Sexting yaparken iyi ikimizde keyif alıyoruz bosalma yaklaştıkça boşalacam deyip durumu bildirip karşısında bosalmayi birlikte bitirmek gerekirken boşalan taraFin bosalip iletişimi kesmelidir. Bosalsa bile partnerini bosaltana kadar ilişkiyi devam ettirmelidir bu işe basladiysak ikimizde bosalmaliyiz
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
karşı tarafın mesaja sadece emoji ile cevap evrmesi ya da tekrar cevap verilemeyecek kısa şeyler yazması
Hızlı yazmayan bir anda ortadan kaybolanlardan bende hiç hazzetmiyorum.
eğer hızlı yazarım ve yarıda bırakmam diyorsan partner olalım
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Bittikten sonra kızların reelde sevişmişiz gibi tepki verip engellemeleri birde abazalardan sıkıldım sen çok zevklisin diyip yapıyorlar bunu bide off çok iyisin sadece beniml yap başkasıyla yapma diyenler var
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
51Cevap
İllizyonistler ile yapılmamalı sanal :D
bir anda gitmek gerçekten saygısızca ilginç
Sexting yaparken iyi ikimizde keyif alıyoruz bosalma yaklaştıkça boşalacam deyip durumu bildirip karşısında bosalmayi birlikte bitirmek gerekirken boşalan taraFin bosalip iletişimi kesmelidir. Bosalsa bile partnerini bosaltana kadar ilişkiyi devam ettirmelidir bu işe basladiysak ikimizde bosalmaliyiz
karşı tarafın mesaja sadece emoji ile cevap evrmesi ya da tekrar cevap verilemeyecek kısa şeyler yazması
He yaw
Benimle yaptın mı hiç
hakaret vari isimler kullanması itici genelde tercih etmiyorum zaten
Bir anda sohbeti bırakıp gitmeleri,
Birkaç gün yazışıp sonra engellemeleri,
Foto isteyince , göndermeyip engellemeleri , Uzun uzun yazdığım sexsting yazılarına kısa cevaplar vermesi..
sexting yapmanın keyifli oldugunun sanılması
Kendi kendine masttan çok daha zevkli
Sadece flörtlestigim ve guvendigim insanlarla sexting yaptigim icin o esnada ya da sonrasinda herhangi bir sorun yasamiyorum 🥰🥰
Zaten tanimadigin yabanci bir insanla en ozelini, mahremini paylasmak bana cok itici geliyor 😏
Hızlı yazmayan bir anda ortadan kaybolanlardan bende hiç hazzetmiyorum.
eğer hızlı yazarım ve yarıda bırakmam diyorsan partner olalım
Bittikten sonra kızların reelde sevişmişiz gibi tepki verip engellemeleri birde abazalardan sıkıldım sen çok zevklisin diyip yapıyorlar bunu bide off çok iyisin sadece beniml yap başkasıyla yapma diyenler var
kuku demesini bilen kız bizi de yer abi. ben korktum şahsen
Susan, geç ve çok kısa cevap veren, sen anlat diyen ve tabii birden ortadan kaybolan partnerler.
genel olarak seksting yapmaya zorunlu bırakılmak, ısrar etmeleri
Ben seksting yaparken detaylı anlatırken karşıdakinin ah oh demesine sinir oluyorum
Bunun icin seksting yapmıyorum. Millete kendimi kullandırmam
Bende ona sinir oluyorum madem yapıyoruz bitirelim tamamen sonra nere gidiyorsan git 😄
Tabi ki bırakıp gidilmesine herkes ifrit olur.
En nefret ettiğim şey ortadan emen kaybolmaları yrıda bırakmak
Bir anda cevap kesilmesi kadar kötü bir şey yok. İşini bitirdikten sonra bile birkaç sevgi sözcüğü ile uzanmak ister insan. 😊
sen de adam gibi adamlarla konuş. erken boşalan ergenlerle değil.
Bir kukunu çok sevdim o beni hiç sevmiyor. Kalbimi ona verdim kukusunu vermiyor 🍕
Ben de bi anda gidilmesini sevmem asla. Yap bitsin iyi geceler dileyip uyu işte zor değil
Gerçekten bir anda çekip giden oluyor mu bu neyin kafası asla öyle bir duruma dusurmem...
ötelemeye yetiyor mu sohbet bazı amaçları sorgulamak için yapsan
Çok yapmadım çokta sinir olmadım
Ben hayatta bırakıp gitmiyor zevkler karşılıklı demi
Çok kötü ama bırakıp gitmeyen bi partneri arıyorum galiba sizde öylesiniz
Aynen kesintisiz rahatlama için bekliyorum gelsene
tamamiyle katılıyorum. an ve an yazışmak lazım
Sana mallar denk gelmil iki tarafta boşalmalı
Aynısını yapıyor kadınlar da
Aynen giderken haber verilse
Kıyamam sana mağdur mu ediyorlar seni
Ona bende deli oluyorum
aynen yarım bırakana gıcık olurum