Genelde çoğu zaman erkekler cinsel içerikli mesajlaşmayı severler , ama kadınlardan da cinsel içerikli mesajlaşmayı sevenler var tabikide. Peki siz cinsel içerikli mesajlardan tahrik oluyor musunuz?
Cinsel içerikli mesajlaştığınız zaman tahrik oluyor musunuz?
Herkesle yapınca o kadar tahrik olunmuyor. Arzulayabildiğin biriyle yapınca daha çok tahrik ve zevk alınıyor. Bir de güvendiğin kişiyle yaparken araya foto atma da olursa😋
Tahrik olurum ama bir zaman sonra illa ki fotoğraf, ses, video da istiyorum. Yoksa sadece yazışmanın etkisi azalıyor. Kadınlarda ise bence sadece yazışmak dahi çok etkili. Zaten genelde erkekler olarak kadınlar kadar seksi ve sanatsal nude’lar atmayı da pek beceremiyoruz.
Tabii en güzeli yazışmanın sonunu reelde sekse ve orgazma bağlayabilmek 🔥
Etkilenmiyorum. Konusabılırız tanımak acısından ama tahrık etmez benı kı sevgılım olsa bike tahrık etmez, ben sesonden etkılendıgını hissetmeli veya görüntülü olursa etkılenırım kı buda herkes ile imkansız, su an hayatımda kşmse yok ama yşne de etkı etmez bana. Sevgılım olurda sever sevıldıgımı hissedersem olurum ama yazarak degıl
Bana anlamsız geliyor, bir insan neden mesajdan tahrik olur ki? Hani ses, görüntü falan belki evet, hani sesi tahrik eder, görüntüsü tahrik eder. Kuru kuruya mesaj ne bileyim çok anlamsız değil mi? 😂😂