Selam🖐️🌼
cinsel performansın o anki moda göre değişmesi mümkün olabilir mi sence¿

#αℓωαуѕ кєєρ ѕмιℓιиg✨
Selam🖐️🌼
cinsel performansın o anki moda göre değişmesi mümkün olabilir mi sence¿

#αℓωαуѕ кєєρ ѕмιℓιиg✨
Tabii ki olabilir hatta en büyük sebeplerinden birisi örnek verecek olursam eğer bir insanda stresli bir dönemden geçiyor ya da gün içinde herhangi bir moral bozukluğu yaşadıysa özelinde hareket eder erken boşalma ya da ereksiyon sorun yaşayabiliyorlar
Açıklayıcı yorumun için teşekkürler
Özgüven düşüklüğü, medeni cesaretsizlik ve daha önceki tecrübelerinde beğenilmeme aşağılama gibi ruhsal yaralar kalıcı hale gelirse, hep bir sonraki ilişkisine eksik ve beceriksiz hissederek devam eder.
Ancak bu durumda bir kadını veya erkeği ayağa kaldıracak olan ona güven veren , anlayış gösterecek sabırlı bir sevgilidir.
Bir kısmı için öyle olduğunu düşünüyorum. Cinsellik büyük oranda ruhsal bir davranış. Vücudumuzla bir şeyler yapsak da davranışın temeli zihinde oluşuyor. Örneğin çekici biriyle ilişkiye girerken itici birini hayal edersen zevk alamazsın.
Kesinlikle öyledir. Arzulayan, bunu belli eden şehvetli bir partner modun yokken bile bunu çok güzel hissettirir ve oyna seni dahil eder. Ama yüksek olduğun bir anda buz bir partner insanı çileden çıkartabilir
🙏✨🎈
Cevap
16Cevap
daha çok travmalara dayanır ya da sağlık sorunlarına da dayanabilir.. bu tür durumlarda da doktora gitmeleri lazım ama ben takmam pek yani cinsellik önemli değil benim için
Tabiki piskoloji bu durumda olumlu ya da olumsuz çok etkili oluyor insanın ruh hali herzaman aynı olmaz
Ruh sağlığının, ve psikolojik durumun cinsel isteği ve cinsel performansı etkilediği zaten biliniyor.
sağlık da önemli sonuçta hiç beslenmemek düzenli beslenmemek spor yapmamak bunlar önemli etkenler
Evet olabilir performans o anki psikoloji ile değişe bilir
bunu çok kişiden duydum. ruh hali etkiliyormuş
Oldukça yüksek bir kısmı psikolojiye dayalıdır. Yanlış önyargılar da vardır.
Günümü iyi kahvaltı yoga spor, kuruyemişler, iyi bir ilgilendiğim şeylerle, hayvanlarla daha fazla takıldığımda kafam daha rahat oluyor. Haliyle Buda daha fazla sevişmeme sebep oluyor.
E haliyle insanız düşüncelere göre bile degisiyor
Ruh hali merak istek arzu acablar sordurur bence soruları
Hic alakasi yok arz talep meselesi vucut ister paylasacagin kimse olmaz sende sorarsin
Ruh haline de dayanabilir, tıbbi de olabilir
Sorun yok şu an
bence evet ve travmalardan dolayı
Uzmanına sormak lazım
evet önceden yaşadığı durumlar etkiler
Stresli iken erkek performans sağlayamaz
Evet tabii
Hemde doğrudan etkiler
büyük etken tabi
Bir cogu
Evet doğrudur