- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
1 yılBunu kizlarda takiyor biliyormus gibi buyuk boy olsun istiyor en buyuk boy 16 cm zaten vajinanin aldigi 11 cm zevk aldigi 5 cm kizlar kendi vajinalarini bilmiyor erkeklerde kendi penisini bilmiyor
03 Yorumla
Soran1 yıl10 santim ve üstü sorun olmuyor Muş
- 1 yıl
Acı duyarsın baska bir sey olmaz senin vajinan dipsiz kuyu degil alabilecegi bir cm var zevk aldigin belli bir cm var giristen 5 cm zevk aliyorsunn zaten 10 cm alti cok az penis var 7 8 cm mi ne onlar micro penis deniyor büyük olunca hepsini almiyon icine zaten sen kendi vajinanı öğreneceksin zevk almayı öğreneceksin penise bakmayacan penise bakarsan ne olursa olsun zevk alamazsın
- 1 yıl
Burada herkes sallar ama o sallayanlars bakma 16 cm fazlası diyene h. astir ordann dee ac goster der de gösteremezler zaten
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)1 yıl13 cm ama hatun memnun kalın olduğu için kurtarıyor galiba
05 Yorumla
Soran1 yılGüzel benim sevgilimde 14 santim
Soran1 yılGayet iyi
Cevap sahibi1 yıl14 iyi bence uzunluk kadar kalın olması da önemli tabi erken boşalma vs de yoksa gayet iyi
Soran1 yılKalınlığı normal ama yani zevk alıyorum. Türklerin zaten kalın oluyor genelde bence kadınlar kalınlığa önem veriyor
Cevap sahibi1 yılMutlu birliktelik dilerim😃
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
30Cevap
1 yılGenelde kadınlar yüzünden çünkü p*rno kültürü maalesef saçma beklentiler yaratmaya başladı. Halbuki işini iyi yaparsan ortalama bir penisi kadınlar daha cok begeniyor
Diğeri daha cok fantezi.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılHiç bu kadar takintili erkek görmedim daha çok kizlar takintili bu konuda her gun goruyoz burada yok seyim kara sarkti vs vs. Tamam erkekler de isterdir en uzunu olsun ama olmayinca da boyle bu kadar kafaya takmiyorlar yani nerden cikardin anlamadim
02 Yorumla
Soran1 yılMesela Sevgilim penisi 13-14 santim gayet orta bir boy ve bana yetiyor ama o takıntı yapıyor.. insanoğlu gözü doymuyor gerçekten hep daha fazlasını ister
Cevap sahibi1 yılYaklasik ortalama oldugu icin isterdir daha buyuk uzun olsaydi diye ama onu bu konu da rahatlatmak memnun etmekte sana dusuyor zevk aldigini ve sorun olmadigini vs vs
- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
1 yılBunu biz değil siz takıntı ve kriter haline getirdiniz.
12 Yorumla
Soran1 yılBu yüzden zenci sevdası var bazı kadınlarda
- 1 yıl
O filmlerden dolayı olmuştur. Bence atalarımızın dediği gibi boyu değil işlevi önemli
Gizli Üye(18-24)1 yılHiç bir kız istemez vajinası sarkık olsun erkeklerde de boy ve kalınlık takıntısı var insaniz tabiki güzel görünmesini isteriz
40 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 927 cevap paylaştı. Sizin yüzünüzden illaki büyük olsun illaki büyük olsun sanki boynunuza doluycaksiniz girdiği yer belli sonuçta 😂🤣
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yıl18-19cm
burada genel olarak ya yalan söylerler ya da penisi büyük olan yorum yazar 12 cm neden gelipde benim 12 desin ki o zaten soruyu gördüğü gibi geçiyordur00 YorumlaTakıntı yapmamak lazım 13 cm bile kadınlara yeterken bazen burada görüyorum 25 cm yazıyorlar 😃😃
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılSaçma sapan rakamlar yazmaktansa foto daha açıklayıcı olmazmı ben foto atıp yorum almayı severim ama rahatsız olmayana isteyene
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yıl13,5 ve bana sorarsan olup olabileceği maksimum ölçü o da nadir 16 cm olur en fazla. bunun üzerinde söyleyen %90 yalan söylüyordur
00 Yorumla16,5-17 falan gayet memnunum çevirip kendime bir şey yapacak halim yok şikayet eden de olmadı
13 Yorumla
Soran1 yılDünya ortalaması 13 santim ama Türkiye'de öyle. Benim sevgilimin 14 santim ama zevk alıyorum çünkü onu seviyorum.. adam bir kere sevişmeyi biliyor ve erken boşalmiyor her birlikteliğimiz de 2 defa orgazm oluyorum.. bence önemli olan sevismedir. Cinsellikte
1 yılKlavyeden herkes atıp tutar şimdi ama seven varsa gelsin
00 Yorumla
1 yıl12 ve 13 normal en fazla 17 falandir benim 15.5
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Bende 18,5 cm ortalamaya bana sormadılar
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılYıne geldi bi penis takıntılı kız 🤪
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
1 yılİşlevi iyiyse her türlü yeter kadına.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı.
1 yılBoyutmu islevmi desen daha iyiydi.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
1 yılbiz değil ki, siz takıntılısınız
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
1 yılBoyum 188 44 numara ayakkabı giyiyorum
00 Yorumla
1 yıl15 cm keşke 18 olsaydı
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 315 cevap paylaştı. Kafasi haric 30 cm 🤣
00 YorumlaBence standart öyle, benimki de standart
00 Yorumla5 cm yetiyo zaten kasmayın siz de
00 YorumlaHayır ya ne 12-13 istisnalar var
00 Yorumla18 inanmayan bakabilir
00 Yorumla14cm
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Doğruya doğru 16 cm ne fazla ne eksik
00 YorumlaKaç cm
00 Yorumla
1 yıl17 benimki
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yıl16cm
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılYani burada söylenmez o 😅
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılÖlçmedik
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri