Cidden mide bulandırıcı. Twitter da veya ifşalar falan.. insanlar kız kardeşlerine annelerine kuzenlerine kadar... cidden nasıl varlıklar bunlar merak ediyorum. Genelleme yapmak istemiyorum ama
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılErkek anatomisini zerre bilmeyen, erkek düşmanı, beyni östrojenle dolmuş bir kızın konusuna hoş geldiniz. Eyyy feminist kız. Erkeğin penisi ortada kız olmasa da kalkar. Kan akışı ile alakalı, hormonlarla alakalı. Her zaman cinsel bir uyarıcı olması şart değil. Sabah yataktak kalkınca da kalkar. Vitaminleri yeterli güzel bir yemek yedikten 5 dakika sonra da kalkar. Bir çok sebebi var. Ayrıca erkeğin penisinin kalkması utanılacak bir şey de değildir. İfşalar varmış mış. Sen kendi hem cinsinin yediği bokları eleştir önce. Bütün gün twitterda finansal köle arayan, iğrenç bir hemcinsin var. Kendi ayakları üzerinden durmaktan bile aciz, kendi parasını kazanamayan, insanların emeğini sömüren, sinsi yılan bir cinsiyet. Gelmiş erkeklere bok atıyor.
06 Yorumla
Soran+1 yılDostum sakin ol ziehxhwhzhwhdud
- +1 yıl
Ben sakinim zaten. Komik bir şey yok. Random atma.
Soran+1 yılHayır komik üzgünüm çskehxhehdehhfehdy
Soran+1 yılDediğim soruda üslup çok doğru olmasa da rahatsız olduğum şey belli ve sen bunu anlamamışsın bile
- +1 yıl
Haklıyım ve doğru bir şey söylüyorum. Ama olmaz yani. Haksızlık bu erkeklere. Penisimizin kalkmasını eleştiremezsin. Aşırı ofansif bir konu. İnadına kalkmış penisimin fotoğrafını atasım geldi sana kapak olsun diye, sırf gıcıklık olsun diye. Ama yine de yapmayacağım.
- +1 yıl
Evet seninle aynı görüşte olmadığım için, erkek düşmanı olmadığım için seni anlayamamışım. Aynı şeyi söylesem anlamış olurdum, çok zekisin tebrikler (!)
En İyi Cevaplar
+1 yılaha bak dün bitane eleman bana selam yazdı erkek yazınca şaşırdım hayırdır dedim a q , neyse buyur hocam dedim öylesine yazdım falan İstanbul'da mı oturuyorsunuz bizde kız kardeşimle geliyoruz İstanbul'a falan diye yazdı. Herneyse en sonunda adam bildiğin kız kardeşimi yapar mısın diye sordu la dedim sen sıyırdın mı olm. Memlekette akıllı kalmamış anasını satim...
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılÜreme stratejisi. Erkekler hemen tahrik olup sekse hazır olmak üzerine evrimleşmişler. Acil durumlarda hemen dişiyi hamile bırakıp soyunu kurtarmak için yani.
Düşünsene mağarayı vahşi hayvanlar basmış sadece 1 kişiyi kurtaracak kadar oyalabilirler erkek hemen erekte olup kadını hamile bıraktıktan sonra kadın koşarak kaçıyor ve soy devam ediyor sjhdjd00 Yorumla
+1 yılİnmiyor napalm elimizde değil sanki biz kalk deyince kalkıp in deyince iniyor lbido yüksek olunca horrmonlar yüksek olunca öyle oluyor düzenli mastürbasyon ya da düzenli seks yapınca bu durum normale dönüyor kimine göre iğrenç bu durum kimine göre normal erkek olmakta sıkıntı işte
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
26Cevap
+1 yılİnsan cinsel organi bu asiri ihtisamli pariltili simli bisey bekleme
44 Yorumla- +1 yıl
Yani
- +1 yıl
- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılLibido yuksekliginden gereksiz ereksiyon oluyor vucutta bosalmadigi icin ya da uzun sure bosalmamiatir bir kere bosalmakta yetersiz kalmistir ondan oluyor
00 Yorumla
+1 yılOnlardan ne farkın var onlar onlara kaldırıyor sende izliyorsun ilgi alanın heralde yıllardır twitter kullanırım ben hiç görmüyorum aramayınca çıkmayan şeyleri
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Onlar saçmalık yalan bence hepsi birbirine benziyor sapık ruhlu aynı görselleri kullanan bir tipler var aynı içerikler çok gibi görünüyorlar ama hesaplar hep benzer sanki dikkatimi çekti
00 YorumlaBunlar normal şeyler değil yani her erkekte olmuyor. Nadir bir şey ve tamamen kişiden kişiye değişiyor.
02 Yorumla
Soran+1 yılNadir mi? Yani umarım öyledir
+1 yılherşeye kalkmaz, normal olan insanlarınki sadece ilgi duydukları istedikleri kişiye kalkar. Ensest olanlar zaten hastadır psikolojik tedavi ihtiyaçları vardır.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet çabuk etkilenirler. Ancak kişiden değil genelde cinsellik çağrıştıran organlardan. Bir erkek ergenlikte değilse yani karşı cinsi keşfetme dönemi falan aileden bir bireye ilgi duyması normal değil.
00 Yorumlagerçekten bu soruyu sormak cesaret ister. onlar bir kere erkek değil. biz o tiplere pich diyoruz.
00 YorumlaNormal insan ailesine o gözle bakmaz.
Onlar ruh hastalığı boyutunda.
Ama tahrik edici başka kız Olunca
Kalkması da normal00 Yorumla
+1 yılBaşlık neyse de detay ne öyle aile katmak, sonra da genellemeyim diyo 😛daha netcen
00 YorumlaHer şeye kalkmıyor ki güzel seksi kadın görünce kalkıyor
00 Yorumla
+1 yılbazı kızlar kalkmışı indirir mng beğenmediğim birine kalkmıyor
00 Yorumla
+1 yılbenimki kalkmıyor istemez isem, kucak dansı yapsın isterse.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHerseye kalkmaz. Istek olunca uyarılma olunca vs kalkar. Sanki sende istek olunca sulanma akinti vs olmuyor
02 Yorumla
Soran+1 yılIşte insan annesine kız kardeşine kuzenine nasıl uyarılma yaşar?
Cevap sahibi+1 yılYaşıyor sadece erkek olarak dusunme kadinlardan sanki hic dusunen yokmus gibi
+1 yılBenimli sadece sevdiğime, hissettiğime ve arzuladığım kadına kalkar. Ancak uzun süredir yalnızım.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılo tiplerin hayatı seks olmuş herşeyin fazlası zarar. abazanlığında. zaten hikayelerdede ailemi becerdim diye yazan hayalperestlerde bunlar
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 6,6b cevap paylaştı.
+1 yılpenis yani knka bu tahrik olunca kalkıyor ama anne kuzen vb şeylere kalkmaz o kadar da değil
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılHer erkeğin öyle değil.
02 Yorumla
Soran+1 yılBu tarz sapkın kişilikler nasıl var oluyor ya
- +1 yıl
Oluyor işte. Adamın aklı fikri önündeki uzantısındaysa oluyor.
Genelleme yapma o zaman
01 Yorumla
Soran+1 yılKusura bakma.
+1 yılYalan dolan %99u onların
00 Yorumlabenimki hiç inmiyo ki kalksın hahaahahahah
00 Yorumla
+1 yılSizin nasıl ıslanır ise aynısı işte bu
00 Yorumla
+1 yılEvet
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. hayır3
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılKalkmazsa sorun
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılOnlar şerefsiz
00 Yorumla Her şeye kalkmaz
02 Yorumla
Soran+1 yılKesin
Gizli Üye(30-35)+1 yılHesabın aktif değil diyor
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri