Ben bi noktada uygun bir üslupla bunların da önemli derecede konuşulmasını beklerim açıkçası.. Adam da kadın da evliliğe baş koymuş ve ciddilerse bakış açıları en azından öğrenilmeli.. bunlara Dikkat etmeyen sevgililiklerde herkes her şeyi ortaya koyuyor zaten ama daha hassasiyetle yetişmiş insanlar bu durumu nasıl yaşıyor..
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
o işler zor olur gerçek muhafazakarlarsa dindarsalar zaten ilk evlilikleriyse özellikle bu ne biliyorlar ki ne soracaklar? ne diyecek kız erken boşalırmısın veya oral istermisin falan mı? sence bu tarz şeyler sorabileceklerine inanıyormusun?
ha lafta ailedne muhafazakar ama dindar değillerse merak etme analına kadar her poku yiyorlar test edip onaylıyorlar yani senin kendine dert etmene gerek kalmıyor..
02 Yorumla
Soran+1 yılYa ne kadar dini bütün olursan ol evlilikte mühim bir olay bu.. o derece insanlar bile araştırıp bilmeli ne doğru ne yanlış.. herkesin bir fikri vardır kimse aman ben bişe anlamam demesin yani.. en kötü utansan bile mesajlaşmayla bile bazı şeyler sorulur hani sağlık açısından ne bileyim
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılBakış açısı da ne? Çok mu istekli az mı istekli olduğunu belirtmek mi diyorsun? Bunu aşmak için niye evlilikten sonra çaba gösterilmiyor? İnsanlar niye birbirine uymaya çalışmıyor? İlla konuşulmasına gerek olduğunu düşünmüyorum
02 Yorumla
Soran+1 yılÇok istek az istek diye bir şey elbette sorulmaz insanın anlık moduna göre değişen bir şey o.. benim kastettiğim zihninde cinselliğe verdiği önem, ondaki yeri, kadından beklentisi mesela.. farklı deneyimlere açık biri misin? Bence üsluplu bir soru. Veya kadın için en merak edilen performans ama bunu soramazsın işte. Ben açıkçası nasıl mastürbasyon yaptığından gerçek ilişkide nasıl olacağını kestirebilirim. Bu gibi deneyimleri erkeğe sormak absürt olur işte… keşke bir yol olsa da herkes imine cimine aklındaki sorulara cevap alabilse
Cevap sahibi+1 yılAnlık moduna göre değişen bir şey evet ama genel olarak insanlar daha istekli az istekli olabilir.
E istekler de konuşulmasın bi zahmet. O kadar önemli bir şey değil. Algın yanlış.
Ne olacak zaten altı üstü bir cinsellik. İpe bağla beni bdsm yapalım değil
Gizli Üye(30-35)+1 yılMuhafazakar biri degilim,
Görücü usulü evliliklerinde ticaret anlasmasindan farkı yok gözümde. Keza bir yaştan sonra adam yanındaki kadindan soğuyor, ben evlenmek istememistim birileri beni ikna etti, aklıma girdi kafasına bürünüyor. Gençken yürüdüğü kızları hatırlıyor vs vs...
Gözlemim bu.03 Yorumla
Soran+1 yılEvet böyle bir durum da var haklısın örnekleri çok maalesef
- +1 yıl
ama kıza soruluyor istiyor musun diye eğer istemiyorsa yok desin kendi ateşinin odunlarını kendi taşıyor neden dert yansın ben mesela birilerini tanıştırsam derim ki ilerde ilişkinize bi halel gelirse sizden benden değil
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
12Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 428 cevap paylaştı. Evlilik öncesi her şey konuşulmalı, elbette muhafazakar olarak bunları konuşmak yanluş olabilir ama uyum ve evlilikteki yaşanacak druumlar önceden bilinmeli.
10 Yorumla
+1 yılKonuşulduğunu sanmıyorum, konuşulsaydı bunca eşcinsel olan insan kamufle olmak için evlenemezdi 😂
00 YorumlaKonuşuluyor ve hatta cinsellik bile oluyor. Siz ne sandınız ki? Muhafazakar çiftler bir araya gelince sadece ayet ve hadislerden mi bahseder.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence konuşmak doğru değil neden doğru değil iki. Tarafta bu konuda tam anlamı ile. Doğruları söyleyemez dile getiremez yanlış anlar veya hakkın bildigin başkasına anlatır anlaşamadıgında diye söylemek istemez doğruyu
00 Yorumla
+1 yılbence de konuşulmalı eşlerin istemediği şeyler başta bilinmeli
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılCinsellik yasayip yasamadigini soruyor o kadar
Baska ne diyecek00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGenelde konuşulmuyor ve konusulsa ne olacak ki kim kusurlarını söyler
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence de sorulmalı, yani önem veriyor mu , karşısındakine yatakta saygı önem verir mi , istekli mi önemli. Ama muhafazakar görücü evliliklerde bunu sormak çok zor
00 Yorumla
+1 yılSen muhafazakar misin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Bence konuşulması gerek sonra hüsran olur
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılKonuşmalari gerekir
00 Yorumla
+1 yılKonuşmak şart
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılKonuşulmaz
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Muhafazakar evliliklerde tanışma sürecinde eşler birbiriyle cinsellik hakkında konuşuyorlar mı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat