Sextingte tedirgin hisseden var mı?

Benim konum biraz farkli, kisa tutmaya calisacagim ama umarim icerigi okursunuz.

Iki yildir yabanci ve kurumsal bir sirkette online calisiyorum. Amerika da bulunan ust seviye yoneticimden cok hoslaniyordum, ses tonu, zekasi, kameradaki goruntusu vs.. Ama hic belli ettigimi dusunmuyorum, hep profesyonel oldum, ve o da oyle oldu. Iki hafta once bu sirketten ayrilacagini ve artik gercek duygularimizdan bahsetmemizi mi yoksa resmi iletisimimize devam etmemizimi istedigimi sordu. Bende gercek duygulardan bahsetmek istedigimi soyledim. Benden cok hoslandigini ve uzun zamandir hep beni dusundugunu ama bu zamana kadar profesyonelligi korumak icin birsey demedigini soyledi. (buarada hic kanli canli gorusmedik) Aramizda tabi bircok konusma gecti, herseyi yazmayacagim. Iki haftadir flort ediyoruz. Ve subat ayinda 1 ayligina buraya gelecek.

Bu hafta sonu ise mesajlasmalarimiz biraz sexting e dondu. Yani biraz degil baya fazla. Artik fotolara bile gectik. Kendimi bir sekilde rahat hissetmiyorum, ama onu da 'hayir' diyerek itmek istemiyorum, ayak uyduruyorum. Daha once defalarca yaptim, ama o siradan biri degil. Tedirginim nedenini bilmiyorum. Sizce nasil yapmali?

Sextingte tedirgin hisseden var mı?