Yeni yerler, belki biraz sertlik, belki biraz fazla aşk 🔥

Yeni yerler, belki biraz sertlik, belki biraz fazla aşk 🔥
Bedendeki her nokta dil ve dudaklarla keşfedilmeden birleşme yaşanmamalıdır. Kalıplarla yaşanacak bir şey değil cinsellik. Bir keşif serüvenidir.
Cinsellik çok ayıp insan insana bunu yapmamalı 🤦🏻♂️ siz hiç doğada ( üremek hariç) birlikte olan kertenkele gördünüz mü? Göremezsiniz çünkü onlar o işi yer altında yapıyor … demem o ki neyse demiyorum
Üremek için dahi kertenkele nasıl birlikte olur görmedim 🙄
Allahın hikmeti
İki taraf da kalıpların içinde yaşadığının idrakindeyse kalıpları kırıp hayatımı renklendirmek için adım atılabilir. Değilse birşeyi değiştiremezsin.
Tek fantazisi asansör olan bir kitlenin hacim alanı da bir kabın kadar olduğundan, kalıpların dışına çıkmak nadir bir şey.
Teşekkürler 🙏
🎈
Cevap
67Cevap
Genelde kalıplaşmış. Farklılık gören şaşırıyor
Ben cinsellik yaşamıyorum gerisi önemsiz :D
kalıplarda yaşayanlar köy usulü cinsellik yapıyorlar, 10-20-30 saniye sonra donu topla TV karşısına geç. bu iş bi sanattır
Kalıplarda yaşayan da var ama bence içten gelen istekler yapılmalı, tabi sınırsız demek de çok ucu açık oluyor ve insan istedikçe istiyor bilemedim
Her ne kadar inkar edilse de evet malefes toplumsal algı
türkiyede evet maalesef tek düze fantezisiz sonra mutsuzluk geliyor
Normal hayatta zincirlerini kıran kişiler cinsellikte de farklı olabiliyor
Cinsellik tutku duygu, şehvetten ve çılgınlıklan beslenir
Kimsenin yazıp çizdiği gibi renkli bir cinsel hayatı olduğunu sanmıyorum herkes hayal ettiğini gerçekten yaşıyormuş gibi anlatıyor
Evet çok kalıplaşmış durum da , kimse fantezi veya çılgınlık yapmak istemiyor bir çok kişinin amacı gir çık çekmece açıp kapatır gibi romantizim , duygusallık 0 ön sevişmenin ne olduğunu bilmeyen insanlar.
o kalıplar biraz toplum baskısı ile ilgili belkide yeterince cesareti olmadığı için ya da mutlu olur muyum bilmiyorum diyip belirsizlik yerine sevdiğim olsun diyip seksi belkide kısmaktan geliyor
Cinsellik gibi bir eylemi kalıplardan ayrı yaşamak gerek. Yeni şeylere açık olmak alınan hazzı her zaman arttırır. Geleneksel değil yenilikçi yaklaşmak gerek
O partnerine baglı kimi dışarda utanır veya evde bile yapamazsın fanteziyi istemiyorum der. Kimi partner bugun nasıl bir cılgınlık yapalım nerde der düşündürüyor
Adamın Boğaz’ı bile penise dönüşmüş. Nasıl aşıksa artık🙄
O ne demek kız 😂😂😂
Gece gece nerden açtın şimdi konuyu 😀
Ne bilem 😀
Gife bak aman yarabbim
Toplumsal tabular yüzünden kaliplarda yaşanıyor
maalesef tabular içinde yaşanıyor ya özgürce yasaman gereken bir anı ne yazikki düşünceler ve fikirler ile sabitliyoruz o sebeple yabancılar seks konusunda daha ön planda ve doymuş vaziyetteler
Valla kalıplarda yaşanıyor. O kalbının dışına çımmıyor kimse.
Stres seviyesi ülkece düşerse cinsellikte bir o kadar kaliteli yaşanmaya devam eder.
Kalıplara bağlı kalmadan yaşamak gerekir diye düşünüyorum. Farklılıklar olmalı.
Cinsellik cesurlara güzeldir bu hayatın renk tat zevkini cesurlar yaşar korkaklar değil cinselliği sadece duygu yoğunluğu etkin kılmaz
Sekste sınır yoktur sürekli fazlasını istersin kalıp işi hikaye
Mümkünse kayıplarda kalsın millet p*rnoda gördüklerini karısı üzerinde uygulamYa kalkiyor
Kadının her zerresine değer vererek vajinasına anüsüne oral yaparak yaşanmalı
Belli kaliplari olabilir
Öcü olarak gösterildiği için oyel yaşanıyor...
Çoğu insan böyle şeylere bir tabu olarak bakıyor
Bdsm sevmeyenler denemeye bile korkuyor evet
Enginlere sığmayıp taşın çocuklar
Burası Ortadoğu kızım
Gif beni benden aldı 😍
Kişiye göre değişir. Ben yavaş başlıyorum ama istemsizce çok sert oluyorum zevk almaya başlayınca 😊 evliliğim de bu yüzden bitti zaten
Hic yaşamadım bilmiyorum kii
En sevdiğim her şeyi öğreten olmak beni üst seviyelere çıkartır
maalesef öyle.. Bu yüzden çoğu kişi aç..
Kalıplarımdan çıkamadığım için sapım
maalesef toplumsal algı o yönde
Hardcore ön sevişme uzun :) oral :) 69 :)
Gıftakini hiç yaşamadım... Evliyim boş evlilik ama sadece hayal kırıklığı
Neden peki bu kadar kötü
Kalıplarda daha heyecanlı oluyor diyelim
Neresi boşsa orada yaşanıyor
Çoğu ciftlerde öyle evet
Evet
Değişik tatlar aksiyonlu yerler
Hic kaliplara sigdirmadim
Kalıplarda olsa güzel olur
Ben yaşamıyorum partnerlerim öyle diyor
Hayır kalıplar da olmaz
Evet bence de kalıplarda