Cinsel Yaşam Evlilikte eşler birbirlerine cinsel içerikli mesajlar atmalı mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 İşteyken ozlenilebilir 🤔🙄 Evlilikte eşler birbirlerine cinsel içerikli mesajlar atmalı mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Heyecan isteniyorsa, atılmalı. Akşama parti var babında hdjs 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı. Ben atmam.. yani gerek duymam öyle şeylere. sevgilimle zaten cinsellik konuşmam eşimle de mesaj yerine gerçeğini yaşarız beklersek eve gelince 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Neden konuşmazsın u Barış_LonelyForever +1 yıl gereksiz
napcaksnnicki Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl İşteyken telefondan birine bir şey gösterdiğini düşün mesajı arkadaşı görüyor yanlışlıkla.. Bence çok kötü. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Sessize alsın mesajı o an Yorumla napcaksnnicki +1 yıl Mantıklı Yorumla
ByAlfonzo Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Atabilir tabi heyecanlı olur ama hatta geceye dair spoiler bile verilebilir ama kartların rengini belli etmeden 0 0 Yorumla
Feel-me Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Elbette atılmalı, o özlemle gecenin ateşi daha da harlanır :) Bir de o sevişme anına kavuşma heyecanı bambaşka olur. 0 0 Yorumla
eternity-a Takip Et Master Yaş: 39 , eic 85% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı. Otursun herkes işini yapsın kaçmıyor ya adamda kadında. Akşam zaten beraberler saçma sapan mesajar atıp motivasyon dağınıklığına neden olmasınlar. 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Atmaya gerek var mı git icraatını yap evinde 0 0 Yorumla
Barmecide Takip Et Master Yaş: 52 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Atabilir tabi evlenince rafa kalkmıyordur o işler 0 0 Yorumla
zarifbiradam Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Bence musaitlik durumu kontrol ettinten sonra atılmalı 0 0 Yorumla
AliBeyciğim Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Atılabilir bence akşam için eğlence olur iple çekilir akşam olsada gitsem gibisinden ☺️ 0 0 Yorumla
greenmilitary Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Akşama kadar tahrik etsin beni 😂 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Başka işi yoktu zaten 😄 Yorumla greenmilitary +1 yıl 😁😁 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Atabilir ben atacam kocama dhshdh 4 1 Yorumla Pooseidoonn +1 yıl At tabi iş yerinde ateş alsın fenasın sen 😉😉 Yorumla
ƘıԼıCƘiƦAƝ Takip Et Master Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Ne gerek var ki akşama canlı mesajlaşma olur. 0 0 Yorumla
builder Takip Et Master Yaş: 58 , eic 74% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. özlenir neden özlenmesin 0 0 Yorumla
Maturemale Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Atmalı tabi ya delirtcen eve gidene kadar 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl sen atiyon mu? atmak mi istiyon 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Yok ben atmam imanliyim Cevap sahibi +1 yıl 🤪🤪🤪🤪 Cevap sahibi +1 yıl evli de degilsin sanirim
_Thanos_ Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. atabilir 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
Heyecan isteniyorsa, atılmalı. Akşama parti var babında hdjs
Ben atmam.. yani gerek duymam öyle şeylere. sevgilimle zaten cinsellik konuşmam eşimle de mesaj yerine gerçeğini yaşarız beklersek eve gelince
Neden konuşmazsın
gereksiz
İşteyken telefondan birine bir şey gösterdiğini düşün mesajı arkadaşı görüyor yanlışlıkla..
Bence çok kötü.
Sessize alsın mesajı o an
Mantıklı
Atabilir tabi heyecanlı olur ama hatta geceye dair spoiler bile verilebilir ama kartların rengini belli etmeden
Elbette atılmalı, o özlemle gecenin ateşi daha da harlanır :) Bir de o sevişme anına kavuşma heyecanı bambaşka olur.
Otursun herkes işini yapsın kaçmıyor ya adamda kadında. Akşam zaten beraberler saçma sapan mesajar atıp motivasyon dağınıklığına neden olmasınlar.
Atmaya gerek var mı git icraatını yap evinde
Atabilir tabi evlenince rafa kalkmıyordur o işler
Bence musaitlik durumu kontrol ettinten sonra atılmalı
Atılabilir bence akşam için eğlence olur iple çekilir akşam olsada gitsem gibisinden ☺️
Akşama kadar tahrik etsin beni 😂
Başka işi yoktu zaten 😄
😁😁
Atabilir ben atacam kocama dhshdh
At tabi iş yerinde ateş alsın fenasın sen 😉😉
Ne gerek var ki akşama canlı mesajlaşma olur.
özlenir neden özlenmesin
atılabilir kışkırtır
Maç öncesi hazırlık ve ısınma.
Atmalı tabi ya delirtcen eve gidene kadar
Evlilik flört dönemi gibi olmaz sanki
sen atiyon mu? atmak mi istiyon
Yok ben atmam imanliyim
🤪🤪🤪🤪
evli de degilsin sanirim
Atmalı tabiki
Atabilir
Atılır neden atılmasın