Biliyorsunuz sexting şu korona zamanlarında özellikle en çok tercih edilenlerden. Peki erkek kadın sextinglerinin dışında kadın kadın sexting yapan var mı? Haz alma derecesini karşılaştırırsak hangisi daha iyi sizce?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılKadınlar kendi vücutlarını daha iyi tanırlar ve bu sanal seks konusunda avantaj sağlar, ancak seksin temeli kadın-erkek ilişkisi üzerine kurulu olduğu için, karşıdakinin sana reelde neler yaşayabileceğini düşünmek, gayet haz verici olur,, sanal dahi olsa, hetero yapılması daha haz verici olur bana göre
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
12Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılikisini de yapmıyorum
ama tabii hayal gücüne dayalı olduğundan kadında zevk verebilir kişiye göre değişir21 Yorumla- +1 yıl
Hayal dünyası değil biseksüellik varsa zevk verir yoksa diğer türlü onun hayali bile olmaz. Düşününce insanın kalkan şeyi iner tam tersi 😀
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Lezbiyen p*rno gibi olur ya ☺️ Bence araya katılmadan birbirlerine yazdıklarını okumak da baya zevkli olur 😁🤪
00 YorumlaBen her türlü bir kadından daha çok zevk veririm diğer erkekleri bilmem
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılevet bende erkek erkeğe yapıyorum bazen. sekstingde mesele fanteziler kurabilmek. düz seks konusmanın bi cazibesi yok. zaten gercek değil, bari fantezilerle tahrik olabilelim.
00 Yorumla
+1 yılEskiden çok yapardım işi sanata dökmüştüm. Ama o eski üyeler kalmadı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBirisini bulsam yapmak isterdim ama ne yazıkki yok öyle birisi
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKadın erkk yaparsa daha zevkli bende burdan gizli yapıyorum telefonda
00 YorumlaKarşı cinsle daha güzel oluyor bence denemelisin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılMuhtemelen vardır ama burada mavi pembeler var
02 Yorumla
Soran+1 yılAynen evet ben de gerçek pembe henüz görmedim
Cevap sahibi+1 yılNeden erkek kadın istemiyorsun
+1 yılBence kadın kadına
05 Yorumla
Soran+1 yılBen de denemek istiyorum en azından
- +1 yıl
Kanka çünkü onlar birbirini iyi tanırlar
Soran+1 yılEvet erkek erkeğin düşünce yapısını kadın kadının düşünce yapısını daha iyi anlar bence de katılıyorum
- +1 yıl
Burdan yazamam detay istersen
öz 🖐 gel anlatabilirim birkaç bişi - +1 yıl
?
Bunu yazsam olurmu
00 YorumlaSen ne meraklısın
00 Yorumlagörüntülü
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi