boyutundan ziyade hızı ve kullanma şekli daha önemli beyler emin olun bir kızın son baktığı şeylerden biridir penis boyu. Mesele kadını yatakta kadınını nasıl etkilediğindir🙂

Erkeklerin penis boyu ile çok övündüğünü defalarca şahit oldum. Niye övündüklerini de tam olarak bilmiyorum ama tahminim ne kadar büyük ise o kadar tatmin ederim, o kadar erkeğim gözü ile bakıyoruz erkek milleti olarak. Üzülerek ifade etmem gerekirse bunlarla hiç bir alakası yok aslında. Kendi adıma bu yaşıma kadar ne ölçtüm nede merak ettim büyüklüğünü. Çünkü büyüklüğü ile alınan zevkin hiç bir alakasının olmadığını bilim açıklamış.
benimkinin boyu orta düzeyde fakat bendeki kalça kası kimsede yoktur. Kadın oralardan çekiyo beni kendine. Bende darbeli matkap gibi zınk zınk zınk gömüyorum.
Dediğin gibi boydan önemli şeyler var. Hele ki kadınlar güzel kalçalı erkekleri daha çok seviyolar
işlev önemli herzaman , kadının dilinden anlıcaksın :)
Başka övünecek neleri var ki 😂😂
haklısın teyze :d
Teyze babandır. 😏
oyy teyzem benim ben gibi yakışıklı erkeklerin her zaman övünecek daha fazla şeyi vardır en başta zeka
Cevap
54Cevap
Yanılıyorsun kısa penisli biri ilişki sırasında rahat edemez zevk alamaz. Sizin vajinanız olduğu için böyle söylüyorsunuz. Kızların en son baktığı şey olması umrumuzda değil erkek rahat edemedikten sonra. Daha iyi daha aktif olunuyor uzun penisli olunca.
Siz kadinlarin kucuk gogus buyuk göğüs takıntısı olduğu gibi bazı erkekler de de olabilir böyle takıntı,,
Bazı kızlarda uzun saç kısa saç vs gibi
Konunun muhattabı olan erkek bence kafasını kullanmamış!
Beyinleriyle övünemeyenler uçkurularıyla övünürmüş bunlarınki de o hesap
Sorsan sitede 20den aşağı yoktur. bir bakarsın bamya ile göz göze gelirsin.. Doktor bu ne :D
Fazla uğraşma hepsini alamazsın
20'den küçük valla. Övünülecek yani yok. 😃
hiç övünmedim övüncek bir durumu yok
ama performansımı büyülttüm
küçümsenecek bir tarafım yok
Penisi büyük olanlar övülüyorsa vay onların haline.
Tipe bakmayan penise bakıyor o zaman.
Sırrı çözdüm.
Zenginlik değilmiş
Kalas gibi gir çık yaptıkdan sonra büyük olsa ne olur küçük olsa ne olur. Önemli olan seksin hakkını vermek.
penis boyuyla övünmekmi :D sanırım hayatı boyunca övünecek başka bir başarısı olmadığı için olabilir :)
Hayatta tek dikili ağacı penisi olanlar övünür ancak ben değil 🤣😂😂
cok büyük olunca cok zevk alacağımızı düşünüyolar :)
İncigi ile boncuğu ile 250 gram a. cığı ile 🤭 haklısın boyu değil işlevi... Motorsiklet de küçük ama ne trafiğe takılıyor nede onu geçebilen kamyon-tır var.
Şey gibi bu dış güzellik mi iç güzellik mi 😂 ilk önce insanlar dışa bakar Yani son değil başlarda yer alır.
Ya bir git aw bana mesaj atan kızların %90 ı boyunu soruyor
Her zaman söylediğim şeyleri dile getirmişsin bana birşey bırakmamışsın :)
Kadınlar büyük sevdikleri için. Mesela benimde büyük övdüm mü 😊
Bir bayanin zenci bir kisiyi gordugu hazzi lafla da olsa denemek istemesidir ovunmesinin nedeni.
Kadınlar gogus ya da popo ile neden ovunuyorsa ondan
Bende aynı fikirdeyim 15 cm yeterli bir kadını memnun etmek için ama erkeklerin üstüne bu konuda yüklenmiş birşey var sanırım ondan dolayı
Boyu önemli , serçe parmağı gibi ne öyle , ha bazısında iyi mal olur ama kullanmayı bilmez.
Ego tatmin etmek önemli olan boyu değil işlevi yaşattığı duygu fıstık😉
siz neden küçük göğüslü kızlarla dalga geçiyorsanız o yüzden. Türkiye ortalaması 14 falan. Benim 19 diye övünmeyeyim mi :d
Bende hala cozemedim iclerinden geliyor bence, boyuyla ovunmeyin sanki nolcak heeeeee
Öyle deme bazıları tırmanacak bayrak direği arıyor manyak çünkü
Genelde penis hep abartılarak söylenir. Sorsan en küçüğü 17-18 dir. Gerçekler bambaşka.
Genelde kızlar boyu üzerinden değerlendirme yaptığı için erkeklere de bu durum böyle yansıyor :)
boyunun uzun olmasına gerek yok kadını kaç kez boşalttığı önemli :D
İki wc kağıdı rulosunu üst üste koy 2,5 parmak da kalınlık ekle. Kızlar gtüne güvenen varsa gelsin.
çünkü bilir kadın acıyı sever kadın işkenceyi sever erkek bilir bunu ve kadında gayet bunu sever
Öyle algı olmuş ki 18 altı erkek değilmiş gibi o yüzden bu konuda sessiz kalıyoruz
benim büyük kalın yani hemde ilk acı veriyor ama genelde hep seviyorlar bilmek isteyen olursa derim gösteririm yani
bu kız ya hıc yaprak yememıs ya da bıseyden anlamıyor :)
önemli olan kadına kadınlığını hissetirmek. penisle değil sadece dokunarak yalayarak farklı fantazilerle vs
Ben övünmüyorum , Ama işi bilmek en önemli kural bence.
bizde boyunu pek önemsemeyenlerdeniz önemli olan ilk olarak kadının tatmin olmasıdır
Kesinlikle sana katılıyorum peki senin icin en cok neyi önemli nasil kullandigi mi
Büyükse Ôvünsün zaten 🙈
aradığım görüş :)
😁😁
övünmekte haklıyım o yüzden :D :D
Seks sonrası kız arkadaşımdaki alışılmamış durum neden kaynaklıdır? ↗
Soruma bak öyle diyorsun da 🙈
Soruna baktım bence kendini çok da birşey sanma daha büyüğünü gördüm 😃 kız arkadaşın abartmış her kadın benzer şeyler yaşar sonuçta kadınlığa ilk adım atmış 💁
Soruma baksaydın kadınlığa ilk adım atmadığını anlardın sevgilik bakire değil ki o nerden çıktı kendini bisey sanmıyorum ki hem öyle biri değilim amacım ego kasmak falan değil meragimi gidermeleri dalga gececeksen keşke bakmasaydınız
Büyük ama acı veriyor
Dalga geçmiyorum ama gereken cevapları zaten bazı üyeler vermiş bende fikrimi belirttim 😉
Eşinin küçük sanırım saklama ☺️👍
Peki tamam 100 kilo olmana verdim bisey demiyorum sana😉🤣
Evli olduğumu kim söyledi 😃
Hmm büyük seviyor musun peki
evli değilsin demek bu fırsatı kaçırmak istemem :))))
Salaklar sikinle de ovunmezsin ya
Başa övünecek neleri kaldıki yok
Yani bi koysan fıs diye gitçek erkekliği
Senin nasıl olmasını istersin
22 cm niye ovun miyim.😂😂
Bilgim yok kucuk olsada zevk alır insan
hiç öyle bir halim yok
😝
Yiğidin mali felan shshshs
Haklısın. Büyük deyip de, fiyasko da olabilir.
Umrumda değil zaten isteyenle yaparım ben
Şükür bende öyle birşey yok :-)
😁😁 5 dakika süresi var havası batsın
Bence de haklisın 😀😀😀
Ha büyük olsa yok mu diceksin 😂
@fitnıss07kop yo küçük olsa da büyük olsa da yok demem
Bekarmısın
@fitnıss07kop hhayır erkek arkadaşım var
Hadi ya boşta sandım bnde seni 😂
@fitnıss07kop boşta olsam nolcak yavşıcak mıydın hemen
Bazıları erkekliği orada sanıyor
Zaten başka birşeyle ovunmezler