Beğendiğim bir erkekle sevgili olunca ve penisi çok buyuk degilse, ayrilacak felan miyiz? Buyuk penis erkeksi mi gösteriyor? nedir bunun olayi. erkekte dikkat ettigimiz en ufak sey olabilir. Yüz güzelliği ve anatomiyi penis boyu asla geçemez yani ve ürkütücü/agrili olabilir cinsellikte. Çok prno etkisi oluyor insanlarda ve Twitter
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılEski zamanlardan beri penis boyuyla erkekliği bir tutarlar keenks. Ama işte eski zamanlarda olmasına rağmen hala bu yeni çağda da erkeklik ile bir tutuluyor. Hiç ilişkide bulunmadım, evlenmeden yapmayı da hani düşünmüyorum. Zaten arada duygusal bağ olmadan imkanı yok. Uğruna ölebileceğim insanla yaparım bu işi, gerisi hikaye
Walla benim alet 12 lik, kompleks falan da yapmıyorum, takmıyorum bile 😂 Ki hesabı aktif olarak kullandığımdan beride bu tür sorularda söylemişimdir.
Karşımdaki kişi "ben daha büyük seviyorum" mu dedi? Tamam derim, ayrılırız. Ve giderim diğer kaliteli kadınlarla yoluma devam ederim. Kimse bulunmaz hint kumaşı değil, kaybetme korkum da yok olalı çok oldu. Sevdiğime son derece vericiyim zaten ve seven kişinin zaten böyle dertleri olmaz, bakışıyla bile tahrik olur insan
Beni sevenleri mutlu etmek için elimden geleni yaparım, gerisi fasa fiso, olursa olur olmazsa olmaz, tanrının bizi sevenlerle karşılaştırması dileğiyle keenks, dens deens deeens
13 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılYaş da 20 bu arada, 30 lulara göre cevaplamayın kankalar adlkfhadslflasjfa
Soran+1 yılmantikli
Cevap sahibi+1 yılGöbek adımdır zaten kendisi : D
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılİnsanlar izledikleri p0rnlardan dolayı etkileniyor ve olması gereken oymuş gibi hissediyor. Halbuki alakası yok. Orası tamamen kurgulanmış bir dünya. Mesela kadınlar da oradaki vajinaları görüp öyle olmadığı için üzülüyor. Bu da saçma.
Ayrıca erkekler ufak penis ile aciz olduğuna inandırılmış durumda. Büyük olmasını güç gösterisi sanıyorlar
10 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 604 cevap paylaştı. sevgilinin penisi seni tatmin ediyor ise orgazm oluyor isen problem yok. boyu farklı kalınlığı farklı. işlevi farklı. her penis aynı olmaz canım. boyunu boş ver. mutlu isen sorun yok
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇünkü mallar hayatlarından 2 santim pipisi kısalsa intihar edecek insanlar emin ol bunun makarası yapılırdı çocukken ama bazılarının bu tarz konularda ciddi sıkıntıları var
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
17Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılErkekler degil kızlar önem veriyo bak sitede zenci diye bagıran kızlar var
12 Yorumla
Soran+1 yılbu sitedeki kızların yarisi zaten harundur
- +1 yıl
Gerçektede öyle merak etme kızlar böyle davranınca erkekde takıntı oluyo ister istemez
Gizli Üye(25-29)+1 yılben ayrıldım knk küçük diye klhnuemj pişman değilim
39 Yorumla
Soran+1 yılironiyse. komik
Cevap sahibi+1 yılyo gayet ciddiyim
Soran+1 yılsen harun abisin ama
Cevap sahibi+1 yıl
Allah belamı versin ki kadınım 8cm seyi vardı kredi kartı 8cm
Soran+1 yılhdjqhjkqkwjd mikro ama o
Cevap sahibi+1 yılevet.. bir de guvenmez mi kendine doyumsuzum diyor sen doyumsuz olsan ne olacak diyecektmde bahne bulup ayrıldım
- +1 yıl
Evlilik öncesi hiç mi görmedin
Cevap sahibi+1 yıl@Board-Tennis evlendim demedim ki sevgilimdi
- +1 yıl
Bakireliğin çok önemi yok o zaman senin için
Ben korkuyorum şahsen penisim bana göre ufak. Herkes büyük penisli erkek tercih ediyor. Özgüvenim kırılmıyor değil.
10 Yorumla
+1 yılpenisi küçük erkek cinsel ilişki esnasında kadına zevk veremem düşüncesi ile penis uzunluğuna takar
başka bir nedeni yoktur10 YorumlaOncelikle fiziksell goruntu bencedee ama bazi bayanlarr tatmin olmak icinn boyunu onemsiyorr
10 YorumlaUmrumda değil de erkeklik göstergesi sanırım penis ile hava atmak ondan
10 Yorumla
+1 yılaşırı büyük heybetli olmasına gerek yok da çıkarıp masaya vuracak kadar da olsun
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılErgenlikte her erkek önemsiyor ama yaş ilerledikçe mantık oturuyor
10 YorumlaBuradakilere bakma hepsinde 44 cm var sorsan
10 Yorumla
+1 yılilerde küçük olurda zevk alamazsın oldukça önemli bence
00 Yorumlainsan oğlu doyumsuzdur hep bi tık fazlasını ister
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBüyük penis erkeģin kendini güçlü hisssetmesini saģlar, eşinin ki küçük ve ince çıkarsa üzülürsün, en az kaç cm istiyorsun?
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 359 cevap paylaştı.
+1 yılerkekler sidik yarıştırmaya bayılır
10 Yorumla
+1 yılBüyük olunca erkek oluyorlar ya 🤣🤣
14 Yorumla
Soran+1 yılbir de buyuk diye yalan söyleyenlerden nefret ediyorum. ölcmekten bile korkanlar 22 25 diyor
- +1 yıl
Türkiye ortalaması 12 cm Ken nasıl 22 diye sallıyorlar 🤣🤣
Soran+1 yılbu arada 22'si olanlar var ama asiri nadir. Genelde Twitter hesabi acalar , bunu reklam yapamamak imkansız
- +1 yıl
22 olan görmedim bir erkek olarak söylüyorum 15ten sonrası zaten belli Bi zaman sonra işlevini kaybediyor
Gizli Üye(30-35)+1 yılAldatabilir kadın tatmin olmazsa
30 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 25,6b cevap paylaştı. Çünkü kadınlar ne derse desin büyük seviyor.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı. Haklısın ama algı öyleki herkss takıntılı
10 YorumlaBence de aynısı meme için de geçerli
10 Yorumla
+1 yılGurur meselesi yapıyorlar heralde
20 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem