Gizli Üye(25-29)+1 yılBenden önceki sevgilimin cinsellikte çok kötü deneyimleri olmuş, iki ilişkisinde de kötü şeyler yaşamış. Neyse biz çıkarken bana bunları söylemedi, hiç zorlamadım, o kendini zorlamış. Sonra zevk almadı tabi, ben fark edince konuştuk vs az çok bir şeyler söyledi. Kendi kendime sorun penisimde diye düşündüm, çünkü erkek beyni bu kadar canım. Neyse benim penisim ortalama, sonra biz cinsellik sorunlarını aşmaya çalışırken yanlış bir laf etti bu, bir önceki sevgilisinin penisinin benimkinden büyük olduğunu anladım. Özgüvenim öldü. Çok büyük aptallıktı açıkçası ama duygular işte kontrol edilemiyor.
Kız arkadaşım "sevmiyorum, yapma" dediği her pozisyona bayılıyor, ben gelmem, ben orgasm olmam kendi keyfine bak diyen kız şimdi kucağımdan inmiyor. Bir de komik bir şey söyleyeyim 1.75 boyu var kız arkadaşımın minyon bir şey değil ama 16cmlik penisimin belki sadece 10 santimi yetiyor ona öyle geliyor. Tamamen penetre ettiğimde durduruyor beni bir süre sonra. Özetle biz erkekler çok özgüvensisiz. Önemli olan kızı umursamak, kızın kendini güvende hissetmesi ve nelerden hoşlanıldığını karşılıklı keşfetmek.
04 Yorumla
Soran+1 yılne güzel özetlemişsin. işte belki kulağa inandırıcı gelmez ama ben ona bu konuda özgüven vermek ve bunun benim için cidden önemsiz olduğunu hissettirmek istiyorum. çünkü birliktelik esnasında aldığı hazzı yüzünde görmek benim icin penisinin boyundan daha cok zevk verici
Cevap sahibi+1 yılHaklısın ama bu konu kültürel olarak çok sıkıntılı. Halk bu konularda rahat olacak önce, sonra ergenler düzgün cinsellik eğitimi alacak neyin ne olduğunu öğrenecekler vs. İş çok zor.
Penis boyu konusunda da dünya genelinde p*rno algıyı çok bozuyor, oradaki penisler 18cm üzeri genelde. Bazı pozisyonlarda 16cm penisim dikkat etmediğimde cervixe vurduğu için partnerlerimde ağrıya sebep olabiliyordu, fazlasını çoğu kızın isteyeceğini düşünmüyorum bile ama p*rno dünyası öyle öğretmiyor gençlere bunu. Türkiyede olay biraz daha kötü, Türkiyede yaşadım ben 20li yaşlarıma kadar. Seks yapmayı "kızı ağlatmak","kızı inletmek","kızı bağırtmak" gibi terimlerle konuştuklarından nedense seksin iyi olması için kadınların acı çekmesi gerektiği gibi algılar da var. Türk erkekleri için tatsız bir genelleme yapayım, kadının penis büyüklüğü ile canını yakmayı tatmin etmekten çok önemserler.
Soran+1 yılherkes böyle bilincli olsa keske :)
Cevap sahibi+1 yılTeşekkürler. Siz bilinçliyseniz büyük ihtimalle karşınıza çıkan insanlar da bilinçli olur bu arada. Yeter ki seçicilikten vazgeçmeyin.
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 524 cevap paylaştı.
+1 yılErkeklerin takıntılı olma sebebi, kadınların bunu önemsiyor olması. Bugüne kadar konuştuğum kadınlardan penis boyuna takılmayan çok çok nadirdir. Pek çoğu takılıyor. Ama bak şunu da çok duydum, işlev daha önemli de olsa gözü de doyurmalı o yüzden önemsiyorum tarzı şeyler söyleyenler de bir hayli fazla.
10 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılSık p*rno izledikleri için! Çünkü orada heybetli, iri, girdiğinde kadını ürperten penislerle film çekiliyor ve kendisi de öyle yapabilmeyi çok istiyor! Halbuki, penisiyle içerde temas edecek noktaları bi bilse, en harikasının kendisi olacağını anlayacak enayiler :)
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 7,3b cevap paylaştı.
+1 yılTakıntı yapsa ne olacak ki değiştiremez. Kendine zararı var böyle kabul etmeli
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAldırma sen onlara. Kesmek istedikten sonra çakı da bir kılıçta
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 767 cevap paylaştı.
+1 yıl20 cm olduğu için bu konuda rahatım ama keşke 18 olsaydı
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. siz kadınlar saçma sapan penis ölçüsü sorusu sorunca erkekler de cahil olduğundan takıyor
00 Yorumla
+1 yılcinsellikte zevk veremeyeceğini düşündüğü için
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılya kanka o değilde birde yalancılar... burada yok şeyin 18 cm yok 20 cm diyola, sonra resim gönderiyolar konya bamyası kadar küçük çıkıyo..
05 Yorumla
Soran+1 yılDMEKWOFKSKKS evet yalan söylemeleri komik ya dkfoskdmdlw
- +1 yıl
Siz cokmu duruatsunuz arkadan annesinin resmin. atiyor yuzu kapali onden sanal seks. sonra 15.16 yasinda cocuk meme olcusu yalan kalca olcusu yalan yqs yalan
Soran+1 yılA0 Türkçe
- +1 yıl
Ironimi yaotin tlf kirik ekran iadere er
Soran+1 yılha tamam o zaman bir sey demiyorum fkfkfkdk
- Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılKızlar neden kara olmasına takılıyorsa yıllardan beridir aşamadıkları konu
02 Yorumla
Soran+1 yılhavasızlıktan kararma olur iki cinsiyette de buna erkeklerde takılıyor:)
- +1 yıl
Ondan bahsediyorum zaten takılacak bir konu değil ama en çokta bu konulara takılıyorlar
Cinsel Yaşam konusunda 25,6b cevap paylaştı. Çünkü kızlar büyük seviyor. Öyle değil, hayır deseler de, gerçek böyle...
02 Yorumla
Soran+1 yılçok büyükte itici ya hic sevmem
+1 yılBirlikte olduğum kişi daha büyüğünü bulunca aldatmasın diye
02 Yorumla
Soran+1 yılbaşkasıyla olacağını düşünecek kadar güvenmiyorsun yani
- +1 yıl
Şu zamanda kimseye güvenmem, kimse de bana güvenmesin babamın oğlu değil kimse
+1 yılKizlar sorup duruyoooo ne yapsin garibanlar
10 Yorumla
+1 yılerkekler değil kadınlar daha çok ilgileniyor bnce
10 Yorumla
+1 yılBen neyse onu söylerim çoqu erkek mesela 15 cm se 20 cm diyor ☺️😂
00 Yorumla
+1 yılŞu boyunu ölçme olayı falan aşırı saçma
20 Yorumlapenis boyundan cok kalinligi onemli
07 Yorumla
Soran+1 yıleh tabi o önemli olabilir
Soran+1 yılboy iyi de fazla uzunu itici duruyo bence
Soran+1 yıldimi ya bencede, bazı erkeklerde takıntı olmus sadece
- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılBenim ko 58 cm takıntılı değilim
02 Yorumla
Soran+1 yılcm değil km diceksiniz
- +1 yıl
Hektometre pardon
Bence takilirsin
01 Yorumla
Soran+1 yılAldığı hazzı hissettirmesi daha çok yükseltir boyu değil
Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Keşke boyla olsa herşey🤣
10 YorumlaYa memnun edemezsem sorusu akıldan çıkmıyor
00 Yorumla
+1 yılp*rno filmlerindeki Johnny sinsi kıskanıyorlar
00 Yorumla
+1 yıl15 cm aşağı makbul olmadığı önyargısı hakim
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılyetmiyoo yetmiyoooo diye ağlarsın
02 Yorumla
Soran+1 yılsen daha önce ağladın herhalde :)
- +1 yıl
yaw bebe beliği alın şu siteden
- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılyetersiz kalmaktan korkar insan normal
02 Yorumla
Soran+1 yılerkeğin haz aldığını hissedersem ve bunu görürsem boyu cok anlamsiz kaliyo bunun yanında
- +1 yıl
ama işte herkes böyle konuşmuyor reis
Gizli Üye(30-35)+1 yılHelal sana kız
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 335 cevap paylaştı. Yeterlilik
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılergence hareketler
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılbence de
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026