Arkadaşlar geçen bi arkadaşımla otururken bana sevgilisiyle cinsellik yaşamadığını bunun için dm den cinsellik amaçlı kızlarla konuşmasının aldatmak sayılmadığını bunları erkek arkadaşına söylemeden görmezden geldiğini anlattı. Sizce bu mantıklı mı özellikle erkeklerin düşüncelerini merak ediyorum?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
çorba etmişsin bu arkdaşın kız mı sevgilisini mi dmlerden oynaşarak aldatıyor yoksa erkek mi kız arkdaşını mı dmlerden aldatıyor bir netlik getirsen iyi olur. ayrıca kızda erkekte olsa sonuçta sevgilisi varsa elbette cinsel ihtiyacını karşılayacak yoksa niye sevgili oluyor gitsin çelik çomak oynasın ip atlasın...
02 Yorumla
Soran+1 yılArkadaşım kız , erkek arkadaşının mesajlaştığını görmüş herkes anlamış aslında
En İyi Cevaplar
Maddi örnek vereyim belki daha kolay anlarsın
Arkadaşın araba satıyor ve oğlan geldi alacağım bu arabayı dedi kaporo verdi ama ücreti ödenip tescil yapılmadığı için arkadaşın oğlanı bindirmiyor arabaya. Oğlanda bu esnada başka satıcılarla görüşüp arabalardan ve arabalara nasıl binileceğinden bahsediyor.
Soru şu : bu satıcılardan birisi gel para vermesende ben seni arabaya bindiririm derse bu durumda ne yapacak arkadaşın?
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılİhtiyaçlarını hiç karşılamıyorsa o şekilde ihtiyaç görmüş de olabilir. Aynısını kızlar da yapabiliyor. Sevgilisini beğenmiyor cinsel olarak, ihtiyacını başka erkeklerle görüyor. Önemli olan tarafların bunu kabullenebilmesi, kabulleniyorsa kimseye söz düşmez. Ben de cuckoldum, sevgilim istediği erkekle cinsel ilişki yaşayabilir
03 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani sevgiliniz her erkekle ilişki yaşayabilir mi
Soran+1 yılKız arkadaşım cinsellik yaşamıyor diye erkek arkadaşını haklı görüyor ama sizinki farklıymış
Cevap sahibi+1 yılEvet yaşayabilir. Herkesle demeyeyim de düzgün kişilerle. Tamam işte o da erkek arkadaşını haklı görüyor, ihtiyaçlarına saygı duyuyor. Ben de öyle
+1 yılhayır kesinlikle mantıklı değil aldatma aldatmadır aldatmanın bir sebebi yoktur ve aldatma sadece fiziksel olarak olan bir şey değil yani asıl onun görmezden geldiği şey daha da büyük aldatmaya giriyor yani
02 Yorumla
Soran+1 yılBence de ama o beraber cinsellik yaşamadıkları için ihtiyacı olduğunu düşünüyor aşktan gözü kapanmış
- +1 yıl
evet bence de gözü kapanmış çok saçma bir düşünce çünkü onu yapanda zaten sevmiyordur seven adam cinsellik olmasa bile kalkıp da başkalarıyla öyle cinsellik ile alakalı mesajlaşmaz
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
15
Cevap
35Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılMevzu mesaj ise o atsın mesaj başka kız atacağına
20 Yorumla Bazı kızlar böyledir sevgililerini geneleve gönderecek kadar ince düşünceliler ama bir gram bile sevmiyorlar. Normalde aldatma sayılır ama kız sorun etmiyorsa aldatılmıyor demektir, ortada bir kandırmaca gizem yok sonuçta.
22 YorumlaAldatmayı neden cinsellik üzerinden yorumluyorsunuz sadece?
Düşün ki kişiye güveniyorsun ve bütün duygularını onunla paylaşıyorsun, o ise gidip başkasıyla paylaşıyor kendini nasıl hissedersin?03 Yorumla
Soran+1 yılSadece cinsel muhabbet olmuş
Soran+1 yılKızla arasında
- +1 yıl
Yaralayıcı
+1 yılillaki cinsel konuşmasına gerek yok normal mesaj attıysa bile aldatma bence artık, öyle düşünmeye başladım
40 Yorumla
+1 yılKesinlikle aldatma sayılır, anlaşma durumu yoksa kişiler sorun yaşıyorsa ayrılabilir, ama sevgilim ile cinsel ilişki hayatım yok diye önüne gelen insanla sanal sexting yapmak aldatma demektir, hatta evli iken ispat edilirse boşanma nedeni olur.
00 YorumlaAldatmaktır bu illa o şeyi yaşamıyor diye başkasıyla bunu gidermesi karaktersizliktir zaten sevgililikte cinsellik olması başlı başına igrenç bişey
00 YorumlaHayır sayılır ilişki de zaten cinsellik olmaması normal evlendikten sonra cinsellik yaşanır sevgiliyken daha tanışma aşamalarında bunun olması saçma
10 Yorumla
+1 yıldüpedüz aldatmaları bile artık aldatma görmüyor mu insanlar
11 Yorumla
Soran+1 yılBende anlamadım ki
+1 yılHayatimda daha sacma sey cok duymadim. Aldatma aldatmadir bunu aldatma saymayan yapanda karakter yoktur, goz yumanda da kendine saygisi yoktur.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
u +1 yılBelki de kız da bir halt yediği için görmezden geliyordur.
02 Yorumla
Soran+1 yılYani sanmıyorum kesin anlatırdı bana
- +1 yıl
Adının çıkmasını istemiyordur.
Yok mantıklı değil. Sevdiğin birisiyle beraber sen başkasına yan bakamazsın.,"Kendine yapılmasını istemediğin şeyi başkalarına yapma"...
00 Yorumla
+1 yılValla kızın suçu çocugun değil ! Kız istemiyormuş napsın sağlıklı adam onun keyfini mi beklesin
02 Yorumla
Soran+1 yılKız hiç ilişki yaşamamış
- +1 yıl
İllaki bir gün yaşayacak
Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. İlişkide seks yoksa
Erkek başkası ile yapabilir yani00 Yorumla
+1 yıl😂😂😂 ihanetin dibidir. Arkadaşın zeka ne kadar azsa genişlik o kadar çok
00 YorumlaNet aldatmak zaten niye kendinizi temize çıkarmaya çalışıyorsunuz ki
00 YorumlaÖyle saçmalık yok bi kere, iradesiz birisine güvenmem.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkekler şaşırtmıyor. Her pisliklerine kılıf büküyorlar
17 Yorumla
Soran+1 yılBunu kız arkadaşım söylüyor tekrar okuyun isterseniz
Cevap sahibi+1 yıl“cinsellik amaçlı kızlarla konuşmanın aldatmak sayılmadığını “ yazmışsın. Kız kıza mı cinsellik konuşuyorlar asff
Soran+1 yılKız arkadaşım erkek arkadaşının kızlarla konuşmasının aldatmak sayılmadığını söylüyor
Cevap sahibi+1 yılBöyle bir durumdan çıkardığım sonuç da şu:
1- erkek kızı bu düşünceye inandırmış olabilir yani manipüle edilmiştir.
2- manipülasyon yok ise kız arkadaşın bu çocuğa muhtaç hissediyor kendisini bunun sebelleri: kör kütük aşık olduğu için olabilir, başka seçenek bulamayacağından korktuğu için olabilir, maddi amaçlı olabilir…
Soran+1 yılİlk aşkı asla ayrılmak istemiyor ben ayrılmasını istiyorum ikna olmuyor benimle cinsellik yaşayamadığı için ihtiyaç duyuyor gözüyle bakıyor aşktan gözü kapanmış yani
Cevap sahibi+1 yılNasıl alışırsa öyle devam eder. Evlendiğinde kendisine nasıl bir bahane üretecek acaba bencr sevgilsi evlenseler bile bu huyunu bırakmayacak
Soran+1 yılBana da öyle geliyor onu nasıl ikna edebilirim bilmiyorum olmuyor
+1 yılŞahsen bende mesajlaşıyorum özellikle işe geldiğimde ama aldatma eşinin yanında yapamadığını olmadığında yapıyorsan o aldatmadır
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNiyeti cinsellik olan ve ciddi bir sevgili evlilik ister 👍 nikah için gerekli belgeleri hazırla de bak bakalım ne diyecek.
00 Yorumla
+1 yılBir uzman olarak şöyle söyleyeceğim öyle internetle telefonla elleme ile dokunma ile ufak tefek girdi çıktılarla aldatma olmaz aldatma sayılması için köklemek gerekir
05 Yorumla
Soran+1 yılAhahhahah o ne demek alay etmeye devam
- +1 yıl
Dalga değil canım hayatım gerçekleri Bunlar kimin eli kimin cebinde
Soran+1 yılUfak tefek girdi çıktı ne ya aldatmak değil mi😂 ya sabır
- +1 yıl
Öyle şeyleri kafana takma devir o devir değil önceleri aldatmak ayıp sayılırdı günümüzde aldatmamak enayilik sayılıyor
- +1 yıl
Belki de geneli böyle değildir belki de bizim karşımıza Sadık kalınmayı hak edecek Hatun çıkmamıştır
Gizli Üye(25-29)+1 yılAldatmak sayılmaz ama doğru birşeyde sayılmaz hayatında biri varken bence ayrılsınlar
043 Yorumla
Soran+1 yılNeden sayılmaz
Cevap sahibi+1 yılKızın libidosu düşükse erkek ne yapsın oda başkalarından medet umuyor haliyle isteklerini ihtiyaçlarını gideriyor sadece fiziksel duygusal bir şey yok o yüzden sayılmaz
Soran+1 yılLibido düşük değil arkadaşım hiç ilişki yaşamamış henüz
Cevap sahibi+1 yılTamam seksting de mi yapamıyor
Soran+1 yılO kadar ayrıntı bilmiyorum ama kız cinselliği daha yaşamamış sexting yapması saçma olmaz mı bilmediği haz duygular
Cevap sahibi+1 yılBilmemesi daha saçma öğrenmeye çabalamaması cinsel bilgisi olmayan henüz kendi zevklerini bedenini bilmeyenle zor ilişki yaşamak
Soran+1 yılAilesi dindar kendi de öyle büyümüş ilki önemli
Cevap sahibi+1 yılTamam da bunu karşısındaki erkeğe söyleyebilir bilmiyorum diye eğer partneri bilgili zevkli biriyse ona öğretebilir nasıl olucağını yapıcağını demekki arkadaşın bu konulara iğrençlik olarak bakıp mastürbasyon bile yapmıyor
Soran+1 yılİlişkilerini o kadar bilmiyorum ama cinsellik yok kız evliliği bekliyor bu durumda sexting yapmaması doğal değil mi
Cevap sahibi+1 yılBöyle kızların normal tabikide cinsellik istemiyor ama başkalarıyla bunu konuşan erkeği nasıl midesi kaldırıyor buda bir kafamda soru shshs
Soran+1 yılBana da o ilginç geldiği için soruyorum peki siz böyle bi durumda olsaydınız kız arkadaşınız cinsellik için evliliği bekleseydi ne yapardınız
Cevap sahibi+1 yılZaten bekleyen biriydi ama yüzeysel sevişip seksting yapıyorduk mastürbasyon yapmasınıda ben öğrettim ona arkadaşın gibiydi cinsel bilgisi yoktu
Soran+1 yılYani genelde erkekler için tam ilişki yaşamadan hayat zor oluyor mastürbasyon ya da sexting olsa bile size yeterli gelmiş miydi
Cevap sahibi+1 yılTabikide gelir niye gelmesin sevdiğim kız neyi nasıl istiyorsa ben öyle yapıyorum ama hiç olmamasıda çok kötü ben onu arzularken yani
Soran+1 yılValla ne güzel keşke tüm erkekler sizin gibi olsa peki ilişkiniz şu an ne durumda
Cevap sahibi+1 yılBen kızlardan uzak duruyorum uzun ilişkim bittikten sonra biriyle daha kısa bir ilişkim oldu sonra bıraktım kızları😂
Soran+1 yılBu uzun ilişkinizdeki sevgiliniz miydi anlattığınız
Cevap sahibi+1 yılEvet ilktik birbirimizle
Soran+1 yılYaa neden bitti peki üzüldüm 😢
Cevap sahibi+1 yılSaçma triplerinden bitti arkadaşlarının gazına geldi sonra geri döndü bende istemedim
Soran+1 yılKaç yaşındaydınız arkadaşlarına uyduysa kendisi küçük olmalı
Cevap sahibi+1 yılAramızda iki yaş vardı ben o zaman 20 ydim oda 18
Soran+1 yılİlk aşkmış o zaman o yaşlarda ilişkilerde daha güzel oluyor şimdi o masumluk bitiyor
Soran+1 yılArkadaşımın sevgilisi sanırım 26-27 yaşındaydı ondan kız arkadaşım ihtiyacı olabilir gibi düşünüyor ama tabi bu düşünce de saçma seven insan ihtiyacı düşünmemeli
Cevap sahibi+1 yılZaten bebek gibi sevilmeyi hak eden bir kız kaldığını düşündüğüm için hiç bir kıza ilişmiyorum hoşlansamda
Cevap sahibi+1 yılSeven insan sevdiğinde aradığını bulur başkasından zevk bile almaz
Soran+1 yılPeki ihtiyaç gibi oluyor mu bazen erkekler öyle der ya o benim ihtiyacım sevip sevmemekle alakası yok
Cevap sahibi+1 yılİhtiyaç felan hikaye onlar kızı cinselliğe çekmek için bu zamana kadar nasıl geldiysen öyle devam et
Soran+1 yılBenim gibi düşünüyorsunuz umarım o da bir an önce pişman olup kız arkadaşının kıymetini bilir
Cevap sahibi+1 yılBence ilk önce kız arkadaşın kendi kıymetini bilip ayrılsın midesiz olmasın
Soran+1 yılBende söyledim ama sevgiden gözü bişey görmüyor artık tek umudum erkek arkadaşının onun kıymetini bilmesi
Cevap sahibi+1 yılAnladım bilmicek ama yinede elden bir şey gelmez seviyorum adı altında kendini kandırıyor
Soran+1 yılSiz niye ilk aldatmak sayılmaz dediniz
Cevap sahibi+1 yılAldatmak sayılmaz genele bakarak ben yorum yaptım kendime göre yaparsam ohoo çok katıyımdır böyle konularda senide yanlış bilgilendirip yönlendirirdim
Soran+1 yılÇok katıyımdır derken sizin yorumunuz nasıl
Cevap sahibi+1 yılBen böylelerini görünce ve bunlarla hala sevgili olan kızları görünce sinirlenip aşırı agrasif yorumlar yapıyorum hakaret bile ediyorum o yüzden bana fikrimi sorma bence😂
Cevap sahibi+1 yılAbaza bir erkek sevemez onu seven kızda alışmışlık olduğu için yanındadır sevgi felan hikaye
Cevap sahibi+1 yılBöyle birini asla kabul etmem ben az arkadaşının kendine saygısı olsun elin oğlunu seviceğine kendini sevsin az
Soran+1 yılBen nasıl ikna edicem bu konuda onu bilmiyorum
Soran+1 yılOnun adına da üzülüyorum kim bilir o mesajı görünce neler hissetti
Cevap sahibi+1 yılboş ver sen ikna etmeye çalıştıkça anlamaz kendisi üzülsünde akıllansın zamanı geldiğinde
Soran+1 yılHaklısınız çok teşekkürler yorumlarınız için güzel bi sohbet oldu ☺️
Cevap sahibi+1 yılRica ederim her zaman
Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı. aldatma sayılmaz
02 Yorumla
Soran+1 yılNasıl sayılmaz
bence hayır sence?
06 Yorumla
Soran+1 yılSayılır bence
Soran+1 yılHayır onun erkek arkadaşı bunu yapıyor
Soran+1 yılBen hiç böyle bişey yaşadım ama bence büyük sıkıntı
Gizli Üye(30-35)+1 yılsayılır kardeşim aldatma sayılır. iyice zıvanadan çıktınız
10 Yorumla
+1 yılElbette aldatmadır
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılSayılır tabi hangi kafayı yaşıyor bu millet
00 Yorumla Ayrılabilirsin hani
00 Yorumla
+1 yılAldatmada sebep aranmaz
00 Yorumla
+1 yılAldatma sayılır aldatma sadece fiziken olmaz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılYapmayın öyle şeyler
01 Yorumla
Soran+1 yılErkek yapıyor
+1 yılSayılmaz
01 Yorumla
Soran+1 yılNeden
sexting seklindemi
04 Yorumla
Soran+1 yılSanırım evet çünkü buluşmamışlar
Soran+1 yılErkek arkadaşı başka bi kızla kızı tanımıyoruz
Öyle saçmalık olur mu tabiki aldatmak
10 Yorumla
+1 yılSaçmalık
10 Yorumlaevett
10 Yorumla
+1 yılDoğru demiş
00 Yorumla
+1 yılEvet sayılır
00 YorumlaEvet.
00 Yorumla
+1 yılAldatmadır bana göre
00 YorumlaEvet sayılır
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 623 cevap paylaştı. Sayılır tabiki
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. aldatmak tabiki
00 YorumlaAldatmak bu
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 605 cevap paylaştı. millet g@vat olmuş
02 YorumlaHerseyin bir başlangıç vardırr
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSekssiz olmaz
08 Yorumla
Soran+1 yılYani ne anlama geliyor
Cevap sahibi+1 yılKendisi yapmıyorsa çocuğa müsade etmesi normal
Soran+1 yılAma aldatıyor çocuk
Cevap sahibi+1 yılÇocuk ne yapsın mastürbasyonmu
Soran+1 yılBilmiyorum ama sevdiğine ihanet olmaz mı siz hiç böyke bişey yaşadınız mı
Cevap sahibi+1 yılOrtaya yazmayayim
Soran+1 yılSonra silersiniz
Cevap sahibi+1 yılboş ver o zaman
Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Sayılır
00 Yorumla
+1 yılSayilmaz senmisin bu
03 Yorumla
Soran+1 yılİlişkim yok benim
Soran+1 yılNasıl sayılmaz
- +1 yıl
Neden isteksizmisin
Evet sayılır
01 Yorumla
+1 yılBence olumlu
00 Yorumla
Devamını Gör(35)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > İlişkide cinsellik yaşanmıyorsa, başkalarıyla mesajlaşmak aldatma sayılır mı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler