Cinsel Yaşam Cinsellik yaşamaya çok alıştım nasıl uzaklaşabilirim? Doğubey3 Takip Et Xper 4 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Soru yukarda çok alıştım kendimi nasıl durdurabilirim Cinsellik yaşamaya çok alıştım nasıl uzaklaşabilirim? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Niye uzaklaşmak istiyorsun 1 23 Yorumla Doğubey3 +1 yıl Bilmiyorum bazen yanlış gibi geliyor en ufak şeyde bile tetikleniyorum anne babam yüzünden bile bazen ilişki istiyorumSevgilim yokken escye bile gidiyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Doğru insanı bekleyip evlenmek en doğrusu sanırım Yorumla Doğubey3 +1 yıl Bence de yoksa gidişat iyi değil yani her yapışımda bir dahakini daha çok arzuluyorum heralde yaşla ve enerjiyle de alakası var doyumsuzluk gibi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Aynı şeyi yaşıyoruz ben de 23 yaşındayım ve nefsimle çok zorlanıyorum hiç yaşamadım ama çok istiyorum … Yorumla Doğubey3 +1 yıl Haklısın şu an başlasam çok fena olursunPeki azgınlığın belli oluyormu acaba ya da tetikleyen şeyler var mı Yorumla Doğubey3 +1 yıl Seninki de zor ben evde bile belli ediyorum istemeden tabi sen nasıl idare ediyorsun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Geçmişte yaşadığım sevişmelerim tetikliyor o anki zevkim… Yorumla Doğubey3 +1 yıl Öff çok fena olursun aklına geldikçe aman yan yana gelmeyelim 😂😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Meşguliyetimi çok tutmaya çalışıyorum aklıma gelmemesi için Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Aman 😂 Yorumla Doğubey3 +1 yıl En doğrusu sen neden aklına gelmesin istiyorsun ben şu an bile çok kötüyüm mesela Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çünkü her an kendimi tanımadığım birinin kollarında bulabilirim. Ve duygusal bağ olmadan yakınlaşmayı doğru bulmuyorum Yorumla Doğubey3 +1 yıl şu an beni fena yaptın bu kadar istekli kızı bulmak zor seni beni uçurursun acayip bir şey olur Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 😂😂muhtemelen Yorumla Doğubey3 +1 yıl Kocana Allah yardım etsin tabi inşallah benim gibi oda istekli olur seni her zaman doyurur pasif biri olursa çok sıkıntı seni çok merak ediyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kocam sen ol başka çaresi yok nsjqnqnns Yorumla Doğubey3 +1 yıl Öyle sen bana ben sana gündüzler olmasın 🤤🤤🤤🤤😂 Yorumla Doğubey3 +1 yıl Hemen evlenelim ne dersin sende zorlanma ama ev müstakil olmalı yoksa komşular uyuyamaz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 🤣🤣🤣🤣 Yorumla Doğubey3 +1 yıl Benim boy uzun ama 191 ona göre Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Benim 1.58😀 Yorumla Doğubey3 +1 yıl Eğer şu an yanımda olsan altımda kaybolursun minyon kıza hastayım hele senin gibisi neler yaparım sana üffff Yorumla Doğubey3 +1 yıl Benle evlensen hakkaten senin şansın olur bu Yorumla
Uzaylİnsan Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 650 cevap paylaştı. Zor bu zaman gerektirir her gün yapmamaya çalış 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Niye uzaklaşmak istiyorsun
Bilmiyorum bazen yanlış gibi geliyor en ufak şeyde bile tetikleniyorum anne babam yüzünden bile bazen ilişki istiyorum
Sevgilim yokken escye bile gidiyorum
Doğru insanı bekleyip evlenmek en doğrusu sanırım
Bence de yoksa gidişat iyi değil yani her yapışımda bir dahakini daha çok arzuluyorum heralde yaşla ve enerjiyle de alakası var doyumsuzluk gibi
Aynı şeyi yaşıyoruz ben de 23 yaşındayım ve nefsimle çok zorlanıyorum hiç yaşamadım ama çok istiyorum …
Haklısın şu an başlasam çok fena olursun
Peki azgınlığın belli oluyormu acaba ya da tetikleyen şeyler var mı
Seninki de zor ben evde bile belli ediyorum istemeden tabi sen nasıl idare ediyorsun
Geçmişte yaşadığım sevişmelerim tetikliyor o anki zevkim…
Öff çok fena olursun aklına geldikçe aman yan yana gelmeyelim 😂😂
Meşguliyetimi çok tutmaya çalışıyorum aklıma gelmemesi için
Aman 😂
En doğrusu sen neden aklına gelmesin istiyorsun ben şu an bile çok kötüyüm mesela
Çünkü her an kendimi tanımadığım birinin kollarında bulabilirim. Ve duygusal bağ olmadan yakınlaşmayı doğru bulmuyorum
şu an beni fena yaptın bu kadar istekli kızı bulmak zor seni beni uçurursun acayip bir şey olur
😂😂muhtemelen
Kocana Allah yardım etsin tabi inşallah benim gibi oda istekli olur seni her zaman doyurur pasif biri olursa çok sıkıntı seni çok merak ediyorum
Kocam sen ol başka çaresi yok nsjqnqnns
Öyle sen bana ben sana gündüzler olmasın 🤤🤤🤤🤤😂
Hemen evlenelim ne dersin sende zorlanma ama ev müstakil olmalı yoksa komşular uyuyamaz
🤣🤣🤣🤣
Benim boy uzun ama 191 ona göre
Benim 1.58😀
Eğer şu an yanımda olsan altımda kaybolursun minyon kıza hastayım hele senin gibisi neler yaparım sana üffff
Benle evlensen hakkaten senin şansın olur bu
Zor bu zaman gerektirir her gün yapmamaya çalış
Sakin ol kral , iyi değil fazlası😊
Uzaklasma boş ver