Cinsel Yaşam Cinsellik yaşamadan rahatlayabilen var mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Kendimi iyi hissetmiyorum ya acilen evlenmem lazım.. Cinsellik yaşamadan rahatlayabilen var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Düşünürbiri Takip Et Master Yaş: 27 , eic 70% +1 yıl cinsellik yaşamadan bir yere kadar rahatlarsın. 0 0 Yorumla
sedomania Takip Et Master Yaş: 26 , eic 55% +1 yıl birbirmizin ilki olsak ya bende dayanamıyorum artık ;) 0 0 Yorumla
HeadSh0t Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. mastürbasyon yaparak rahatlıyorum başka yolu yok bunun 😊 0 0 Yorumla
KTİPİYOZ Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Mastürbasyon, cinselliksiz rahatlama yöntemidir boşuna mı var la 0 0 Yorumla
Hatırlasevgilim55 Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı. İstek sorunu mu var mastürbasyon yapmak yeterli gelmiyor mu 0 0 Yorumla
Priwyett Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl Evet rahatyan vardır sürekli rahatlamak için her seferinde cinsel ilişki yaşanmazki tamam 2 haftada bir ayda bir cinsellik yaşarsın ama her rahatlamada yaşanmaz cinsellik olmadan rahatlamak için bir çok yöntem var yani 0 0 Yorumla
fantastiklady Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl İlk defa bugün yaşadım 1 7 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl ne yaşadın Yorumla fantastiklady +1 yıl Cinsellik Yorumla Soran +1 yıl Nasıldı peki şimdi ne hissediyorsun Yorumla fantastiklady +1 yıl Güzeldi ama bilmiyorum Yorumla Soran +1 yıl Yaş farkı varmıydı Yorumla fantastiklady +1 yıl 6 yaş vardı Yorumla Soran +1 yıl Biri var ama 16vyas var arada sugar daddy gibi olacak adeta Yorumla
Cefternal Takip Et Master Yaş: 35 , eic 76% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. Ya evlendiğinde evdeki hesap çarşıya uymazsa 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Onu da düşündüm mastürbasyon yapmak istemiyorum video izlemek istemiyorum ama çok kötü oldum ha Yorumla Cefternal +1 yıl Çünkü aynı senin gibi düşünen çok yakın bi arkadaşım evlendi bil bakalım ne oldu Yorumla Soran +1 yıl Ne olduu Yorumla Cefternal +1 yıl Adam patates çıktı. Ama tabi bir sürü olay oldu Yorumla Soran +1 yıl Ya ben hiç böyle değildim yeni oldu bu çok isteklendim ergenler gibi ya Yorumla
alicelosangeles Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl mastürbasyon var ama rahatlatmaz o da 1 0 Yorumla
bidenemeli Takip Et Guru Yaş: 36 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Mastürbasyon yapmıyor musun? 0 0 Yorumla
Cekicicılgın06 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 94% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,8b cevap paylaştı. Yokkk 0 0 Yorumla
Asil-Bey Takip Et Master Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Evlen sen de 0 0 Yorumla
Marlboro-Rəd Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 90% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 502 cevap paylaştı. Yokkk 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Evlenelim hazırım 0 22 Yorumla Soran +1 yıl Hazırmısın 😅 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Dügün salonundan yazıyorum hadi bekletme Yorumla Soran +1 yıl 😅😅 yetiştim yetiştim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yalnız düğünden sonra geceden öglene kadar uytmucam seni ona göre 😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Öğlen seni durduran ne olur sjsjs Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Non stop 7/24 diyosan feda olsun tamam sana 24 saat sonra kopmaz insallah 😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Sjsjsj ya hayır Bi dizi var ya ondan alıntı yapmıştım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Offff yaaa 😂😂🤦♂️🤦♂️ Yorumla Soran +1 yıl Üzülme üzülme sjsjdj Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Üzme beni nalannnn bi ömür nasıl gecincez yoksa 😂 Yorumla Soran +1 yıl Sen düşünürsün iştee 😅 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ah yavrum benim sevdiginin cebinde para eksilmesin diyen nadir hatunlardansın😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Hadi canim 😅😅 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yahhh bişeyi cok istesen bile ekonomik alıp sevdigine cok yüklenmiyon bu huyundan ötürü evlenyom işte senle 😂 Yorumla Soran +1 yıl Ekonomik boy hatun 😅😅 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tektaşı takıcam parmagına 😂 Yorumla Soran +1 yıl 3 olsun 😅😅 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hani ekonomiktin😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Neyse ya taş olmasın 😅 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İşte hatun yaaa yürü aşkım gidiyoz 😂 Yorumla Soran +1 yıl Nereye beyim 😅😅 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evlendik bitti gitti evimize gidiyoz 😂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
cinsellik yaşamadan bir yere kadar rahatlarsın.
birbirmizin ilki olsak ya bende dayanamıyorum artık ;)
mastürbasyon yaparak rahatlıyorum başka yolu yok bunun 😊
Mastürbasyon, cinselliksiz rahatlama yöntemidir boşuna mı var la
İstek sorunu mu var mastürbasyon yapmak yeterli gelmiyor mu
Evet rahatyan vardır sürekli rahatlamak için her seferinde cinsel ilişki yaşanmazki tamam 2 haftada bir ayda bir cinsellik yaşarsın ama her rahatlamada yaşanmaz cinsellik olmadan rahatlamak için bir çok yöntem var yani
İlk defa bugün yaşadım
Nasıl ne yaşadın
Cinsellik
Nasıldı peki şimdi ne hissediyorsun
Güzeldi ama bilmiyorum
Yaş farkı varmıydı
6 yaş vardı
Biri var ama 16vyas var arada sugar daddy gibi olacak adeta
Ya evlendiğinde evdeki hesap çarşıya uymazsa
Onu da düşündüm mastürbasyon yapmak istemiyorum video izlemek istemiyorum ama çok kötü oldum ha
Çünkü aynı senin gibi düşünen çok yakın bi arkadaşım evlendi bil bakalım ne oldu
Ne olduu
Adam patates çıktı. Ama tabi bir sürü olay oldu
Ya ben hiç böyle değildim yeni oldu bu çok isteklendim ergenler gibi ya
mastürbasyon var ama rahatlatmaz o da
mastürbasyon biraz rahatlatıyor, sexting filan
Mastürbasyon yapmıyor musun?
Sexting yap
Bul koca o zamn
Yokkk
Evlen sen de
Sana Bir Koca lazım
Yokkk
Evlenelim hazırım
Hazırmısın 😅
Dügün salonundan yazıyorum hadi bekletme
😅😅 yetiştim yetiştim
Yalnız düğünden sonra geceden öglene kadar uytmucam seni ona göre 😂😂
Öğlen seni durduran ne olur sjsjs
Non stop 7/24 diyosan feda olsun tamam sana 24 saat sonra kopmaz insallah 😂😂
Sjsjsj ya hayır Bi dizi var ya ondan alıntı yapmıştım
Offff yaaa 😂😂🤦♂️🤦♂️
Üzülme üzülme sjsjdj
Üzme beni nalannnn bi ömür nasıl gecincez yoksa 😂
Sen düşünürsün iştee 😅
Ah yavrum benim sevdiginin cebinde para eksilmesin diyen nadir hatunlardansın😂😂
Hadi canim 😅😅
Yahhh bişeyi cok istesen bile ekonomik alıp sevdigine cok yüklenmiyon bu huyundan ötürü evlenyom işte senle 😂
Ekonomik boy hatun 😅😅
Tektaşı takıcam parmagına 😂
3 olsun 😅😅
Hani ekonomiktin😂😂
Neyse ya taş olmasın 😅
İşte hatun yaaa yürü aşkım gidiyoz 😂
Nereye beyim 😅😅
Evlendik bitti gitti evimize gidiyoz 😂
Manuel takılan çok
bu konuda iyiyim eğer istersen rahatlatabilirim
aynen
Bende