Birbirini seven çiftler arasında elbette cinsellikle alakalı şeyler olur. Peki herhangi bir sebepden dolayı sevdiğiniz kişi ile cinsel mesajlaşmalar yapar mısınız? Nasıl karşılarsınız?
Sevgiliniz/Eşiniz ile cinsellikle ilgili mesajlaşmaları nasıl karşılıyorsunuz?
Yapıyoruz, gayette memnunuz ama şu yaparım diyen kızların, yorumuna yanıt veren abaza yoksunları biraz geri basın. Sizin adınıza utanıyorum. Bunlar, kızlar soruyora eli şeyinde, kız avlamak isteyenler mi? Bu kadar kendinizi küçük düşürmeyin en azından Erkeklik kavramını küçük düşürüp hanımlarızı taciz etmeyin!!
Açıkçası hiç hoşlanmıyorum ben o tarz konuşmalardan çok sevdiğim biri olsa bile beni soğutuyor 😕 Çok detaya girmeye gerek olmadığını düşünüyorum bazı istekleri olabilir tabii ama bunu çok fazla yansımasını istemem sapık bir kadına karşı ilgim çok azalıyor
Her gun gorustugumuzde zaman zaman oluyordu ama heleki izmire gittigimdr bir hafta gorusemedigimizde mutlaka mesajlasiyordur hatta kisa videolar atiyorduk birbirimize sevgilimle. azcik hasreti gideriyordu.
Ben mütamadiyen mesaj atıyorum. Özellikle komik capsler hoşumuza gidiyor...
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Eşlerin yapması saçma olur.. Sevgililer, ilişki yaşamıyorlarsa mesajlaşabilirler, konuşabilirler normal olur.. Ama ilişki yaşıyorlarsa, ayrı kalınan uzun zaman yoksa yine konuşmaları saçma olur :)
bazi kadinlarda aliskanlik haline gelmis.. eger partneriniz buna alistiysa onu her istedigi vakitte tatmin etmelisiniz. bazi kadinlar telefonda sesli görüsmelerle tatmin olurken yasadigi zevki gercek sekste bulamiyo buda bir gercek
En İyi Cevaplar