0 Yorumla
Borsa_Kaplanıı Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 96% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı. yok ki 0 0 Yorumla
Kürekçi47 Takip Et Guru Yaş: 50 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Hayır değilim 0 0 Yorumla
Kupid Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Rahatım evet 0 0 Yorumla
GölgedenGünceler Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 540 cevap paylaştı. Partnerime bağlı. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
33Cevap
cinsen hayatım yok
Kendimi aşıyorum okadar rahatım yönetir hükmederim😋
Süperr
Hatta süper ötesi🥳
sınırlandırmıyorum aksine limitsiz şeyler yaşamak istiyorum ama karşıma hep sırınları olan kısıtlayıcı kadınlar çıktı. yok onu yapma yok buraya elleme yok şuramı yalama vs vs vs
Son derece rahatım, her şeyi birbirimize sınır koymadan konuşabildiğim harika bir sevgilim var... Üçlü, dörtlü seks yapmak dahil.
Kesinlikle rahatım ve kendimi asla kasmam ve gayet doğal özgür ve içimden geldiği gibi hareket ederim
2-3 seksi kız arkadaşını alıp bana gel yarım saate, detayları konuşuruz
Tabii efendim
Cinsellik hayatım yok
Üzdün minik kuşum
😅😂😂 bir tek o mu hiç bir şeyim yok evlenınce olur o 😄😂
bende üzüldüm. geç kalmamak gerek..
@sebelepmebelep evlenınce olur geç olsun yanlış kararlar olmasın
Evet o rahatlıkla partneri heyecandan ucururuz
ben bambaşka bir adama dönüşüyorum cinsel hayatımda
Doğrusu çoğumuz rahatız desekte değiliz
Katılıyorum
Bizim ülkemizde böyle ne yazık ki