Bir çöpçatanlık sitesi tarafından beş farklı ülke vatandaşlarıyla yapılan araştırma, erkeklerin penis boylarını olduğundan daha büyük göstermeye çalıştığını ortaya koydu.
Boyutundan ziyade sürüş kabiliyeti, hızı ve usta şöförlüğü önemlidir. İnanın penis boyu bir kadını etkileme konusunda belki de en son sıradadır. Mesele, kadını etkileyip yatağa getirdiğin an ne olacağıdır. :) Penis boyunun uzunluğu erkekler için neden övünç kaynağı?
Yaniliyorsunuz bence, biz nasil dolgun kalca, dolgun memeyi tercih ediyorsak, görsel olarak daha tahrik ediici cekici geliyorsa, kadinlarda en azindan yapili bir penisi tercih ediyor. Belki bamyalilara sidi sen iyi moral verioyrsun ama isin asli öylede degil, kandirmayin kendinizi, 7 cm incecik bir penis azgin islanmis bir kadini bence biraz zor tatmin eder, cünkü girdigini ciktiigini hisetmez. Ayni sekilde cok büyükte kadina iyi degil, dikkat etmezsen baya cani aciyor. Yurt disindayim, burda bir TV'de röportajda izlemistim, p*rno ceviren kadinlar cok büyükleri tercih etmiyorlar, porrnolarda büyük tercihin sebebi girip cikmasi detayli kameraya ciksin diye, zaten cok büyüklere dikkat ederseniz, hepsini sokmuyor. O kadinlar dahi hepsini alamiyor.
Benim bir komutanım vardı her zaman erkeğin yakışıklısı ve hadi yatakta belli olur derdi.. Özgüvensiz, korkak ve kalıbının adamı olmayan erkekler silah taşır ancak onu kullanırken bile kalleşçe hareket eder.. Gazinoda mangalda kül bırakmayan ancak silah patlayınca toprağa yapışıp ağlayan çok erkek gördüm.. Kadın büyük penis ile değil erkekten gördüğü saygılı ve şefkatli cinsellik ile dişiliğini yaşamak ister..
Aslinda bu bizimde meme yarisimiz gibi benimki daha büyük felan ((: Erkeklik ve kadinlik simgesi olan uzuvlar hep yarıştirilir. Penis boyunun iliskide hic önemi yok kadin vajinası 7cm. e kadar zevk alabilir zaten. Kalinlik ve islev çok daha önemli beyler.
- Çünkü kadına verebildikleri zevki erkeklik gururlarıyla bağdaştırıyorlar.
- Çünkü erkeklik gururlarının tatmin olabilmesi için kadına zevk verebildiklerine inanmaları gerek ve kadına verebilecekleri zevkle de bunlar doğru orantılı: 1) Performans 2) Penis Kalınlığı 3) Penis Boyu
6
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Erkeklerin en değerli varlığı cinsel organıdır ondan birde egolarını bağladıkları organlarına bir darbe yeter neyin havası anlamıyorum tıpkı kadınlarım göğüsleri gibi çok övündükleri ikizleri emzirene kadardır sonra sarkıyor sonra botox 😂birde boy değil kalınlık önemli 😀..
Övünülecek şey penis boyu olmasın hayır. Zekası, nezaketi, saygısı, kültürü, kadın ruhundan anlaması, güvenilirliği, sadakati, içtenliği, beklentisizliği, anlaması, değer vermesi bu kriterler ile övünsün. Bunlar eksiksiz olur ise aşk, şehvet, tutku yaşanılan herşey kaliteli oluyor, zevk alıyor, keyif alınır.
Çünkü bu erkekler nezdinde bir güç ve iktidar meselesidir. Ve elbette bunu değiştirme şansları olmadığından mütevellit , biraz (!) abartma yoluna gidebilirler. Kendinden emin olunan durumlarda bile kadının boyutunu küçümsemesi bir erkek için depresyon etkisi yapabilir. Çoğunlukla yapıyor da. Boy / işlev söylemleri her ne kadar doğru olsa da , psikolojik olarak tatmin edici değildir.
Bunun sebebi şu... Kadınlar cinsel ilişkilerini hemcinsleri ile konuşabiliyor... Benimki neden o kadının kocasından küçük olsun ki... Sizler bamya diye dalga geçtikçe erkek de büyüktür diye ovunmeye devam edecektir... (genel olarak değil çoğunluk olarak)
Ben böyle erkeklere sadece üzülüyorum çünkü penislerini silah gibi görüyorlar ne kadar ihtişamlıysa o kadar iyi onlar için. Kadını da doğal olarak o silahın karşısında edilgen kalan bir varlık olarak görürler kabullenmeseler bile çünkü bilinçaltı böyle algılamaya programlı. Komik. Zekai özgerin dediği gibi: Siz inanmayın, bir gün değişir elbet. Güneşe ve penise tapan rüzgarın yönü.
Çok teknik bir açıklama olmuş. Tabi sürerken çok hızlanıp sürüş pisti hemen bitirilmemeli. Yavaş dürmeli. Vites değiştirken debriyaja yavaş basmalı. Aracın kavrama yeteneği iyi olmalı. manevra kabiliyeti yüksek olmalı her pozisyona hazır halde durmalı
51 yaşındayım hayatım boyunca hiçbir şekilde övünmedim ve boyutu ile ilgili yorum yapmadım. Özenle kullanmak yerinde kullanmak kullanma metotlarını en iyi şekilde uygulamak ve Kullandığın yeri en iyi şekilde memnun etmek ben sadece bunları söylüyorum. Mutlu saatler...
Büyük ısırıklar severim onun dışında pek artısı olduğunu düşünmüyorum 😊
7
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Aklıma bir zamanlar sorduğum soru geldi.. herkes dertleri gibi kendi şeyini de büyütmeyi ve dillendirmeyi seviyor malesef 😉 önemli olan karşılıklı isteklerin birbirini tamamlaması ve tensel uyumdur aksini iddai eden elinde başka bir şeyle etkileşim yaşamamıştır.
Kadın anatomisinden bir poh anlamadıkları için. Halbuki bir kadının vajina derinliği maximum 14 cm. Bundan daha büyük ve sert bir cismin oraya baskı yapması, kadının ciddi acılar hissetmesine neden olmakta. Büyük penisi de kullanmayı bilmek gerekiyor maalesef.
Bu aslında erkekler için dolaylı olarakda kadınlar için bir sorundur, yalnız psikolojik bir sorundur. Penis kan basıncı ile çalışan bir organdır, cinsel ilişki esnasında sertleşmesi ve bu sertleşme süresinin uzun olması gerekmektedir. Şimdilik bu kadar bilgi yeter. 😀
Kadınların memelerini büyük göstermeye çalışmalarıyla aynı sebep Ergen kızlar sutyen içine çorap mendil tıkıştırarak olduğundan büyük göstermeye çalışır. Erkek de buna benzer saçma hareketleri sergiler.
Haklısın aslında ama büyük takıntısı yapan bayanlar da çok ama tabi işlev, performans her zaman geçerlidir. Ama çok aşırı büyükse de çabucak buşuyorsun meraklısı çok twitterda swinger, cuckoldcuları takip ederim büyüklere ekstra ilgi var.
bunu bu kadar kestirmeden kimse konusamaz emin olun :) penis boyu konusunda övünebilen bir adam emin olun onu kullanma konusunda da cok ustadır :) bu özgüvenin önce vucuda sonra icraata yayılmış halidir.
Halbuki asil olan boyu degil islevi ve biraz kalin olmasi yeterli bir kadini tatmin etmeye hayir 50 cm olsa ne olacak onun gidecegi mesafe sinirli ondan sonrası yok yani 15 cm olsun ama bir birbuçuk saatte bosalsin 22 cm olup bes dk bosalacagina
baby face birisiyim kızların genelde benden beklentisi küçük oluyor ama benimle eve gelenler Milipiyango vurmuş gibi seviniyor 13 cm gibi birşey beklerken 19 cm görünce şaşırıyorlar eee erkek olarak doğal bir mutluluk geliyor ve övünüyorsun çünkü karşıyı tatmin etmek için +1 öndesin demektir. Mala büyükse duvarı sıvamak kolaydır. mala küçükse duvarı sıvamak uzun meşakatli bir yoldur 😅
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
övünenlerin asıl sebebi penisim büyükse partnerim daha çok tatmin olur algısı. aynı durum kadınlarda da var. onlarda da göğüs ve kalçalar devreye giriyor. benim böyle bir şey için övünmeme gerek yok işimi hallederim kenara çekilirim partnerimin orgazm olup olmaması beni ilgilendirmez
bunu yapan siz bayanlarsınız, kiminle tanışsa bir erkek kadın 2. gün penis boyunu soruyor. seyrettiği p*rno filimlerdeki erkeklerle mukayese ediyorlar erkekleri. piskolojisini bozdunuz adamların.
Çünkü gerçekten sevişmeyi bilen, zevk alıp vermekten zevk alan kadınlar işlevi değil boyu derler. Peniste işlev arayan kadının kendi işlevi yoktur, yatakta kütük gibi durur.
Hiç ölçmedim , boyu posu , kilosu nedir bilmem. Başka işim gücüm yok penisin boyuyla, kilosuyla mı uğraşacam : ) Alan içine bu boyla , bu kiloyla zevkle alıyor.
Yazmışlar övünecekleri sadece o var. Boynuna dolayıp gezilmiyor ya muhabbet oraya gelmiştir söylenmiştir sadece. Bu arada uzun ve kalın olması övünülecek değil sadece sekste artı sağlar.
İnsanlar bir sofraya oturduklarında bile önce bir sofraya bakar önce gözü doysun ister görsellik açısından bir doyum bu sadece uzun olması yataktaki önemi ise onun işlevi ve onu nasıl kullandığın ama hem uzun ve kalın hemde iyi kullanıyorsan o zaman o kadını kendine müptela edersin eskilerin bir lafı vardır.
''Kadının elinden düşmez tası tarağı hayatta bırakmaz kendini iyi diken y... ğı''
Kadınların gözünü doyurmak için Kadınlarda vajina darlığı meme kalça büyüklüğüyle övünür aslında gerçekte seks için fizikte çok sevgi ve kafayapisinin aynı olmasi daha önemli
erkekler pipilerini keşfetmeden önce benim babam senin babanı döver olaylarına girer pipilerini keşfettikten sonra benim penisim senin penisini döver olayı başlar ve iri olanın hep kazandığı kanısı vardır
Bir çoğumuz kolpa yapıyo şu kadar bu kadar diye ulan çıkar desem bir çoğu bamya anasını satiyim ha bazıları farklı ama insan beynini kullanamayınca en iyi kullandığı yeri olarak orayı görüyo oda çok ayrı
En İyi Cevaplar