sevgiliyle cinsellik konuşamayan biri başkasıyla sanal seks yapsa aldatmış sayılır mı? o ben değilim bu arada
aldatma sayılır
aldatma sayılmaz
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
sayılır elbette şimdi senle o kavga ettiniz ve 1 ay ayrı kaldınız ve sen azdın yakışıklıda günü birlik bir erkek gördün onunl yatman aldatmamı aldatma değilmi
ayrıyken zaten aldatma sayılmaz benim sorum o değildi
Sayılmaz, sonuçta duygusal duygular yok, dokunma öpme yok. Sadece sanaldan ve zevk amaçlı. kişinin vicdanına göre değişir ama aldatmak sayılmaz
sanırım en mantıklı düşünen sensin
İnşallah sevgilin veya karin önüne gelenle sanal yaparda görürsün iyimi kotu mu
olgunadam amma malsın yaa
Senide kocan aldatır mal gibi kullanıp atar inşallah
Acıkcası 2 yıldır yalnızım, ve ben benim için ne iyi ise onu dusnuyorum sen kendini yorma olguncuk
Ya olgun adam milletin zevklerinden sanane? Kızlara borun otmuyor diye, ensest beyinlisin diye kendi evinde anne kardeşine miyan gözle bakıyorsun. Nedir bu milleti cekememezlik
Sevgilim var ve her hafta zikiyorum sen gibi abaza değilim ve başka biri ile değil sanal konuşsa sutlarim
Ne kadar genissiniz ya
bakma sen bu yobazlara :)
Bende yargılasam seni yargılarım simdi, evlilik dışı zikiyor diye. Abaza olan emin ol sensin. Benim 2 yıldır sevgilim bile yok neyin kafası bu
Kiz dediğinde erkek dediğinde tamamen birkisiye ait olacak elden ele gezmicek öyle birini midem kaldirmaz
O onların sorunu ben sadece gorusumu belirtttm. Ona bakarsan sevgili olan gençler ayrılınca yine sevgili oluyorlar. Ellenmedik yerleri kalmıyor. Günümüzdeki devirde dediğin imkansız
Sen el değmemiş temiz bir kız istemezmisin herşeyi seninle yaşayacak bir kiz
İllaki isterim, zaten bu yüzden 2 yıldır yalnızım. Kimin ne olduğunu biliyorum gözlemliyorum. Ama burada sorulan soru başka bence
Bak kardesim kizin geçmişi de olabilir geçmişte hataları da ama seninleyen hata yaparsa onlar seni yıpratır yanlız biri yapsa bunu ben normal karşılarim ama kızın yaptığı etik değil
Bisey diyemem haklısın
Cevap
31Cevap
aldatma sayılmaz diyen gereksizler kimler? Sizin sevgiliniz böyle bir şey yapsa hoş karşılayacaksınız yani öylemi?
ama sevgilim bu konuları konuşmuyorsa benimle ve benim ihtiyacım varsa
ihtiyacın olmasın o zaman. ya da ayrıl o çocuktan bu kadar basit.
Sanal seks aldatma falan sayilmaz.. gerçktn birlkte olmuosunki sonuçta
bencede
SevGili yle niye konuşmuyorsun neye yarar konusamadiktan sonra sevvgili? Sonra git başkasında tatmin ol ne mallık bu
Bırak sanalı reel bile sayılmaz. Sahip çıksaymış sevgilisine.
abartmayalım
pozisyon ofsayt mı değil mi der gibi nasıl bir soru l*n bu
soruma laf etmeyin ! baya güzel soru
9 ay sonra sanal bebeklerinin yüzüne nasıl bakıcaksın. ınga dediklerinde için cız etmicek mi
haha :D
Sayılır sapık kardeşim sevgilimi bu yüzden bıraktım
bence sayılmamalı
Sevgilin zikmiyorsa git başkası ile zikis oda ihtiyaç allah allah ya
Nasıl bakacaksın sevgilinin yüzüne başkası ile tatmin olup onunla nasıl konusacaksin inan devaminida istersin sen
sayılır tabiki bu sorulur mu yaa.. ister duygusal ister şehevi olsun ne fark eder
Kesinlikle sayilmaz. cunku temas yok.. karsilikli menuniyet var.. ben de yapmak istiyorum ama yapmak isteyen kiz yok galiba
Kpss'de böyle zor soru yok ya...
benimde her soruma böyle diyolar ya ygs gibi diyolar ya kpss gibi :D bayamı zor soruyom
Aldatmak desen belki, değil desen değil :)
sevgilisi yazıyo mu peki
ne yazıyormu
bu konulardan yazıyor mu açıyo mu bu konuları
açmıyor :( hiç öpmeye bile kalkmadı :(
o zaman o kızın da ihtiyaçları var saygı duyarım
vaaaaaay :) artı
ama kız gidip de buluşmasın kimseyle ;) hem hani o sen değildin nan :D
benim ben :) saçmalamışım soruyu yazarken
fotonu görüyo mu peki sanal yaptığın :D sen aç sevgiline bu muhabbetleri
nasıl aççam ki utanıyorum. sevgilimde yanaşmıyor. daha sanal hiç yapmadım ilk olcak
sen ilerde fakbadi de yaparsın :D sevgilinin yanında seksi giyiniyo musun
fakbadimi ben evlenmeden yapamamki bakireyim.
yav espiri işte alla alla :P hiç sanal seks yapmadıysan zevk alıcak mısın
Bu kız büyüyecekte yetişkin birey olacak, gereksiz oksijen kaybı..
Karaktersiz adlı tablomuz sahnede arkadaşlar
kötü bişeymi yani aldatma sayılırmı sana göre. ama sevgilim cinsellik konuşmuyor bile. konuşsa konusunu açsa sadece onun olcam
offf ben onu bekleyemem
Yağnii buz gibi sayılır.
Tabiiki sayılır la soruya bak
Sayılmaz
sayılmazsa iyi :)
başkası demedim. kendim için sordum ama daha sanal yapmadım sadece fikir almak istedim :)
aaaa öylemi demişim
Yavşaklık yapma sevgilinin hakkı o
sevgilim konuşmuyor benimle cinsellik
ruhen aldatmış oluyosun
Aldatma değil de ne?
ihtiyaç
Hay ağzını öpem abaam
ne cinsel ne de duygusal aldatma sayılmadığı için aldatma sayılmaz diye düşünüyorum. sonuçta temasta yok
Sayılır tabi ki
baskasina versende sıkıntı olmaz
aldatma sayılır tabiki de yap yapacaksan :)
Saygı yerlerde...
Bence sayılmalı.
Yok daha memeler.
Sayilir tabii ki
Bence sayılmaz
at mesaj konusalim sonra engelle :)
Sayılır tabiki
l*n :D bu kafayi yasamak istiyorum
ne diyon sen
sayılır
tabı
aldatma sayılırr